EsEsKiziLciKLi yazdı:MKAlara uğra derim
ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?
Re: ALIMI OLAN TEŞKİLATTA TANINAN Bİ LONCA VAR MI?
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bir varmış bir yokmuşum
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
PROF
Ben Lonca Lider'i olsam ki imkansız bişey
PROF karekterini Gb de bir boss kesmek için Loncama Almam.
Loncama Alırım almam Deyil Loncama Alma Sebebim Onun Gb de iş yapması Deyil ''ikv'' yi ikv yapan OYun içi muhabbetinin 10'numara olmasıdır PROF Şahsını Sadece Muhabbeti için Loncama alırım 4 şaheser felan hepsi hikaye Sadece çocukla çocuk oluyoruz hepsi bu :roll: şahıslara duyrulur
Saygılar
Ben Lonca Lider'i olsam ki imkansız bişey
Loncama Alırım almam Deyil Loncama Alma Sebebim Onun Gb de iş yapması Deyil ''ikv'' yi ikv yapan OYun içi muhabbetinin 10'numara olmasıdır PROF Şahsını Sadece Muhabbeti için Loncama alırım 4 şaheser felan hepsi hikaye Sadece çocukla çocuk oluyoruz hepsi bu :roll: şahıslara duyrulur
Saygılar
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
boss kesmek için de ideal bir karakterdir PROFEsTeRGoNxRss yazdı:PROF
Ben Lonca Lider'i olsam ki imkansız bişeyPROF karekterini Gb de bir boss kesmek için Loncama Almam.
Loncama Alırım almam Deyil Loncama Alma Sebebim Onun Gb de iş yapması Deyil ''ikv'' yi ikv yapan OYun içi muhabbetinin 10'numara olmasıdır PROF Şahsını Sadece Muhabbeti için Loncama alırım 4 şaheser felan hepsi hikaye Sadece çocukla çocuk oluyoruz hepsi bu :roll: şahıslara duyrulur![]()
Saygılar
bir varmış bir yokmuşum
Mka 'larda En İyi Adam MkaSÜPERBÜYÜ DÜR ONDAN İYİSİNİ BİLMEM İSMİ YANNIŞ YAZMIŞ OLABİLİRİM ANLAYAN ANLADI
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
faceboook yazdı:Mka 'larda En İyi Adam MkaSÜPERBÜYÜ DÜR ONDAN İYİSİNİ BİLMEM İSMİ YANNIŞ YAZMIŞ OLABİLİRİM ANLAYAN ANLADI
ben en çok mkaSÜPERMARYO yu seviyorum
bir varmış bir yokmuşum
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Ben zaten bu oyuna ilk başladığımda Mka'lar her zaman lonca favorim oldu.Onlardan başka (İyi , Efendi , Dürüst)bir lonca tanımam.
Birde ''Gölge Haramileri''
Birde ''Gölge Haramileri''
Never beleive someone who tells who they are.
Yaptığınız yorumlar gerçekten saçma saçma yazmim diyorum ama insanın içinde kalıyor yazası geliyor şu oyunu bıraktım ama insanlar insanlıktan çıkmış birisi der RoN Birisi Der Mka Kardeşim birbirinizle alıp vermediğiniz ne forumda dolaşıyorum bazen gaffar kesımı ıle ilgili bir sürü saçma sapan şey bu yazıyı gaffarı kesmiş birisi olarak değil bu yazıyıda artistlik olarak yazmıyorum yaptıgınız hareketleri ve oynadıgınız oyuna bir kez farklı yönle bakın ne dediğimi açıkça anlıcaksınız Hayatınızı yaşayın 7 saatlik bir oyunda üstelik karşılık almadan oynamak saçma ben bunu 3 senede anladım ve bıraktım sizede tavsiye ederim Hayırlı Ramazanlar.... xDeaTHSooNx oLiweKs

Mori xDeaTHSooNx
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- ArzinGazabiii
- Salgın Koruyucusu
mka loncası en ufak bi sakatlık sezsem enselerine binecem baksana herkes mka diyor ulan helal olsun sizlere hırsız olan wio elemanı bile mka diyor ya bu hırsızlar ve kekelere inat mka diyorum lan!
ArzınGazabı - KötülüklerinEfendisi
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.
Nefesimi Ensenizde Hissedeceksiniz.