Bakarmısınız**
Bakarmısınız**
ARkadaşlar mynet ın kendı sıtesıne ve oyuna gırdgım k.adı ve şifremle ıstanbuloyun.com akçe sayfasına gırış yapamıyorum.. oyuna gırıorum mynet ın sıtesıne de gırıyorum şifrede sorun çıkmıyor ama ıstanbuloyun a gırmek ıstedıgım zaman yanlış k.adı ve şifre dıyor sebebi nedir ??

Re: Bakarmısınız**
istanbuloyun.com da mynet hesabını e-mail olarak istiyor sonuna @mynet.com koydun mu?

Jeova Sanctus Unus
Kanka senin çarı birileri deniyo o yüzden oyuna girerken senden doğrulama kodu istiyo şifreni değiştir bi kaç sefer oyuna giriş yap doğrulama kodu kaybolsun ondan sonra isntanbuloyuna girersin istanbuloyun'da doğrulama kodu çıkmadığı için direk şifreyi kabul etmiyo çünkü mynet doğrulama kodu istiyo 
KefreNMikerinoS [(^)Ejder Asa]
Kefoo
Kefoo
Hummer yazdı:istanbuloyun.com da mynet hesabını e-mail olarak istiyor sonuna @mynet.com koydun mu?
sonunda @mynet.com koydum yaa normal gırş yapıorum oyunu açabılıorm ama akçe sayfasına gırış yapamıorum .s kıme sölesem ınanmıor

Eskiden benimde sürekli basıma gelen birşeydi ondan ötürü sobee ye geçiş yaptım ..Destege e mail yazsanda yardımcı olmuyorlar Daha doğrusu olmamıslardı sen yinede desteğe bunu bildir...TarKk yazdı:Hummer yazdı:istanbuloyun.com da mynet hesabını e-mail olarak istiyor sonuna @mynet.com koydun mu?
sonunda @mynet.com koydum yaa normal gırş yapıorum oyunu açabılıorm ama akçe sayfasına gırış yapamıorum .s kıme sölesem ınanmıoren sonunda vercm şfreyı alın deneyın dıe
Tarık Abi sorununu hallettim . Artık dilediğin gibi her yere girebilirsin . 
bRocKn-Rockn-Returnofwar

aynen recebım sorun çözuldu galıba,nasıl oldu bılmıyorum gırışım açıldı
özelden tşk ederım sana