Stauard Efendi ve diğer Çemberlitaş Boss'lar hakkında.!!****

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Re: Stauard Efendi ve diğer Çemberlitaş Boss'lar hakkında.!!****

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Evet doğru söylüyorsun ama en iyisi de bırakıp kurtulmak saçmalığa bak ya

-Grup bölgesine giriyorsun
-İki üç saatini orda harcıyorsun
-Madalya ile dönüyorsun
-Ne saçmalık ya madalya ne işe yarayacak

Bakın size tek kelime ''Bırakın'' hayata dönün

Ailenizle vakit geçirin
Arkadaşlarınızla takılın
Asıl eğlence Arkadaşlarınla,Ailenle

İki üç saatinizi harcamaya değermi saçma grup bölgeleri için

Sahurda kalkıp bi de üstüne bu oyunu oyunu oynayıp sağlığınızı tehlikeye sokmayın

Şimdiye o yaptığınız şaheserleri hepsini teker teker 25 tl verip yükselticeğnize gidin çıkın kendiniz için alışveriş yapın

Bırakın değmez bu oyun için
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

intikamatesi yazdı:
BAKII yazdı:
Thrashmetal yazdı:Böyle söyledikçe yağma artırıcıyı çıkartacaksınız sonra ikv paralı da paralı böyle yapmayın olan iksirinize olsun !!!

tamamen katılıyorum ister 40 defa isterse 100 defa kesilsin para ödemekten iyidir ayrıca 40 defa kesipte düşürememek senin şanssızlığın.
Bu işin şansla olması haksızlık kardeşim.Madalyalar bari bi işe yarasın madalyalarla zırh alalım.Madalyalarda aktarılmasın böylece parası olan değil emek gösteren zırh alır.

Madalyayla item almak daha saçma olacağı düşüncesindeyim emeğinin karşılığını oyun şansa bağlamış yapacak birşey yok heryerde böyle çığırtkanlk yapmanın manasıda yok .
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
KerimTekin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KerimTekin »

Doğru diyorsun knk Warrockta waweleri bitirince herkese aynı hediye geliyor. Waweler en fazla 1 saat sürüyor.
En son KerimTekin tarafından 14 Ağu 2011 19:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

tokyogo3 yazdı:
intikamatesi yazdı:
BAKII yazdı:
Thrashmetal yazdı:Böyle söyledikçe yağma artırıcıyı çıkartacaksınız sonra ikv paralı da paralı böyle yapmayın olan iksirinize olsun !!!

tamamen katılıyorum ister 40 defa isterse 100 defa kesilsin para ödemekten iyidir ayrıca 40 defa kesipte düşürememek senin şanssızlığın.
Bu işin şansla olması haksızlık kardeşim.Madalyalar bari bi işe yarasın madalyalarla zırh alalım.Madalyalarda aktarılmasın böylece parası olan değil emek gösteren zırh alır.
kardeşim eğer öle madalya ile olsa herkez hep motor kenan kesip çıkar 20 tane madalya yapar sonra bi GBM X veya yol + stuart atar bi bakmışın bütün zırh lar çıkmış bence öyle olmamalı gerisine katılıyorum :mrgreen:
Akıl var mantık var öyle olurmu adam düşenen keser çıkar madalya kasar :)
Diyelimki Junon kestin ''Junon'un Madalyası'' düşsün, sende git zırhını al.Tabii belirli bir madalya karşılığında.

Şans bu oyunu batırıyor.Migratın ''M'' sinin bile bilmeyen gidiyor ilk girişte zırh düşüyor nerede hak ?
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
tokyogo3
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tokyogo3 »

intikamatesi yazdı:
tokyogo3 yazdı:
intikamatesi yazdı:
BAKII yazdı:

kardeşim eğer öle madalya ile olsa herkez hep motor kenan kesip çıkar 20 tane madalya yapar sonra bi GBM X veya yol + stuart atar bi bakmışın bütün zırh lar çıkmış bence öyle olmamalı gerisine katılıyorum :mrgreen:
Akıl var mantık var öyle olurmu adam düşenen keser çıkar madalya kasar :)
Diyelimki Junon kestin ''Junon'un Madalyası'' düşsün, sende git zırhını al.Tabii belirli bir madalya karşılığında.

Şans bu oyunu batırıyor.Migratın ''M'' sinin bile bilmeyen gidiyor ilk girişte zırh düşüyor nerede hak ?
doğru ;) mesela ben ilk girişimde junonu kesmiştik migoya ama hiçbirşey çıkmadı işte bu adalettir, en az 10 yada 5 kere kenan ve junon kesince şaheser çıkmalı benim 11.kenanımda fundi yüzük düştü mesela ;)
Violencexl(49)
Violence(49)

***GAME***OVER***
Kullanıcı avatarı
Rebornthebest
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Rebornthebest »

Jewels senin Lodoslarla alıp veremediğin nedir anlıyamadım :) Madalya vermese onu bile Lodoslardan bileceksin :twisted:
ALoAzraiL-ALoAzraiLL-ALooAZRAİL-REBORNTHEBEST
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

izdirapgrafik yazdı:Eminönü Sunucusu'ndaki Arz klanı üyelerinin birçoğunun yan karakterleri dahil zırhlı eldivenli ve ayakkabılı.Oyunda görmediğim,ismini duymadığım insanlar da bu gruba dahil.1 kesim sonucunda alınan 6 madalyanın fotoğrafı konulup 40 kere kestim denmesi saçma olur.Biz de hergün kesiyoruz,o kadar kolay değil.
Umut beni tanımıyor gibi konuşma istersen ? Ne kadar çemberlitaş attığımı ve senin dediğin gibi 1 kere kesip 40 kere kestim dicek kadar ÇOCUKCA birisi değilim ! Farabi Karakürk tesla tabancası için söylemediğiniz ve aşşağılamadığınız konu kalmadı ! Lonca Beta üyesi olan FuKoCaN eminönü yetmedi Anka sunucusuna girip silahı istedi veremem diyincede "Al ... sok o silahı" deyip çıktı.
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

oOllxJeWeLSxllOo yazdı:
izdirapgrafik yazdı:Eminönü Sunucusu'ndaki Arz klanı üyelerinin birçoğunun yan karakterleri dahil zırhlı eldivenli ve ayakkabılı.Oyunda görmediğim,ismini duymadığım insanlar da bu gruba dahil.1 kesim sonucunda alınan 6 madalyanın fotoğrafı konulup 40 kere kestim denmesi saçma olur.Biz de hergün kesiyoruz,o kadar kolay değil.
Umut beni tanımıyor gibi konuşma istersen ? Ne kadar çemberlitaş attığımı ve senin dediğin gibi 1 kere kesip 40 kere kestim dicek kadar ÇOCUKCA birisi değilim ! Farabi Karakürk tesla tabancası için söylemediğiniz ve aşşağılamadığınız konu kalmadı ! Lonca Beta üyesi olan FuKoCaN eminönü yetmedi Anka sunucusuna girip silahı istedi veremem diyincede "Al ... sok o silahı" deyip çıktı.
Lafının arkasında duramayacaksan baştan söyleyeceksin.Satmaya kabul ettiğin eşya o senin bahsettiğin.Bedava almıyoruz.Başkaları ile ilgili olan muhabbetlerini burada topluluklar üzerinde gösterip prim yapmaya çalışma.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
tokyogo3
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen tokyogo3 »

Rebornthebest yazdı:Jewels senin Lodoslarla alıp veremediğin nedir anlıyamadım :) Madalya vermese onu bile Lodoslardan bileceksin :twisted:
hehe :D
Violencexl(49)
Violence(49)

***GAME***OVER***
Kullanıcı avatarı
merandanx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen merandanx »

vala stauard yaklaşık 27 29 kesim birşey cıkmadı açıkçası birşey cıkcak diyede beklemiyorum şimdilik 300 den sonra anca migrat sığnakta aynısı olmuştu ne yapalım milet savaşta eğlencede biz her girişte en az 3 tane +35 kutret iksiri harcıyalım:)
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön