Yeter lan artık !!!
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Yeter lan artık !!!
Geçen hafta susturuldum gb lerden bişey düşmedi diye sitem etmiştim belki ondandır dedim sesimi çıkarmadım şimdi yine susturuldum okadarda dikkat etmiştim plusum var bida /nah (terbiyesiz bir hareket) bile yapmıcam diye . Bu nasıl bir iştir ya sürekli susturulurmu bi insan kastenmi yapıonuz plusum bitsin oyuna adımımı atmıcam bida yönetim bu nasıl iş.!!! Madem susturulcaktım adam akıllı içimi dökseydim sövseydim keşke ona buna.
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
Re: Yeter lan artık !!!
Kastilyax yazdı:Geçen hafta susturuldum gb lerden bişey düşmedi diye sitem etmiştim belki ondandır dedim sesimi çıkarmadım şimdi yine susturuldum okadarda dikkat etmiştim plusum var bida /nah (terbiyesiz bir hareket) bile yapmıcam diye . Bu nasıl bir iştir ya sürekli susturulurmu bi insan kastenmi yapıonuz plusum bitsin oyuna adımımı atmıcam bida yönetim bu nasıl iş.!!! Madem susturulcaktım adam akıllı içimi dökseydim sövseydim keşke ona buna.
banada sus verdıler sebebı yok
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Sus için küfüre gerek yok [ sa ] yaz şikayet etsinler sus alıyotsunuz :twisted:
Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
buna katıLıyorum heheGarGaMeL yazdı:Sus için küfüre gerek yok [ sa ] yaz şikayet etsinler sus alıyotsunuz :twisted:
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
bir keresinde susum açıldı 30 dk sonra gene susturuldum
93 susturulma 3 ban rekor kırcam 200 susturulma 30 ban 
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
senın rekora yetısıyom laMrxbaris yazdı:bir keresinde susum açıldı 30 dk sonra gene susturuldum93 susturulma 3 ban rekor kırcam 200 susturulma 30 ban
beni hiç kimse geçemez sancakdaXxTayfunxX yazdı:senın rekora yetısıyom laMrxbaris yazdı:bir keresinde susum açıldı 30 dk sonra gene susturuldum93 susturulma 3 ban rekor kırcam 200 susturulma 30 ban
çar gene sus yedı
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
bak bunda hakLsıınMrxbaris yazdı:beni hiç kimse geçemez sancakdaXxTayfunxX yazdı:senın rekora yetısıyom laMrxbaris yazdı:bir keresinde susum açıldı 30 dk sonra gene susturuldum93 susturulma 3 ban rekor kırcam 200 susturulma 30 ban
çar gene sus yedı
- Kastilyax
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Şikayet edince otomatik olarak 7 gün döşüyolar galiba. Daha dün açıldı susum :S
Arz olmak bir ayrıcalıktır ***
Frkncl
Frkncl
hacıııııı sana ne diyom susum açıldı 30 DK SONRA GENE SUSTURULDUMKastilyax yazdı:Şikayet edince otomatik olarak 7 gün döşüyolar galiba. Daha dün açıldı susum :S