Lodosların sayısı hak.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Lodosların sayısı hak.

Mesaj gönderen konfucyus »

samert71 yazdı:
xDESTANBEYx yazdı:Bildiğiniz gibi lodosların sayısı arzların sayısından 10 kat fazla... Neden?

Cevap: Yeni başlayan herkes, halimenin verdiği savaşla konuşma görevini yaparken lodos muhafızına gidiyor... Muhafızdan etkilenen herkes lodos oluyor (Akıllılar hariç ;) )... Bu görevin kaldırılmasını isteyenler konuyu güncel tutsun... İşim lodosları azaltmak değil zaten 1 arza 10 lodos anca yetiyo o sorun değil ama.. Bu görev yanlış yönlendiriyor insanları...

evet kardeşim aynen haklısın ben de bir lodosum ama Arz klanında yaklaşık 2 ay kaldım kp kasmak için

ve gerçektende çok sağlam kişler var ama lodos kanına geri döndüm çoğu ezik ama sağlamlarıda yok değil :)

ve şöyle bir tespite vardım oyuna başlayan çoğu kişi genellikle lodos olarak başlıyor yani ezik oluyor

ve oyunu iyice öğrenip item yaptıktan sonra Arz klanına geçiyor ve arz oluyor yani Arzlarda sağlam oyuncu çok var

hatta Arz olarak EM'de çok savaştım ve sadece 1 defa kaybettim lodos klanında her gün kaybediyoruz :(
bu iki yorumdan sonra anladım ki amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir.

ve burada yorum yapan herkese tek bir soru: ÖZGÜR İRADEYE KARIŞMAYA KİMİN HAKKI VAR ?

isteyen arz isteyen lodos. arz sağlam lodos ezik lodos sağlam arz ezik gibi tabirleri birbirinize yakıştırmayın.
oyun içerisinde veya forumda kim karşısındakinden saygı görmek istiyorsa önce ona saygı göstermelidir.

kim kendini nerede rahat hissediyorsa oradadır.

eskiden çok sağlam bir arz idim şifacı olarak ve yatırmadığım lodos kalmamıştır.
sonradan çok sağlam bir lodos oldum şifacı olarak ve yatırmadığım arz kalmamıştır.

ama burda önemli olan nokta şu idi yendiğim veya yenildiğim zaman bile karşımdakine eyv. teşekkürler güzel v.s. idi diyordum. ki bunu söylemek ne beni nede karşımdakini küçük düşürüyordu. sadece ve sadece oyun içerisindeki saygınlığı arttırıyordu.

önemli olan lodosların fazlalığı arzların azlığı değil birlik beraberliğin olmasıdır. gerisi teferruat olarak kalacaktır.

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
emrekural
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen emrekural »

Biz dogru klani biliyoruz be arz lodsun arzlari lods lar kestimi bolgeden hırsız die geçiyplar işin varsa ndn arz oluyosun millet bakıyo arzdan adam olmas lods oluyor 1 arz 10 lodsa bedelse ndn emlerde lodslar yeniyo hep biktim arzlarin emden kaçip mıhafiz kesmetn

Herokral Emreusak Karabüyü İsimlix İlayda.

Bizi bilen bilir bilmeyen ogrenir.
Ölümüne lodos
Lastsamurai
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Lastsamurai »

Konuyu Açanın Karakteri Doğrultusunda Aptalca Bir Konu...
Aklıbaşında insanın yapmayacagı saflıkta sacma salak cümleler kafasına göre ince hakaretler...
Dielimki 10 lodosa bir arz ytiyor o halde ne afkurursun burda (:
sıkıntın nedir hangi psikoloji ile oynamaktasın (:
Lastsamurai / Eminönü
Kullanıcı avatarı
anatomy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen anatomy »

Ben böyle aptalca bir konu daha görmedim :D Oyunun farkına varan biri kendini yakın hissettiği klanı seçecektir. Doğru yolu bulursa LODOS u seçer :)

“Genel Sohbet” sayfasına dön