Lodoslar bir fikrim var
Lodoslar bir fikrim var
Son zamanlarda klandan ayrılan üyelerimiz ve azalan sayımız ardından özellikle meteor da çok baskın yemeye başladık . Benim fikrim ilk başta eminönünde bir kaç grup kurup devrite şeklinde gezmek tabi gruplar belırlı kişilerden olusacak. Meteora destek istendiğinde orayada gidebilecek adamlar varsa boyle bir kaç grup kuralım .
Asilsavaşcı [ Ecel Getiren ]
Re: Lodoslar bir fikrim var
Güzel fikir 
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
HaRuF yazdı:Güzel fikir
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Çoğu Lodos Cemberlitaş İle Uğraştığı İçin Bu Fikir Hayata Geçemez Gibi Geliyor Ama Genede Güzel Fikir :idea:
sende haklsın arzlar bastıgında stuarta büyü arayan adamlar bizdeBymadxlord yazdı:Çoğu Lodos Cemberlitaş İle Uğraştığı İçin Bu Fikir Hayata Geçemez Gibi Geliyor Ama Genede Güzel Fikir :idea:
- Bymadxlord
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Yanioguzhan98 yazdı:sende haklsın arzlar bastıgında stuarta büyü arayan adamlar bizdeBymadxlord yazdı:Çoğu Lodos Cemberlitaş İle Uğraştığı İçin Bu Fikir Hayata Geçemez Gibi Geliyor Ama Genede Güzel Fikir :idea:
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Çok deli bir fikir . Lodoslara hep hayrandım halada hayranım ( YALAN
) Çok düşündünmü
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
alay mı ediyorsun ? ben klan içinn birşeyler yapıyorumbaddxdream yazdı:Çok deli bir fikir . Lodoslara hep hayrandım halada hayranım ( YALAN) Çok düşündünmü
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Fena olmaz kesecek lodos yok muho kesioz anca
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>