Loncamızdan Özgür kardeşimizin tatil için Antalyaya gelmesi sebebi ile bir araya geldik. Bu mini buluşmaya 2 Adet GM yi davet ettik , Onlarda bizi kırmayıp teklifimizi kabul ettiler. Yaklaşık 4 saat süren buluşmamız çok güzel geçti .
Bizler sorular sorduk görevli arkadaşlarımız cevapladılar.
Sanalın Reele dönüşmesi harika bir duygu .
Kısıtlı zamanda yapılan bu etkinliği, talep olması durumunda daha büyük bir şekilde organize etmek istiyoruz.
Katılan herkese teşekkürler
Not: Fotoların sol üst köşesine tıklayarak büyütebilirsiniz
Etkinliğe katılanlar
Beyazkök sunucusundan
ASİLXLİDER
ASİLXSUSTURUCU
ASİLXİMMORTIL
kUKLACI SUNUCUSUNDAN
POLLYANA
[GM]REHA
[GM]Nocomment
Buluşmadan birkaç kare
AsiLxAsiL yazdı:
Antalya'da yeni buluşmalar yapacağımızı bildirmiştik..
Antalyada İKV oynayan Tüm arkadaşların katılacağı bir etkinlik düzenlemeyi düşünüyoruz.
Etkinliğe ; [GM]Reha ve [GM]Nocomment i davet edeceğiz .
Bu tarih yakın zamanda belirlenecek ve forumda yer alacak ,katılmak isteyenleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Çok güzel görüntüler eğer buluşma İstanbulda olursa seve seve geliriz .
İlhan abi GM lere ne sorular sordunuz Gaffar taktiklerini oyunda yazarsın
Özgür abi çok karizmatik çıkmışsın :lol:
Öncelikle belirtmek isterimki fotoğraf makinasının merceğinde biraz problem olduğu için sadece beni bir miktar göbekli olarak göstermiş Onun haricinde oldukça eğlenceli ve güzel zaman geçirip bol miktarda sohbet etme imkanımız oldu. Şimdilik sınırlı bir kişi topluluğu ile ve ansızın gelişen bu buluşmayı konu sahibi arkadaşımızında belirtiği şekilde daha büyük bir organizasyon şekline dönüştürebiliriz.
** AsılxLider' in ya bu Gaffar diye başlıyan tüm sözlerine burada deniz ne kadar güzel, şu karşı masadakiler tanıdıkmı ? gibi sözler ile konuyu değiştirip en sonunda pes etmesini sağladım
Öncelikle belirtmek isterimki fotoğraf makinasının merceğinde biraz problem olduğu için sadece beni bir miktar göbekli olarak göstermiş Onun haricinde oldukça eğlenceli ve güzel zaman geçirip bol miktarda sohbet etme imkanımız oldu. Şimdilik sınırlı bir kişi topluluğu ile ve ansızın gelişen bu buluşmayı konu sahibi arkadaşımızında belirtiği şekilde daha büyük bir organizasyon şekline dönüştürebiliriz.
** AsılxLider' in ya bu Gaffar diye başlıyan tüm sözlerine burada deniz ne kadar güzel, şu karşı masadakiler tanıdıkmı ? gibi sözler ile konuyu değiştirip en sonunda pes etmesini sağladım
:lol: :lol:
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...