grup bölgelerine gigrme olayı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
jkmoco14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: grup bölgelerine gigrme olayı

Mesaj gönderen jkmoco14 »

Full ibni dizdim alınmıyorum 1057 şifa var az tabikide ama adamlar gruba alırken ilk şifa kaç diye soruyolar söylüyorum sonra tecrüben varmı diyorlar yok diyorum atıyolar hemen ben nabayım
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

Öncelikle önemli olan şaheserdeki ejderin kudret rejenerasyonu ve yükseltmeyle birlikte gelen o müthiş hasar artışını hiçbir itemde göremiyor olmamız. Belki benim şaheserim yok ama oyuna girip yeni yetme arkadaşlarına şaheser ürettirenlerin hepsinden 10 kat daha iyi Kenan keserim iddiasınada girerim.
Büyücüme şaheser üretmek için hergün didiniyoruz; forumda eminönünde yer6nda boş boş dolaşıcağına git bi maden çek piyasa yap para kazan.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
tokyogo3
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tokyogo3 »

8-)
Violencexl(49)
Violence(49)

***GAME***OVER***
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

jkmoco14 yazdı:Full ibni dizdim alınmıyorum 1057 şifa var az tabikide ama adamlar gruba alırken ilk şifa kaç diye soruyolar söylüyorum sonra tecrüben varmı diyorlar yok diyorum atıyolar hemen ben nabayım
İlk önce kenan icin grup bulmayı deniyeceksin ve hayatın kuralı budur her insan kendinin pezevengi olmazsa bi #@!? olamaz itemden önce dostluğunu pekiştireceksin ve oyunculuğunu geliştireceksin ondan sonra 700 büyü sifa bile kurtarıyor kenanı emin ol :) zaten kenanla işin kalmadığında junon icin hazır bir kullanıcı oluyorsun :)
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
tokyogo3
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen tokyogo3 »

jkmoco14 yazdı:Full ibni dizdim alınmıyorum 1057 şifa var az tabikide ama adamlar gruba alırken ilk şifa kaç diye soruyolar söylüyorum sonra tecrüben varmı diyorlar yok diyorum atıyolar hemen ben nabayım
kardeşim ben bir şifacı açalı nerde ise 2 ay oldu ve şu ana kadar 1225 büyü şifa var itemlerim şunlar;İbni cevriye kolye fundi yüzük mağra ruh ceket ibni plenvne pantolon ibnir cevriye asa MOR ibni cevriye eld MOR ibni cevriye ayakkabı M2 şifa göz :Not:pantolonumu ibni cevriye mor yapacağım ve kolyede fundi + zırh yapcağaım işi bilmem tek yeter kenanda.Ayrıca bana oyun içinde ulaşıp sorabilirsin junon veya kenan nasıl yapacağım olarak.
Violencexl(49)
Violence(49)

***GAME***OVER***
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli