Kenan
-
- İri Fare Avcısı
Re: Kenan
işte 900 iğileştirme böylelerini alıyolarayıp napalım bizde 4 kişi kestik kenan napabilirizMrxbaris yazdı:ben 900 büyü şfia ile kenna kestim meraklanma arkadaşın büyü şifası a olduğu için bazı itemlei çıkartacam hele bi ban kalksınKerimTekin yazdı:Bu arkadaşdan taktik alcaksan çöpcüler şifası olursun.Mrxbaris yazdı:senin için video çeker koyardım ama çarlarım banlandı sen oyunda ki şifalara sor olmazsa bana özel mesaj atabilirsin vede video bölmümden bulabilirsin
Valla senlik birşey yok pek gidene kadar durmadan hayvanın vurduğu kişiye bak onu ck lemeye çalış. Düşünende tank büyülere (çeviren yani) onlara kendine ck motordan herkesi ck lemeye çalış. Kenana gelince direnç açıcaksın ortada duracaksın kendiine ck atıcaksın sonra kenan diyorki mesela öldüreceğim seni mouse o kişiye kuvvetli bir zehir atıyor onu bozucaksın o kadar sanada atabilir belli olmaz zaten biraz yaptıktan sonra düz vites arabada vites atmak gibi oluyor
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Düşünen Adam
Düşünen Adamı Döndüren Arkadaşlara Ck At
Motorin
Herkese Ck Veya Düşünende Oldugu Gibi Dönduren Arkadaşlara CK
Kenan
Tank Harici Herkesi Ck Zehir Kacırma Rahat Olcaksın Panik Yapmıyacaksın. İlk Kenanda Benım Öyle Olmustu Panikten Tankın Zehirini Kacırmıstım Ve Olan Oldu
Düşünen Adamı Döndüren Arkadaşlara Ck At
Motorin
Herkese Ck Veya Düşünende Oldugu Gibi Dönduren Arkadaşlara CK
Kenan
Tank Harici Herkesi Ck Zehir Kacırma Rahat Olcaksın Panik Yapmıyacaksın. İlk Kenanda Benım Öyle Olmustu Panikten Tankın Zehirini Kacırmıstım Ve Olan Oldu
Siz Kismis Pi ?
- Damir
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Meclis-i Ayan
İyi Akşamlar
Düşünende genelde döndüren büyücülere ck at . Düşünen vurduğunda arada kanatma atar onu büyü bozmayla bozcaksn. Kanatma varken ck atma , kanatma ckyı götürür işe yaramaz. Çevirenlerde genelde ck olsun , canlarını full tutmaya çalış . Çok zor bişi değil zaten
Motorin ise .. 2 direnci de aççaksın , büyücülere ck atarsın . Direnç varsa sana tek atmaz(molotof) , önce büyücülere attıktan sonra kendine de atabilirsin . Değdiğinde 2 3 tane kanatma atabiliyor , kanatmalar 2 3 tane olunca bozarsın(baktın 1 tane attı , baktın atçak gibi değil boz hemen ) .
Kenanda ise .. bunu nasıl anlatsam ki
kenan keserken senin için video alcam 
Düşünende genelde döndüren büyücülere ck at . Düşünen vurduğunda arada kanatma atar onu büyü bozmayla bozcaksn. Kanatma varken ck atma , kanatma ckyı götürür işe yaramaz. Çevirenlerde genelde ck olsun , canlarını full tutmaya çalış . Çok zor bişi değil zaten
Motorin ise .. 2 direnci de aççaksın , büyücülere ck atarsın . Direnç varsa sana tek atmaz(molotof) , önce büyücülere attıktan sonra kendine de atabilirsin . Değdiğinde 2 3 tane kanatma atabiliyor , kanatmalar 2 3 tane olunca bozarsın(baktın 1 tane attı , baktın atçak gibi değil boz hemen ) .
Kenanda ise .. bunu nasıl anlatsam ki
FATALFORCE
- BlackDeath2
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Büyü şifa ile bitmiyo iş. Adamn ashap var parlak kenanda yapamyoz ckyoz. Arkadasn dandk şifa
770 mi ne
sorunsuz kenan atıyor çıkıyoruz.
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.