yani bu adamda bunlarmı var ?Canceazi yazdı:bıçak sırtı zırh eldiven ayakkabı ışık takı seti yücelen nadide pantolon yükseltilmiş ecel ve yücelen ceket 4561 max ediyorkromofon25 yazdı:inoky kardeş ben sana öncelikle konu dışı bi soru sorcam senn çarda kaç bıcak sırtı item varda senn hasar 4561 ??
full ışık çarım latif ecel parlak 4100 hasar:S
Ölüm Oyunu Ödülleri
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Ölüm Oyunu Ödülleri
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
evet .kromofon25 yazdı:yani bu adamda bunlarmı var ?Canceazi yazdı:bıçak sırtı zırh eldiven ayakkabı ışık takı seti yücelen nadide pantolon yükseltilmiş ecel ve yücelen ceket 4561 max ediyorkromofon25 yazdı:inoky kardeş ben sana öncelikle konu dışı bi soru sorcam senn çarda kaç bıcak sırtı item varda senn hasar 4561 ??
Ecel Getiren ^
Işık Hanım Yüzük
Işık Hanım Kolye
Bıçak Sırtı Zırh
Bıçak Sırtı Ayakkabı
Bıçak Sırtı Eldiven
Yücelen Halit Girmenç Pantolon
M2.5 Hedef Netleştiren
Yücelen Solucan Ceket*
tahminim bu şekilde

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

bunlar olduğunu nereden biliyorsun Lam herif.birde solucan * lı yazmışCanceazi yazdı:evet .kromofon25 yazdı:yani bu adamda bunlarmı var ?Canceazi yazdı:bıçak sırtı zırh eldiven ayakkabı ışık takı seti yücelen nadide pantolon yükseltilmiş ecel ve yücelen ceket 4561 max ediyorkromofon25 yazdı:inoky kardeş ben sana öncelikle konu dışı bi soru sorcam senn çarda kaç bıcak sırtı item varda senn hasar 4561 ??
Ecel Getiren ^
Işık Hanım Yüzük
Işık Hanım Kolye
Bıçak Sırtı Zırh
Bıçak Sırtı Ayakkabı
Bıçak Sırtı Eldiven
Yücelen Halit Girmenç Pantolon
M2.5 Hedef Netleştiren
Yücelen Solucan Ceket*
tahminim bu şekilde![]()
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
inoky sende sırf maxını göstermek için konu açma yeter.biraz araştırsan bulursun zaten
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
Umarım bu defada bir fiyaskoyla karşılaşmayız.
Yoğunluktan kaynaklanan geçikme için özür dileriz. 500 Akçe ödülleriniz kazanan oyuncularımızın hesaplarına yüklenmiştir.
İlginiz için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
İlginiz için teşekkür eder, iyi eğlenceler dileriz.
En son Nerull tarafından 16 Ağu 2011 13:05 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Mesaj düzenlendi
Sebep: Mesaj düzenlendi