18 sn. düşünün. Bu 18 saniyede bir kafa koparan hiç ıska geçmez ise 7 normal vuruş yapabilir. Ecel getiren de bu 18 saniyede hiç ıska geçmez ise 10 vuruş yapabilir. Kafa koparan eğer üstünüz max hasar ise sakınması açık olan bir savaşçıya 1500-1600 arası hasar verir; ecele getiren ise aynı şartlarda 1100-1200...
(Kafa K. 7 x 1.550 = 10.850) (Ecel G. 10 x 1.150 = 11.500)
Bu örnek gösteriyor ki bazı şeyler göründüğü gibi değilmiş.
Bu gerçeğin yanında ecel getirenin efsun değerlerini biliyorsunuz zaten.
Görünmeyen bir gerçek daha var. Seri vuran yaratıklara karşı (mesela bir bronz akrep) eğer hiç kudretiniz kalmamışsa bir kafa koparanla ne yapabileceksiniz. Üstünüzdeki zehir etkileri ve bronz akrebin saniyede 1 lik vuruşları karşısında sadece siz ve ıska geçen vuruşlarınız kalacak. Bu tarz durumlarda deneyimli oyuncular hasarının düşüklüğüne aldırış etmeden seri bir silah çıkarmazmı. Çıkarırlar ve de başarılı olurlar. İşte ecel getiren ve latif gibi silahların kafa koparanlara üstünlük sağladığı bir başka alan.
Sonuç olarak tüm bu etmenler birleştiği zaman ecel getirenin ve latifin CaptainATX 'in belirtiği tarzda silahlar olduğu aşikar.
Şaheserler gerçek değerini yansıtmıyor ....
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: Şaheserler gerçek değerini yansıtmıyor ....
EARTH
DisToRtioN
Gorununen okı bu sılahları bu kadar hırpalamakla sıstemsel degıklık olmuyacagı acık .. Herkezın kısısel beklentılerı farklı olabılır kı benımkılerını maalsef karsılamıyor bu sılahlar ve uretmıyorum o yuzden .. Ama ısımden dolayı ve gorunun sıklıgından dolayı bır cok oyuncunun tercıh edecegı sılah turlerıdır.. tabıı yapım ekıbınn test ortamı ıle bızlerınkı belkı aynı degıldır ama ben yapım ekıbının testıne degıl kendı test degerlerımı gecerlı olarak gorurum..Gordugumde bu eserlerın benı tatmın etmedıgı ama her ksısye gore degıcen bır durum oldugunu da goz onune alarak ureten her arkadasa hayırlı olmasını dılerım .. umarım memnun kalırlar...
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Ben bu konuda yonetıcı arkadasa katılmıyorum bızde kafadan sallayıp yazmıyoruz gordugumuz durumları degerlendırıyoruz yonetım bence hata yaptı yada hata demıyelımde bastan cok havalı bır olay gıbı yansıttı bu sılahları oylede cıkmayınca.. cevır kazı yanmasın durumu uygulanıyor arkadasım ben latıf harıc dıger butun sılahları denedım ve yapımcı arkadasların testlerı dogru ıse bız hıc bısıden anlamıyoruz demekıı :mrgreen: Ama ben bu konuda Samıl abıme katılıyorum ben yapım ekıbının degıl kendı gordugum degerlerı baz alırım .. benım gozlemledıgım kadarıyla hem vs de hem yaratıklarda aman aman bır ustunlugu olmuyan sılahlardır helekı sıfanın kudret rejenarasyonunu sayma fısss.. gerısı hıkaye... bunu her ureten ark bence kullandıkca farkına varıcaktır ama anlasılan okı artık gerı donus yok ve olanı kabullenıp uretıcek ark basarılar umarım umduklarını bulurlar.. benım bu esyalara verıek (cope atılacak) materyalım yok maalsef.... Saygılarımla.........................FromXXXH€ll
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
- deliyureks55
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilât-ı Mahsusa
Arkadaşlar siz silahları SERT ve AĞIR vuruşları kullanarak test ediyorsunuz yetenekler SEKMEDİĞİ için farkı Kafa Koparan daha iyi olarak görüyorsunuz. Halbuki silahlar yetenekler olmadan test edilmiş olmalı, o zaman farkı gerçek anlamda görmüş olursunuz doğru olanında bu olması gerekir.
Kafa Koparan normal vuruş durumda mutlaka sekecektir fakat Ecelde sekme kafa koparana göre daha düşük olur.
Kafa koparan 1 seferde 4000 hasar vuruş yapıyor ve 3 saniyede 1 bu hasarı veriyor (sekmediğini var sayarak).
Ecel Getiren 1 Seferde 1700-2500 arası hasar vuruş yapıyor ve 3 saniyede 3 vuruş yapıyor (sekmediğini var sayarak).
Kafa koparan 6 saniyede 2 vuruşla 8.000 hasar veriyor.
Ecel 6 saniyede 6 vuruşla 10.200-15.000 arası hasar veriyor (CaptainATX 'in soylediğine farkın böyle olması lazım).
SONUÇ;
6 saniyede 2 silah arasında YETENEKSİZ en az 2.200-7000 arası hasar farkı oluşuyor. Bu fark sekmelerle daha da artabilir.
Sadece yeteneklerle kullandığımız zaman;
Yetenekler 5 saniye arayla kullanılıyor + bir diğer yeteneği kullanmak içinde 1 saniye bekliyoruz 6 saniyeye çıkıyor süre ve tüm karakterlerde aynı. SEKME de olmadığı için ecelle kafa koparan arasındaki vuruş farklarını yetenek bazında görüyorsunuz. Ayrıca yaratık üzerinde denendiği için Eceli kullanan oyuncuların gördükleri fark da bundan kaynaklanıyor...
Zira Kafa Koparan YETENEKLER kullanılarak FULL MAX hasar olduğunda; her vuruşta 4.000 hasar vuruyor. Bu da toplamda 6 saniyede 2 vuruşla 8.000 hasara denk geliyor. Böyle olunca 8.000 enerji 6 saniyede azalıyor. Aynı koşullarda ecel ile YETENEK kullanarak her vuruşta 2.500 hasar vurduğunu var sayarsak 6 saniyede 2 vuruşla 5.000 hasar vuruyor. Sonuç olarak YETENEK BAZINDA 2 silah arasındaki 3.000 ' lik fark oyuncular üzerinde olumsuz etki yaratıyor...
ikisini birleştirdiğimizde 6 saniyede yeteneksiz kullanımdaki Ecel lehine maximum 7.000 'lik hasar farkından yetenekli kullanımdaki Kafa koparan lehine olan 3000 'lik hasar farkını çıkartırsak ortaya Ecelin Kafa koparandan 4.000 civarı hasar daha fazla vurması gerekir OKO karşılaşmalarında. Buda OKO da Ecel kullanan arkadaşa yüzde 20 'lerde can farkıyla kazandırır.
ayrıca testler yaratıklar üzerinde değil OKO karşılaşmalarında yetenek kullanılmadan yapılmış demekki ki sonuçlar böyle çıksın
Kafa Koparan normal vuruş durumda mutlaka sekecektir fakat Ecelde sekme kafa koparana göre daha düşük olur.
Burdan yola çıkarak yeteneksiz kullandığımızı var sayıp;Kafa koparan 1 kez 4000 vurana kadar Ecel Getiren
3 kez 1700-2500 arası değerlerle vurmaktadır.
Kafa koparan 1 seferde 4000 hasar vuruş yapıyor ve 3 saniyede 1 bu hasarı veriyor (sekmediğini var sayarak).
Ecel Getiren 1 Seferde 1700-2500 arası hasar vuruş yapıyor ve 3 saniyede 3 vuruş yapıyor (sekmediğini var sayarak).
Kafa koparan 6 saniyede 2 vuruşla 8.000 hasar veriyor.
Ecel 6 saniyede 6 vuruşla 10.200-15.000 arası hasar veriyor (CaptainATX 'in soylediğine farkın böyle olması lazım).
SONUÇ;
6 saniyede 2 silah arasında YETENEKSİZ en az 2.200-7000 arası hasar farkı oluşuyor. Bu fark sekmelerle daha da artabilir.
Sadece yeteneklerle kullandığımız zaman;
Yetenekler 5 saniye arayla kullanılıyor + bir diğer yeteneği kullanmak içinde 1 saniye bekliyoruz 6 saniyeye çıkıyor süre ve tüm karakterlerde aynı. SEKME de olmadığı için ecelle kafa koparan arasındaki vuruş farklarını yetenek bazında görüyorsunuz. Ayrıca yaratık üzerinde denendiği için Eceli kullanan oyuncuların gördükleri fark da bundan kaynaklanıyor...
Zira Kafa Koparan YETENEKLER kullanılarak FULL MAX hasar olduğunda; her vuruşta 4.000 hasar vuruyor. Bu da toplamda 6 saniyede 2 vuruşla 8.000 hasara denk geliyor. Böyle olunca 8.000 enerji 6 saniyede azalıyor. Aynı koşullarda ecel ile YETENEK kullanarak her vuruşta 2.500 hasar vurduğunu var sayarsak 6 saniyede 2 vuruşla 5.000 hasar vuruyor. Sonuç olarak YETENEK BAZINDA 2 silah arasındaki 3.000 ' lik fark oyuncular üzerinde olumsuz etki yaratıyor...
ikisini birleştirdiğimizde 6 saniyede yeteneksiz kullanımdaki Ecel lehine maximum 7.000 'lik hasar farkından yetenekli kullanımdaki Kafa koparan lehine olan 3000 'lik hasar farkını çıkartırsak ortaya Ecelin Kafa koparandan 4.000 civarı hasar daha fazla vurması gerekir OKO karşılaşmalarında. Buda OKO da Ecel kullanan arkadaşa yüzde 20 'lerde can farkıyla kazandırır.
ayrıca testler yaratıklar üzerinde değil OKO karşılaşmalarında yetenek kullanılmadan yapılmış demekki ki sonuçlar böyle çıksın
achiwasha
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
YALNIZALPEREN yazdı:Sayın oyun yapımcıları.
İkv severlerlerin, Şaheser silah üretebilmeleri pek kolay bir iş değil bildiğiniz üzere.
İnsanlar o silahı üretebilmek için aylarını veriyorlar.
Ecel getiren 1600 vuruyor kafa koparan 4000 bin vuruyor bunun neresi şaheser?
Efsunsuz kafa koparan kullanınca bile 3600 vuruyor.
Biz Oyuncular az vuran şahaser istemiyoruz.
Nasıl böyle bir hata yapabiliyorsunuz anlamak gerçekten çok zor.
Aslında işi dolandırmanın hiç bir anlamı yok.
Ecel getiren kafa koparan dan çok ve seri vursa kimsenin itiraz edeceğini pek sanmıyorum.
Biz seri vursun istemiyoruz. Kafa koparandan çok vursun seri olmasın bu daha iyi.
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
YALNIZALPEREN yazdı:YALNIZALPEREN yazdı:Sayın oyun yapımcıları.
İkv severlerlerin, Şaheser silah üretebilmeleri pek kolay bir iş değil bildiğiniz üzere.
İnsanlar o silahı üretebilmek için aylarını veriyorlar.
Ecel getiren 1600 vuruyor kafa koparan 4000 bin vuruyor bunun neresi şaheser?
Efsunsuz kafa koparan kullanınca bile 3600 vuruyor.
Biz Oyuncular az vuran şahaser istemiyoruz.
Nasıl böyle bir hata yapabiliyorsunuz anlamak gerçekten çok zor.
Aslında işi dolandırmanın hiç bir anlamı yok.
Ecel getiren kafa koparan dan çok ve seri vursa kimsenin itiraz edeceğini pek sanmıyorum.
Biz seri vursun istemiyoruz. Kafa koparandan çok vursun seri olmasın bu daha iyi.
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

- Savassultani
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Onu bunu bilmem de büyücülere fena kıyak geçiliyor. Ejder asa felaket bişe ya. Emde 4 ejder asalı 2 latfili şifaya 6 savaşçı karşı koymak imkansız. İnanmayan varsa denesin ve görsün
Felakewt vuruyolar ya 2000-3000 den aşağı görmedik 
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
urban tora tora cellatla aynı vuruyoFERRO yazdı:Yatağan ile Ecel Getiren Arasındaki farklar...
aklı olan ecel getiren üretmez başka birşey demiyorum verdiğiniz emeğe yazık..
- TURKXWARRIOR
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Aynen bencede '' Yücelen Halit Girmenç Osmrdyum Balyoz (49)'' Almanız daha karlı.Ecel getirene deymez okadar uğraş ve para bence.Latifi biraz beyendim ama.Hızlı olması biraz daha tempoyu arttırıyor sadece bu hoşuma gitti 
ARAMADIKÇA DÜŞMAN BULDUM HASIM, SOLUM, SAĞIM...
Turkxwarrior/ Eminönü
Turkxwarrior/ Eminönü
En iyisi Ejder asa Ve Latif