evet arkadaşlar sınıflar arasında nerede ise hiç denge yok bunu çözmek için ben bazı önerilerde bulunacağım ve sizdende öneriler bekliyorum herkesin az çok hem fikir olduğu bi şey ayarlayabilirsek bunu desteğe yollayacağım benim önerilerim:
1-ayının zaten kanatması hasar veriyor ve yavaşlatma şansınıda görmezzden gelemeyiz o zaman ayının sersemletme ihtimali düşürülebilir ve kanatma 3 saniyede 1 değilde 3.5 saniyede 1 hasar verebilir.
2-meteroit artık tutulmamaya başladı herkes buz elektrik takılıyor.bunun için savaşçılardaki max hasar tekniği uygulanıp fiziksel hasar normalin 2 katı etki yaratabilir.
3-şifacının akrebine zehir tazısına büyü bozma ve komodoyada asit verilebilir.ama bunları tutma ihtimali düşük olmalı.ayrıca kangalada aynıdev ananınki gibi sarsılmazetkisi verilebilir
4-bu fikir uzun zamandır aklımda yardımcılara yönelik bir fikir bu bizim çantamıza yardımcı bölümü açılacak bu bölümde 1 itemlik boşluk olacak.peki bu boşluğa ne yapılabilir evet savaşçının ayısı ve şifacınınhayvanları için zırh olabilir.bu zırh tek ve çift efsunlara sahip olabilir.ama teslaya zırh verilemez diyenler olur.bunuda düşündüm.gözlüklerde fiziksel şarjlı gibi efsunlar oluyor evet büyücüyede böyle birşey düşündüm tesla için :
elektrik şarjlı pil
fiziksel şarjlı pil
ateş şarjlı pil
buz şarjlı pil olabilir ve hangini takıyorsak onun bilgisinden yararlanabilir
aklıma gelen bunlar düzenlemeler yapabilir hatam varsa düzeltebilir ve yeni şeyler ekleyebilirsiniz
sınıflar arası dengesizlik
- berke271
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
sınıflar arası dengesizlik
TILSIM
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Deli olmadan Deli olunmaz...
Superxdragon
Evindelisi
Auratus
Gizlenmiş İçerikGöster
fennec_1905@hotmail.com
Re: sınıflar arası dengesizlik
Piller Duracell mi ?berke271 yazdı:elektrik şarjlı pil
fiziksel şarjlı pil
ateş şarjlı pil
buz şarjlı pil olabilir ve hangini takıyorsak onun bilgisinden yararlanabilir
aklıma gelen bunlar düzenlemeler yapabilir hatam varsa düzeltebilir ve yeni şeyler ekleyebilirsiniz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
sadece son madde dikkatimi cekti güzel bi fikir olabilir
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Fiziksel asla ama asla ama asla ve asla çöp yetenek degıldır 1500 fızık var bende karşımda hıçbır elektrk buz buyucu duramıyor fızık buyucude duramıyor o ayrı ama elek buzcuları 60-70 caNla alıyorum ve savascılarada 4500-5000 lerım havada ucuyor yanıma gelene kadar pert depar atmış bır savaşçıyı şaşırtarak zıhınsız bıle kestıgım oluyor 
Savaşçılar kaç level ?1aldandim1234 yazdı:Fiziksel asla ama asla ama asla ve asla çöp yetenek degıldır 1500 fızık var bende karşımda hıçbır elektrk buz buyucu duramıyor fızık buyucude duramıyor o ayrı ama elek buzcuları 60-70 caNla alıyorum ve savascılarada 4500-5000 lerım havada ucuyor yanıma gelene kadar pert depar atmış bır savaşçıyı şaşırtarak zıhınsız bıle kestıgım oluyor
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

bide zihinsiz saheserli zırhlı savascı kesmeyi dene ?
- 1aldandim1234
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
49 gece zırhlı ecelli ?? zırhı en fazla 30 olabılıyor zırhı 30 olan savascıya duz fızık 2500 rahatlıkla çakyıorum krtikle 3500-4000 arası krtık ustune krıtıkte en az 4500 çakyıorum ( fızıkselım 1500 buyu krtık 29.1 zırhım ve eldıvenım kıyamet )SoLo yazdı:Savaşçılar kaç level ?1aldandim1234 yazdı:Fiziksel asla ama asla ama asla ve asla çöp yetenek degıldır 1500 fızık var bende karşımda hıçbır elektrk buz buyucu duramıyor fızık buyucude duramıyor o ayrı ama elek buzcuları 60-70 caNla alıyorum ve savascılarada 4500-5000 lerım havada ucuyor yanıma gelene kadar pert depar atmış bır savaşçıyı şaşırtarak zıhınsız bıle kestıgım oluyor
ee büyüyü nasıl atıyorsun ?1aldandim1234 yazdı:49 gece zırhlı ecelli ?? zırhı en fazla 30 olabılıyor zırhı 30 olan savascıya duz fızık 2500 rahatlıkla çakyıorum krtikle 3500-4000 arası krtık ustune krıtıkte en az 4500 çakyıorum ( fızıkselım 1500 buyu krtık 29.1 zırhım ve eldıvenım kıyamet )SoLo yazdı:Savaşçılar kaç level ?1aldandim1234 yazdı:Fiziksel asla ama asla ama asla ve asla çöp yetenek degıldır 1500 fızık var bende karşımda hıçbır elektrk buz buyucu duramıyor fızık buyucude duramıyor o ayrı ama elek buzcuları 60-70 caNla alıyorum ve savascılarada 4500-5000 lerım havada ucuyor yanıma gelene kadar pert depar atmış bır savaşçıyı şaşırtarak zıhınsız bıle kestıgım oluyor
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı

çüu çüu diye.SoLo yazdı:ee büyüyü nasıl atıyorsun ?1aldandim1234 yazdı:49 gece zırhlı ecelli ?? zırhı en fazla 30 olabılıyor zırhı 30 olan savascıya duz fızık 2500 rahatlıkla çakyıorum krtikle 3500-4000 arası krtık ustune krıtıkte en az 4500 çakyıorum ( fızıkselım 1500 buyu krtık 29.1 zırhım ve eldıvenım kıyamet )SoLo yazdı:Savaşçılar kaç level ?1aldandim1234 yazdı:Fiziksel asla ama asla ama asla ve asla çöp yetenek degıldır 1500 fızık var bende karşımda hıçbır elektrk buz buyucu duramıyor fızık buyucude duramıyor o ayrı ama elek buzcuları 60-70 caNla alıyorum ve savascılarada 4500-5000 lerım havada ucuyor yanıma gelene kadar pert depar atmış bır savaşçıyı şaşırtarak zıhınsız bıle kestıgım oluyor
Abartmış adam.
Salla evladım salla
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.