Lodoslar bir fikrim var
Re: Lodoslar bir fikrim var
Bu dediğin devriye muhabbetini planlamadanda olsa kp kasarken yapıyoruz zaten azalma konusuna gelince arzların yarısı lodostan dönme mk oyunculuk 0 coğunda rahat rahat indire biliyorsun bu kadar kasma yani 
Adı AŞK bu eziyeTin..!
kp kasarken 1 grubuz veya 3 -4 kişi fakat baskın yedıgımızde 2 grup gelıyorlar bende onun için dedim. Bizde 2 grup olursak karşılık verebiliriz.TeXaS yazdı:Bu dediğin devriye muhabbetini planlamadanda olsa kp kasarken yapıyoruz zaten azalma konusuna gelince arzların yarısı lodostan dönme mk oyunculuk 0 coğunda rahat rahat indire biliyorsun bu kadar kasma yani
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
2 grup olursak bizde haksız rekabet etmiş oluruz
Böyle daha iyi eceli salladığında elbet denk geliyor
Adı AŞK bu eziyeTin..!
böyle kahramanlıklar yüzünden kaybetmiyormuyuz ?TeXaS yazdı:2 grup olursak bizde haksız rekabet etmiş oluruzBöyle daha iyi eceli salladığında elbet denk geliyor
![]()
Hangi maddenin kafasını yaşıyorsun ? kesemiyorsunuz 3 arz görüyorsunuz hepiniz geri yapıyorsunuz ortada baskın falan yok. Gözlerimle sahit oldum 3 arz yaklasık 10 tane 49 Lodosu meteor kaleye tıkmıslardı hepsi kacıcak delik arıyor halbuki biraz beyin olsa kahramanlıktan kast ettiğin şeyi yapsalar kesip harcıyacaklar .
Meteor sancağa destek demişsin o muhabbeti komedi zaten bütün lodoslar modda birbirlerini kesiyor 2 3 arz tepede duruyor 1 taneside gidip kesmiyor . yanlışsam yanlışsın de?
Meteor sancağa destek demişsin o muhabbeti komedi zaten bütün lodoslar modda birbirlerini kesiyor 2 3 arz tepede duruyor 1 taneside gidip kesmiyor . yanlışsam yanlışsın de?
Adı AŞK bu eziyeTin..!
aDamLaRın isi gucu Yok SokaK soKak aRzmı kovaLıyaCak
sen kaFanı yoRma dosTum bu LodosLaR nasıL aRz oLduysa gun geLecek tekRaR Lodos oLucakLaR :twisted: kaFanı böLe uFak isLeRe yoRmana geRek yoK
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
çok haklısın bende bunun için diyorum zaten . Onlar bişey yapamıyor bu gruplar kesssin bari zaten şifalarını kestınmi topukluyorlar .TeXaS yazdı:Hangi maddenin kafasını yaşıyorsun ? kesemiyorsunuz 3 arz görüyorsunuz hepiniz geri yapıyorsunuz ortada baskın falan yok. Gözlerimle sahit oldum 3 arz yaklasık 10 tane 49 Lodosu meteor kaleye tıkmıslardı hepsi kacıcak delik arıyor halbuki biraz beyin olsa kahramanlıktan kast ettiğin şeyi yapsalar kesip harcıyacaklar .
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
oguzhan98 Senin dediğin olayı yapmıştık.Kesecek ARZ kalmayınca bırakmıştık.Grubumuzun tamamı oyunu bıraktığı için 1 aya yakın süredir devriye atamıyoruz.
ÖLÜM BATARYASI(^)
ÖLÜM BATARYASI(^)
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
evet bazen klandan ölüm bataryası e.o de vb. ifadeler yazıyordu hatırladım tekrar kursak öyle bişey .tokyo2drift yazdı:oguzhan98 Senin dediğin olayı yapmıştık.Kesecek ARZ kalmayınca bırakmıştık.Grubumuzun tamamı oyunu bıraktığı için 1 aya yakın süredir devriye atamıyoruz.
ÖLÜM BATARYASI(^)
- Hunxkuheylan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Daha iyi bi fikrim Var Bi Set Kurun Çin Seddi Gibi Belki Arz Akınlarını Durdurursunuz Gerçi Hun Türklerinin Akınlarını Çinliler O setle Kesemediler Ama Siz Belki Yaparsınız :mrgreen: :mrgreen:
Gizlenmiş İçerikGöster
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa
IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa