JassMcCrackin yazdı:Yemedi demekki konuyu kendi adresine ceviriyon gelsene yiyorsa yemiyorsa açıkca sölede daha cok üzmüyüm seni
Lan bebe sen geL yemiyomu :?:
JassMcCrackin yazdı:Yemedi demekki konuyu kendi adresine ceviriyon gelsene yiyorsa yemiyorsa açıkca sölede daha cok üzmüyüm seni
Bide ben büyüğüm havaları yok mu :?:JassMcCrackin yazdı:Yemedi demekki konuyu kendi adresine ceviriyon gelsene yiyorsa yemiyorsa açıkca sölede daha cok üzmüyüm seni
Aynen AynenlBlackDeathl yazdı:Bide ben büyüğüm havaları yok mu :?:JassMcCrackin yazdı:Yemedi demekki konuyu kendi adresine ceviriyon gelsene yiyorsa yemiyorsa açıkca sölede daha cok üzmüyüm seni
Forumda biri demişti. Galiba ona demişin ben 15 yaşındaym die.
Öyle diyince şaşırdım doğal olarak.
Bu veled 12 yaşında büyük olmamalı diye. Yazışmaların hareketlerin veled olduğunu öle bi belli ediyor ki..
JassMcCrackin yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
DigitalKumSaati
O dedğin şeyin yaşı mı var.JassMcCrackin yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
DigitalKumSaati
1- Veledsin işte sen dedin.JassMcCrackin yazdı:Reel Yok Fake Var yanlız söyliyim inciye ergenleri almıyorlar
JassMcCrackin yazdı:Reel Yok Fake Var yanlız söyliyim inciye ergenleri almıyorlar
JassMcCrackin yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
DigitalKumSaati
Veledhytbks yazdı:JassMcCrackin yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.
DigitalKumSaati
ZuhahahahProfil resmlernde sadec Smackdown resmleri var koptummm
![]()
![]()
![]()
cocuksun işşte cocuk
![]()
![]()
DigitalKumSaati