IISehrazatII yazdı:Ödül olarak katılan herkese 10 ejderha 10 dinazor mu verdiniz ?
İKV Antalya Mini Buluşma
Re: İKV Antalya Mini Buluşma
- OooJustPLayooO
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Reha yazdı:Selamlar,
Öncelikle belirtmek isterimki fotoğraf makinasının merceğinde biraz problem olduğu için sadece beni bir miktar göbekli olarak göstermişOnun haricinde oldukça eğlenceli ve güzel zaman geçirip bol miktarda sohbet etme imkanımız oldu. Şimdilik sınırlı bir kişi topluluğu ile ve ansızın gelişen bu buluşmayı konu sahibi arkadaşımızında belirtiği şekilde daha büyük bir organizasyon şekline dönüştürebiliriz.
** AsılxLider' in ya bu Gaffar diye başlıyan tüm sözlerine burada deniz ne kadar güzel, şu karşı masadakiler tanıdıkmı ? gibi sözler ile konuyu değiştirip en sonunda pes etmesini sağladım
İlhan abi grup bölgeleri konusunda çok iddialıdır , pes edeceğini sanmıyorum
EuxinouS.....
Bence Güzel bi buluşma oldu gm lerimizin bizi bazı anlama dıgımız konularda aydınlatmalarına sevindim bu buluşmaların devam etmesini temelli ediyorum
AsiLxLİDER
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
Reha yazdı:Selamlar,
Öncelikle belirtmek isterimki fotoğraf makinasının merceğinde biraz problem olduğu için sadece beni bir miktar göbekli olarak göstermişOnun haricinde oldukça eğlenceli ve güzel zaman geçirip bol miktarda sohbet etme imkanımız oldu. Şimdilik sınırlı bir kişi topluluğu ile ve ansızın gelişen bu buluşmayı konu sahibi arkadaşımızında belirtiği şekilde daha büyük bir organizasyon şekline dönüştürebiliriz.
** AsılxLider' in ya bu Gaffar diye başlıyan tüm sözlerine burada deniz ne kadar güzel, şu karşı masadakiler tanıdıkmı ? gibi sözler ile konuyu değiştirip en sonunda pes etmesini sağladım
auril & DoubleLift
keşke verseeler onlarda isim hakları gibi suya düştü katılanlar üzüldügokhan307 yazdı:IISehrazatII yazdı:Ödül olarak katılan herkese 10 ejderha 10 dinazor mu verdiniz ?![]()
![]()
![]()
![]()
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
:evil:
:arrow: :arrow: :arrow: İSİM HAKLARI HALA VERILMEDİ :evil:DiSMoTi yazdı:keşke verseeler onlarda isim hakları gibi suya düştü katılanlar üzüldügokhan307 yazdı:IISehrazatII yazdı:Ödül olarak katılan herkese 10 ejderha 10 dinazor mu verdiniz ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
auril & DoubleLift
- alveras
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaslar çok güzel bi etiknlık olmuş önceden bilseydım bende gelirdım antalyada ikamet eden birisi olarak çok iyi olmuş darsısı ilkerki günlere yenı buluşmalara
Bin Ytemiş Bir (1071)
Antalya'da yeni buluşmalar yapacağımızı bildirmiştik.. Bu tarih yakın zamanda belirlenecek ve forumda yer alacak ,iletişim adresi belirlenecek. Katılmak isteyenleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
AsiLxLİDER
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
Antalya'da yeni buluşmalar yapacağımızı bildirmiştik..
Antalyada İKV oynayan Tüm arkadaşların katılacağı bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz.
Etkinliğe ; [GM]Reha ve [GM]Nocomment i davet edeceğiz .
Bu tarih yakın zamanda belirlenecek ve forumda yer alacak ,katılmak isteyenleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
İletişim Adresi :antalyaxx07@hotmail.com , antalyaxx071 Skype adresinden veya 05073768207 No'lu telefondan ulaşabilirsiniz.
AsiLxLİDER
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
Antalyada İKV oynayan Tüm arkadaşların katılacağı bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz.
Etkinliğe ; [GM]Reha ve [GM]Nocomment i davet edeceğiz .
Bu tarih yakın zamanda belirlenecek ve forumda yer alacak ,katılmak isteyenleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
İletişim Adresi :antalyaxx07@hotmail.com , antalyaxx071 Skype adresinden veya 05073768207 No'lu telefondan ulaşabilirsiniz.
AsiLxLİDER
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
AsiLxLİDER
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
AsiLxDüZeNcİ
AsiLxAşKMeN
oha çok yakısıklısınız sizi ayın YAKISIKLISI SEÇTİM İLHAN REYİZ
Bu Devirde Herkes Ben Der
Kimisi Gönülden Kalender