Kenan

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Kenan

Mesaj gönderen jkmoco14 »

Arkadaşlar ben şifacıyım ama sığınakta hiç tecrübem yok eğer mümkünse sığınakta çektiğiniz videoları buraya koymanızı rica ediyorum eğer daha önce bu konu açıldıysa link verip beni aydınlatırsanız çok iyi olur

(Video bir şifacı tarafından çekilirse ve en baştan kenana kadar bi video olursa daha iyi olur)

Şimdiden teşekkürler..
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Re: Kenan

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Video değil ama Tecrübelerini anlatabilirler.
Ne yapman gerektiğini falan.
Bana bakma ben bi kere girdim 10 dkda şikayet etmeye başladılar. :D
Arkdaş şifaya ben büyüye geçtm 3 madalya alıp çktk :D
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Oda olur tabi ama video daha iyi oluyo
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Mrxbaris »

senin için video çeker koyardım ama çarlarım banlandı sen oyunda ki şifalara sor olmazsa bana özel mesaj atabilirsin vede video bölmümden bulabilirsin
Kullanıcı avatarı
Hilalxxquality
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Hilalxxquality »

Yapman qreken tek sey oyuna konsantre olman 15 element direnc 15 fizksel direnc büyü bozman 1 puan bile olsa yeterli,
Kenan Öleceksin Hilalxxquality ! Örneqin dediqi zaman o kişiye zehir atcak sende ona tıklayıp bozacaksın, 2 Tane zehir isareti cıkcak o kisiye basıp bozman yeterli birde direnc bitince tekrar acacaksın cok zor bisi deil
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !

Hilalxxquality {49}
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Düşünende sağlam büyülere ck atmayıda unutma!
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ya bi kere girdim çok sağlam grupla sadece motorine kadar geldik sonra adamların canı sıkıldı çıktılar ezerim ve başım başım fean diyor bi ara(canı 45 ken galiba)böyle ateşler çıkıyo adamlar kutup açıyo geçiyo işte ama benim merak ettiğim şu ck 15 sn süresi var nasıl hepsine teker teker basayım motorda hangisinin yanacağını bilemem ve hepsine de ck basmak uzun sürüyo o zamana kadar zeten çoktan birini yakar ben şanslıydım hep ck attığım adamlara bomba aattı ama her zaman şanslı olmayabilirim taktiğiniz nedir ilk kime basarsınız ck yı
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

jkmoco14 yazdı:Ya bi kere girdim çok sağlam grupla sadece motorine kadar geldik sonra adamların canı sıkıldı çıktılar ezerim ve başım başım fean diyor bi ara(canı 45 ken galiba)böyle ateşler çıkıyo adamlar kutup açıyo geçiyo işte ama benim merak ettiğim şu ck 15 sn süresi var nasıl hepsine teker teker basayım motorda hangisinin yanacağını bilemem ve hepsine de ck basmak uzun sürüyo o zamana kadar zeten çoktan birini yakar ben şanslıydım hep ck attığım adamlara bomba aattı ama her zaman şanslı olmayabilirim taktiğiniz nedir ilk kime basarsınız ck yı
Sağlam büyüleri belirle hiddeti üstüne onlar alırlar. Onlara yoğunlaş ancak başta hepsine ck at elbet ;)
Bunları yaptıktan sonra düşünen pert ederler merak etme.
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

grup çok sağlamdı ama ben ilk giriyodum baktım adamlar başlamış mı diye ben iksşrleri düzenliyodum bi baktım canı 47 bişey dedi sonra ateşler çıktı her yerden adamlar kutup açtı bi baktım hasar almamış kimse şağlam ve deneyimli grupla girince sorun olmaz bence ama motor sadece en güçlülere mi bomba atıyo

bide videolarda gördüğüm kadarıyla kenandaki şarteller 4 taneymiş ama videoda sadece sağ tarafta 2 tane görüyorum bide solda dönen kocaman şeyler var onlarda da şalter varmı ve eğer kenan kavrulacaksınız dediğinde sadece sağ tarafındakiler mi etkileniyor yoksa bütün oda mı eğer bütün oda etkileniyorsa herkese kavurana kadar ck basmam lazım ne yapacam anlatırmısın
Kullanıcı avatarı
Mrxbaris
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Mrxbaris »

jkmoco14 yazdı:grup çok sağlamdı ama ben ilk giriyodum baktım adamlar başlamış mı diye ben iksşrleri düzenliyodum bi baktım canı 47 bişey dedi sonra ateşler çıktı her yerden adamlar kutup açtı bi baktım hasar almamış kimse şağlam ve deneyimli grupla girince sorun olmaz bence ama motor sadece en güçlülere mi bomba atıyo

bide videolarda gördüğüm kadarıyla kenandaki şarteller 4 taneymiş ama videoda sadece sağ tarafta 2 tane görüyorum bide solda dönen kocaman şeyler var onlarda da şalter varmı ve eğer kenan kavrulacaksınız dediğinde sadece sağ tarafındakiler mi etkileniyor yoksa bütün oda mı eğer bütün oda etkileniyorsa herkese kavurana kadar ck basmam lazım ne yapacam anlatırmısın
bak solda şalterler en tipde vede kavrulcaksınız dediği zaman ortadakiler hasar alıyor sen kendine ve yanıdna duran ama (orrdadaki adama) ck at kavrulcaksınız dediğinde hemen kendine ck at sonrada ortadaki adama ck at

“Genel Etkileşim” sayfasına dön