Ölüm Oyununda Hakkım Yenildi EtkinlikStayaway

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
devrimingunu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Ölüm Oyununda Hakkım Yenildi EtkinlikStayaway

Mesaj gönderen devrimingunu »

12.08.2011 tarihinde saat 21:00 de Eminönü Sunucusunda düzenlenen Ölüm Oyununda büyücü sınıfında son 2 ye kalmış durumdaydım.Fakat son 3 ten biri yere oturmuş bulunmakta idi.biz 2 kişi kutup içerisindeyken oturdu ve Etkinlik Stayaway görevini geç yerine getirip oyuncuyu geç atması üzerine 2 meteorit ve 2 buz hasarı aldıktan sonra atmıştır.Oyun birincisi ile sona kaldım fakat zaten yenildim.
Hakkımın yenildiğini düşünüyorum.Gerekenin ypaılmasını diliyorum.Bundan farklı olarak 5 Ölüm Oyunu Kazandım fakat böyle bir haksızlığı ilk kez yaşıyorum.
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Re: Ölüm Oyununda Hakkım Yenildi EtkinlikStayaway

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Kardesım bu konuda haksızsın , son 3 e ben sen ve arkadaşım PaLuLuZaZa kaldık , siz kutubun etkisindeyken ben o anın etkisiyle oturdum, ve daha sizin kutubunuz çözülemeden ben etkinlikten atıldım , hak yenme söz konusu değildir kesinlikle

saygılarımla

byattack
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
devrimingunu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen devrimingunu »

Etkinlikten ben daha kutbun etkisindeyken atılmadın :) 5 ölüm oyunu kazandım arkadaşım ben bu numaraları bana çekme bence lodoslar bile aşağıdan yazdılar etkinlik geç attın diye.Sen kime neyi anlatıyorsun ;) Senin yerinde olsam olanı yazardım.Atmasyonu değil...Ben de zaten diyorum lan ben bu oyunu kaybettim ne yapsamda bu etkinliği iptal ettirsem düşüncesinde olduğumdan buraya salak saçma şeyler yazdım dimi :D Hiçbir şeyi sizden öğrenmedim öğrenmemde kurallar yazılı etkinlik kuralları geç uyguladığından buraya yazdım gerekli şeyleri.
Merandan geldin sanırım imzanda yazıyor fakat eminönü sunucusu ile merandaki kurallar aynıdır.oturan kişi atılır.Geç sonuçlanan adalet adalet olmadığından mağdur durumda olan benim şuan.
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Amacım kötü olsa oturmadım derdim degil mi?o anın etkısıyle oturdum ve geç atılmış olabilirim fakat sana hiçbir zararım olmadı emin ol , sen yada diğer arkadaş ben atılınca 2 nızden bırısı kazanacaktı zaten neden yalan söyleyeyım? dogrudur belekıde geç atılmısımdır , sürçi lisan ettıysem affola

iyi oyunlar
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Redstrom »

Ben de bundan 4 ay önce kadar buyuculer ıcın yapılam ölum oyunu etkınlıgınde son 2 ye kalmıstım.Derken benımle bırlıkte son ıkıye kalan kısıyı bende dahıl bır çok kişi kabadayı modunda görmuyorduk neyse adam beni kestı.Bızde derdımızı daha anlatamadan Gm adamın ıksırını verıp hadı ıyı oyunlar dedi uçtu gitti.Hakkını aramak ıcın konu acmısın haklısında ama Yanı dicem burası İkv kardeş alış böle işlere diğer bir çok şey gibi bundan da bir şey çıkmaz
Redstrom
Kullanıcı avatarı
BIcisimYAKLASIYO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BIcisimYAKLASIYO »

devrimingunu yazdı:12.08.2011 tarihinde saat 21:00 de Eminönü Sunucusunda düzenlenen Ölüm Oyununda büyücü sınıfında son 2 ye kalmış durumdaydım.Fakat son 3 ten biri yere oturmuş bulunmakta idi.biz 2 kişi kutup içerisindeyken oturdu ve Etkinlik Stayaway görevini geç yerine getirip oyuncuyu geç atması üzerine 2 meteorit ve 2 buz hasarı aldıktan sonra atmıştır.Oyun birincisi ile sona kaldım fakat zaten yenildim.
Hakkımın yenildiğini düşünüyorum.Gerekenin ypaılmasını diliyorum.Bundan farklı olarak 5 Ölüm Oyunu Kazandım fakat böyle bir haksızlığı ilk kez yaşıyorum.

1. Kardeş giden gitmiştir hiç bişeyi geri almazlar geçmiş olsun :)

2. Bu etkinlikler kesinlikle işini yapmıyor bir kere de arz lodosları iç içe tuttu lodoslar içeri girene kadar arzlar kesti

3. GM ler bu oyunu MAHVEDİYOR !!!
:x
BİcisimYAKLAŞIYO[ (^) Ashab-ı Kehf]

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

devrimingunu yazdı:12.08.2011 tarihinde saat 21:00 de Eminönü Sunucusunda düzenlenen Ölüm Oyununda büyücü sınıfında son 2 ye kalmış durumdaydım.Fakat son 3 ten biri yere oturmuş bulunmakta idi.biz 2 kişi kutup içerisindeyken oturdu ve Etkinlik Stayaway görevini geç yerine getirip oyuncuyu geç atması üzerine 2 meteorit ve 2 buz hasarı aldıktan sonra atmıştır.Oyun birincisi ile sona kaldım fakat zaten yenildim.
Dikkate alacaklarını sanmıyorum sen veya o, kimin kazandıgının bir önemi yok onlar için :) Geçmiş olsun
yaLnizadam66 yazdı:Amacım kötü olsa oturmadım derdim degil mi?o anın etkısıyle oturdum ve geç atılmış olabilirim fakat sana hiçbir zararım olmadı emin ol , sen yada diğer arkadaş ben atılınca 2 nızden bırısı kazanacaktı zaten neden yalan söyleyeyım? dogrudur belekıde geç atılmısımdır , sürçi lisan ettıysem affola

iyi oyunlar
Emin ?
Kullanıcı avatarı
koLopere
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen koLopere »

Emin ?

Aynen Öyle :)
Resim
( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )

> ! EMiN ! <
[/center]
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

yaLnizadam66 yazdı:Kardesım bu konuda haksızsın , son 3 e ben sen ve arkadaşım PaLuLuZaZa kaldık , siz kutubun etkisindeyken ben o anın etkisiyle oturdum, ve daha sizin kutubunuz çözülemeden ben etkinlikten atıldım , hak yenme söz konusu değildir kesinlikle

saygılarımla

byattack
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön