Oyun İçi Ceza Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kalkan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Oyun İçi Ceza Hakkında

Mesaj gönderen kalkan »

viewtopic.php?f=47&t=37026

Sıkca Sorulan Bölümünde...

Soru: Şikayet etmek istediğim kişi oyundan çıktığı için, şikayet edemedim. Nasıl şikayet edebilirim?

Cevap: İKV Destek sayfasına gidiniz. Bildirim tipini Oyuncu hata kullanım olarak belirleyip formda sizden istenen bilgileri girdikten sonra açıklama kısmına ayrıca; Sunucu adı, Tarih, Saat (yaklaşık olabilir), Karakter adınız, şikayetçi olduğunuz kişinin karakter adı bilgilerini bizimle paylaşınız. Zorunlu olmasa da, şikayetin değerlendirilmesini hızlandırmak için oyun içinde almış olduğunuz ekran görüntülerini de bunun için ayrılmış kısımlardan yükleyebilirsiniz.

Bu yüzden Oyundan Küfür edip cıkan Kişiyi şikayet edemedim fotosunu aldım.İstenilen Bilgileri Yolladım.Fakat;

Merhaba,

Oyun içi şikayetleriniz değerlendirmeye alınmıştır. Bu gibi durumlarda yalnızca oyun içi şikayetler değerlendirilmektedir.

Bilginize.

Buna Çözüm yok mu ?
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Oyun İçi Ceza Hakkında

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Oyun içinde karşılaştığınız küfür/hakaret gibi durumlarda kişinin uygunsuz konuşmasını " Şikayet Et " butonunu kullanarak İKV Destek Birimine iletebilirsiniz.

Şikayet etmek istediğiniz kişi oyundan çıkmış ise; şikayet etmek istediğiniz oyuncuyu arkadaş listenize eklemeye çalışınız. Kişinin oyunda olmadığına dair aldığınız sarı uyarı yazısını da kapsayacak şekilde ekran görüntüsünü alıp
"
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini oyuncu hata kullanıp olarak düzelterek yine İKV Destek Birimine şikayetinizi iletebilirsiniz.

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
kalkan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kalkan »

DigitalKumSaati yazdı:Oyun içinde karşılaştığınız küfür/hakaret gibi durumlarda kişinin uygunsuz konuşmasını " Şikayet Et " butonunu kullanarak İKV Destek Birimine iletebilirsiniz.

Şikayet etmek istediğiniz kişi oyundan çıkmış ise; şikayet etmek istediğiniz oyuncuyu arkadaş listenize eklemeye çalışınız. Kişinin oyunda olmadığına dair aldığınız sarı uyarı yazısını da kapsayacak şekilde ekran görüntüsünü alıp
"
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini oyuncu hata kullanıp olarak düzelterek yine İKV Destek Birimine şikayetinizi iletebilirsiniz.

Merhaba,

Oyun içi şikayetleriniz değerlendirmeye alınmıştır. Bu gibi durumlarda yalnızca oyun içi şikayetler değerlendirilmektedir.

Oyun İçinde oyuncu resmen tehdit etti.Oyunda yetkili birisine sormuştum.Acıkca tehdit varsa 999 Blok veriyoruz demişti.Ama Hala Adam oyunda.Ve sizin sarı renkli bölüm geldiği halde destek bildirdim.Bu cevabı aldım.Destek Birbiririnden Habersiz mi ?
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

kalkan yazdı:
DigitalKumSaati yazdı:Oyun içinde karşılaştığınız küfür/hakaret gibi durumlarda kişinin uygunsuz konuşmasını " Şikayet Et " butonunu kullanarak İKV Destek Birimine iletebilirsiniz.

"

Merhaba,

Oyun İçinde oyuncu resmen tehdit etti.Oyunda yetkili birisine sormuştum.Acıkca tehdit varsa 999 Blok veriyoruz demişti.Ama Hala Adam oyunda.Ve sizin sarı renkli bölüm geldiği halde destek bildirdim.Bu cevabı aldım.Destek Birbiririnden Habersiz mi ?
oyun içinde dediği gibi ss alıp yolluyorum.destekten senın dedıgın gıbı , oyun ıcı sıkayet et secenegını kullanın yazıyor.sonra bende bu ıletıye cevap ver secenegını kullanarak tekrar diyorum ki gördügünüz gibi yasaklı lıstesıne ekleyemıyorum oyunda yok hatası verıyor.bu kişiye gereken cezayı verın dıyorum.sonra bı mesaj daha gelıyor.iletiye cevap vermeyın yenı ıletı yazın.yenısını yazıyorum,ceza alıp almadıgıyla ılgılı bı mesaj gelmıyor.tabi bu sırada 8 10 gün geçmiş oluyor allah cezasını versın diyip bıkıp vazgecıyosunuz.
ya şu hatayı duzeltın yada at gözlügüyle bakmayın şuna,bişey derken bı okuyun yazıyı bı bakın resme.
kalkan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kalkan »

ibrahimking yazdı:
kalkan yazdı:

"

Merhaba,

oyun içinde dediği gibi ss alıp yolluyorum.destekten senın dedıgın gıbı , oyun ıcı sıkayet et secenegını kullanın yazıyor.sonra bende bu ıletıye cevap ver secenegını kullanarak tekrar diyorum ki gördügünüz gibi yasaklı lıstesıne ekleyemıyorum oyunda yok hatası verıyor.bu kişiye gereken cezayı verın dıyorum.sonra bı mesaj daha gelıyor.iletiye cevap vermeyın yenı ıletı yazın.yenısını yazıyorum,ceza alıp almadıgıyla ılgılı bı mesaj gelmıyor.tabi bu sırada 8 10 gün geçmiş oluyor allah cezasını versın diyip bıkıp vazgecıyosunuz.
ya şu hatayı duzeltın yada at gözlügüyle bakmayın şuna,bişey derken bı okuyun yazıyı bı bakın resme.
Bu Konudan Bende Şikayetçiyim.Oyundan Cıkıldığında Arkadaslarave yasaklıya eklenmiyor.Küfür Edildiğinde Oyuncuların Şikayet etmesi Mümkün değil.Bu yüzden Ceza Alması da Mümkün Olmuyor.Ceza Alması Oyunda Destekten yetkili varsa ancak öyle oluyor.

Saygılarımla

“Genel Etkileşim” sayfasına dön