İKV'de Ramazan Fırsatları

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
HaRuF
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV'de Ramazan Fırsatları

Mesaj gönderen HaRuF »

fuzulisifa yazdı:
Refresh yazdı:
Auril yazdı:
Kayzer yazdı:
Daha fazla eşya! Tüm grup bölgelerinde şef yaratıklardan efsunlu eşya düşme şansı %10 artarken, düşen eşyanın size çıkma şansı %30 artıyor!
Bu ne demek arkadaş ya herkese eşit değilmi bu gelen fırsatlar :D
vallaha bu gm lerın sıkı bır matamatık dersı alması gerek
Aynen bu benimde dikkatimi çekmişti :D
:D :D :D
gerçekten merak ediyorum
bu matematik işleminin içinden çıkamıyoruz artk "bu eşyanın size cıkma ihtimali %30 artıyor" her grptaki arkadas için yüzde 30 artmıomu ki :P
Bide yaw millet merak edip bi sürü soru sormus dikkatimi cektide biri acıklama yapmadı daha :)
Bende daha önceden sorulmus bi soruyu sorayım
-grp bölgesine saat 2 den önce girip 2 de boss kesimi yaparsak nadide cıkma ihtimali %10 artarmı?
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Saat 01:00'den 02:00'ye kadar oyundayız diyelim, 02:00'de bu fırsatlardan yararlanmak adına oyundan çıkıp tekrar girme gerekir mi?..
rdxone
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen rdxone »

[*]Kazmaları hazırlayın! Saf ve nadide maden çekme ihtimali %50 artıyor. Daha fazla madenle maden stoklarınız çoğalıyor.

Herkez teşekkür ediyor ama ben bu olaya karşıyım madenlerin süreleri 3 katına cıktı ve sayılarıda 3 katına çıktı kimisi daha iyi oldu kimisi daha kötü oldu dedi bizi bi maden başında bekleme derdinden kurtarmak için yapıldı sözde . Sonrasında arttırıcılar falanlar felanlar ii güzel aldık arttırıcı. Eee şimdi sahur özel olayı ..... Arkadaşlar bi düşünün oyuna giriyorsunuz hepiniz bu olay başladı başlayalı gece 2-5 arası özellikle elmas madenlerinin başında en az 3 kişi oluyor ki diğer madenlerde de durum farklı değil mesela mantar madeni insanlar birbirini yieyecek neredeyse . Bu mu bizi düşünmek ? Hayır onu da geçtim bu şekilde olunca rekabet artıyor daha fazla kişi daha az maden çekebilme şansı hızlı olan kazansın demek oluyor kısaca peki ben 1 aylık arttırıcı aldım her madenin başında 3 kişi varken çekebilme şansım %33 e düşüyor çakince nadide maden çıksa oda yok ee nasıl bi iyilik bu insanlar birbirine düşüyor maden başında tartışmalar küfürler hakaretler vb. Ben şu an kendimi kazık yemiş hissediyorum benim arttırıcım resmen boşa gitti ki ben geceleri sadece maden çekebiliyorum her madenin başında 3-5 kişi beklerken nasıl olacak bu iş ? Madem öyle süresi düşsün ramazan ayı boyunca madenler madenler seviyelerine göre 5-3-2 dakika gibi sürelerde çıksın bi elmas madeni 15 dakikada çıkıyor başında 3 kişi bekliyor eee sıradan çekseler 45 dakika sürer varsayalım çekemediler hepsini 1 kişi çekti boşa harcanan 45 dakika yazık değilmi insanları düşünme şeklinizi kınıyorum.... Çok düşünecekseniz koyun Nadide madenleri dükkana bari isteyen alsın isteyen çeksin piyasasımı düşücek oyunda sorun değil zaten dükkanda satılanlar oyun içerisinde satılıyor bi şekilde. Nasıl olsa sürekli dükkandan bişeyler alıyoruz alıyoruz iksir koymaktansa Menekşe elmas yada Ganoderma koysanız Soooooobe plus arttırıcı falan felan satışlarının belki yüzlerce katını sadece maden satışlarından kazanırdı amaç kazanç ise denemeye değer diye düşünüyorum.
Unlocaini
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

meble rattan

Mesaj gönderen Unlocaini »

Resim
Kullanıcı avatarı
Story
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Story »

her gece çemberdeyiz 6 madalyayla dönüyoruz ne iş :D
Gökxstory

Resim
Resim
bareis
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen bareis »

aynen öyle valla, Türk oyunu dedik knight,metin2,runes of magic... gibi daha gelişmiş ve türk oyunu olmayan oyunları es geçip ikv yi seçelim biz koruyup kollayalım övelim ondan sonra adamların (yöneticiler) yaptığına bakın hem sahur vakti hemde ramazan fırsatı nasıl iş bu akıl var mantık var sizi sadece kınayabilmemiz ise normal bir oyuncu olduğumuzun göstergesidir.

Ulan bende kendi oyunumu yapmaazsam banada kendi adımla hitap etmesinler lan!
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

rdxone yazdı:[*]Kazmaları hazırlayın! Saf ve nadide maden çekme ihtimali %50 artıyor. Daha fazla madenle maden stoklarınız çoğalıyor.

Herkez teşekkür ediyor ama ben bu olaya karşıyım madenlerin süreleri 3 katına cıktı ve sayılarıda 3 katına çıktı kimisi daha iyi oldu kimisi daha kötü oldu dedi bizi bi maden başında bekleme derdinden kurtarmak için yapıldı sözde . Sonrasında arttırıcılar falanlar felanlar ii güzel aldık arttırıcı. Eee şimdi sahur özel olayı ..... Arkadaşlar bi düşünün oyuna giriyorsunuz hepiniz bu olay başladı başlayalı gece 2-5 arası özellikle elmas madenlerinin başında en az 3 kişi oluyor ki diğer madenlerde de durum farklı değil mesela mantar madeni insanlar birbirini yieyecek neredeyse . Bu mu bizi düşünmek ? Hayır onu da geçtim bu şekilde olunca rekabet artıyor daha fazla kişi daha az maden çekebilme şansı hızlı olan kazansın demek oluyor kısaca peki ben 1 aylık arttırıcı aldım her madenin başında 3 kişi varken çekebilme şansım %33 e düşüyor çakince nadide maden çıksa oda yok ee nasıl bi iyilik bu insanlar birbirine düşüyor maden başında tartışmalar küfürler hakaretler vb. Ben şu an kendimi kazık yemiş hissediyorum benim arttırıcım resmen boşa gitti ki ben geceleri sadece maden çekebiliyorum her madenin başında 3-5 kişi beklerken nasıl olacak bu iş ? Madem öyle süresi düşsün ramazan ayı boyunca madenler madenler seviyelerine göre 5-3-2 dakika gibi sürelerde çıksın bi elmas madeni 15 dakikada çıkıyor başında 3 kişi bekliyor eee sıradan çekseler 45 dakika sürer varsayalım çekemediler hepsini 1 kişi çekti boşa harcanan 45 dakika yazık değilmi insanları düşünme şeklinizi kınıyorum.... Çok düşünecekseniz koyun Nadide madenleri dükkana bari isteyen alsın isteyen çeksin piyasasımı düşücek oyunda sorun değil zaten dükkanda satılanlar oyun içerisinde satılıyor bi şekilde. Nasıl olsa sürekli dükkandan bişeyler alıyoruz alıyoruz iksir koymaktansa Menekşe elmas yada Ganoderma koysanız Soooooobe plus arttırıcı falan felan satışlarının belki yüzlerce katını sadece maden satışlarından kazanırdı amaç kazanç ise denemeye değer diye düşünüyorum.
ben arttırıcımı aldım cekıyorum ama gece oyuna gıremıyorum ben para verıp alıyorum adam sak sak cekıyor oh ne ala ıkv tıtre ve uyan.
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Story yazdı:her gece çemberdeyiz 6 madalyayla dönüyoruz ne iş :D

:mrgreen: :mrgreen: ince iş :lol: :lol:
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
BlackDeath2
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen BlackDeath2 »

:D 6 madalya çıkarmak için ideal :D
Uzaklaştırma durumlarında bu hesaptayım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Ben yaşadıkça sen çıldıracaksın.
Kullanıcı avatarı
HaRuF
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HaRuF »

BlackDeath2 yazdı::D 6 madalya çıkarmak için ideal :D
Emek verip GBMX i kesip madalya almadan cıktıgımızı bilirim ;) Madalyayada dua edin.. :)

Keyifli forumlar ..

“Eski Duyurular” sayfasına dön