bu iki yorumdan sonra anladım ki amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir.samert71 yazdı:xDESTANBEYx yazdı:Bildiğiniz gibi lodosların sayısı arzların sayısından 10 kat fazla... Neden?
Cevap: Yeni başlayan herkes, halimenin verdiği savaşla konuşma görevini yaparken lodos muhafızına gidiyor... Muhafızdan etkilenen herkes lodos oluyor (Akıllılar hariç)... Bu görevin kaldırılmasını isteyenler konuyu güncel tutsun... İşim lodosları azaltmak değil zaten 1 arza 10 lodos anca yetiyo o sorun değil ama.. Bu görev yanlış yönlendiriyor insanları...
evet kardeşim aynen haklısın ben de bir lodosum ama Arz klanında yaklaşık 2 ay kaldım kp kasmak için
ve gerçektende çok sağlam kişler var ama lodos kanına geri döndüm çoğu ezik ama sağlamlarıda yok değil
ve şöyle bir tespite vardım oyuna başlayan çoğu kişi genellikle lodos olarak başlıyor yani ezik oluyor
ve oyunu iyice öğrenip item yaptıktan sonra Arz klanına geçiyor ve arz oluyor yani Arzlarda sağlam oyuncu çok var
hatta Arz olarak EM'de çok savaştım ve sadece 1 defa kaybettim lodos klanında her gün kaybediyoruz
ve burada yorum yapan herkese tek bir soru: ÖZGÜR İRADEYE KARIŞMAYA KİMİN HAKKI VAR ?
isteyen arz isteyen lodos. arz sağlam lodos ezik lodos sağlam arz ezik gibi tabirleri birbirinize yakıştırmayın.
oyun içerisinde veya forumda kim karşısındakinden saygı görmek istiyorsa önce ona saygı göstermelidir.
kim kendini nerede rahat hissediyorsa oradadır.
eskiden çok sağlam bir arz idim şifacı olarak ve yatırmadığım lodos kalmamıştır.
sonradan çok sağlam bir lodos oldum şifacı olarak ve yatırmadığım arz kalmamıştır.
ama burda önemli olan nokta şu idi yendiğim veya yenildiğim zaman bile karşımdakine eyv. teşekkürler güzel v.s. idi diyordum. ki bunu söylemek ne beni nede karşımdakini küçük düşürüyordu. sadece ve sadece oyun içerisindeki saygınlığı arttırıyordu.
önemli olan lodosların fazlalığı arzların azlığı değil birlik beraberliğin olmasıdır. gerisi teferruat olarak kalacaktır.
konfüçyüs