DESTEK BAK BURAYA
- ismailkoruyucu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
DESTEK BAK BURAYA
İKV Yönetimi 3 arkadas oyuna giremiyoruz 1 2 gündür bu sekilde acaba sadece bendemi diyorum hepmizde var sobe mynet kesinlikle giremiyoruz arada giriyor Oyundan 1 gram zevk almıyoruz buna bi çözüm bulunuzzz..
İmzanız düzenlendi
Re: DESTEK BAK BURAYA
mynette sorun var İso ondan giremiyorsundur bende giremiyorumismailkoruyucu yazdı:İKV Yönetimi 3 arkadas oyuna giremiyoruz 1 2 gündür bu sekilde acaba sadece bendemi diyorum hepmizde var sobe mynet kesinlikle giremiyoruz arada giriyor Oyundan 1 gram zevk almıyoruz buna bi çözüm bulunuzzz..
Nerull yazdı:Oyuna giriş ile ilgili sorunun giderilmesi için çalışmalar yapılmaktadır
En kısa süre içerisinde gerekli düzenlemeler yapılarak sorun giderilecektir.
Bilgilerinize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz.
auril & DoubleLift
- ismailkoruyucu
- İri Fare Avcısı

Bağlantınız kesildi HATA KODU:183 Ne ayaktır lan bu bunca zamandır yoktu yeni modo mı oldu oyuna giremiyorsam neden oynıyalım bu oyunu o kadar masraf et zewk alma Sorararım size Ne sobeye Ne mynete giremiyoruz.Yoksa akceyle sorunsuz üyelikmi satacaksınız artık.....Oyunun gidişhattı böle hersey para olmuş
İmzanız düzenlendi
ismailkoruyucu yazdı:Bağlantınız kesildi HATA KODU:183 Ne ayaktır lan bu bunca zamandır yoktu yeni modo mı oldu oyuna giremiyorsam neden oynıyalım bu oyunu o kadar masraf et zewk alma Sorararım size Ne sobeye Ne mynete giremiyoruz.Yoksa akceyle sorunsuz üyelikmi satacaksınız artık.....Oyunun gidişhattı böle hersey para olmuş
auril & DoubleLift
- ismailkoruyucu
- İri Fare Avcısı

Lütfn bu soruna bir çözüm bulun sadece bend eil ADANA da var bu sorun
İmzanız düzenlendi
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi