siz değilseniz kusra bakmayın güldük biraz... :? :arrow:hytbks yazdı:Prens Nerenden atıyon gerzkalı . Bunlar biz degiliz . Nerenden uyduruyrsn !
Joey sana cok cattk evet kuyruk acın vaR .
biri eşşek şakası yapmış
siz değilseniz kusra bakmayın güldük biraz... :? :arrow:hytbks yazdı:Prens Nerenden atıyon gerzkalı . Bunlar biz degiliz . Nerenden uyduruyrsn !
kromofon25 yazdı:siz değilseniz kusra bakmayın güldük biraz... :? :arrow:hytbks yazdı:Prens Nerenden atıyon gerzkalı . Bunlar biz degiliz . Nerenden uyduruyrsn !
biri eşşek şakası yapmış
hytbks yazdı:kromofon25 yazdı:siz değilseniz kusra bakmayın güldük biraz... :? :arrow:hytbks yazdı:Prens Nerenden atıyon gerzkalı . Bunlar biz degiliz . Nerenden uyduruyrsn !
biri eşşek şakası yapmış
[color=#00FFFF]Yukarda Allah vaR kimin ... . [/color]
Keyifli Forumlar
hasan ın (joey in) loncamızla hiçbir alakası yoktur PreNs diyip durmahytbks yazdı:Prens Nerenden atıyon gerzkalı . Bunlar biz degiliz . Nerenden uyduruyrsn !
kromofon25 yazdı:hytbks yazdı:kromofon25 yazdı:siz değilseniz kusra bakmayın güldük biraz... :? :arrow:hytbks yazdı:Prens Nerenden atıyon gerzkalı . Bunlar biz degiliz . Nerenden uyduruyrsn !
biri eşşek şakası yapmış
Eyw soLasın bunun gibileri oyundan def ettk diye geliyor çatıyor :lol: :lol: :lol:
Keyifli Forumlar
eyw hacı ben seni bilirim oyundan...görüncede inanamadım zaten
PrenSxJoeJordison (hasan) arkadaşımızın LONCA İLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR YAPTIKLARINDNA SORUMLU DEĞİLİZhytbks yazdı:kromofon25 yazdı:hytbks yazdı:kromofon25 yazdı:siz değilseniz kusra bakmayın güldük biraz... :? :arrow:hytbks yazdı:Prens Nerenden atıyon gerzkalı . Bunlar biz degiliz . Nerenden uyduruyrsn !
biri eşşek şakası yapmış
Eyw soLasın bunun gibileri oyundan def ettk diye geliyor çatıyor :lol: :lol: :lol:
Keyifli Forumlar
eyw hacı ben seni bilirim oyundan...görüncede inanamadım zaten
PrenSxJoeJordison'un Hırsız ve yalancı oLdugunu herkes biLiyor zaTen![]()
Keyifli Forumlar
En sagdaki cok komik nanJassMcCrackin yazdı:
Soldan Sağa ;OttomanxVeyron YeniKayra Ve Hayatabakış
:twisted: PrenSxJoeJordison :twisted: