Bilgisayar Kasıyor .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Bilgisayar Kasıyor .

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Laptopumun özellikleri gayet yerinde fakat ilk zamanlardakı performansı şuan alamıyorum, oyunda ve klasörleri gezerken çok kasıyor özellikleri:

Samsung
Intel Core i5 CPU M430 @ 2.27 GHz
4 GB Ram ( 3 GB kullanılabilir ) 32 Bit işletim sistemi
Ekran Kartı : NVidia GeForce GT 330 M

Ne yapmamı önerirsiniz ?
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Bilgisayar Kasıyor .

Mesaj gönderen benzombi01 »

leptobunun GHz si 2.27 ondan biraz yavaş olur o yavaş olsa bile 64 bit olsaydı daha hızlanırdı benin uyduruk pc im bile dahah iyi sen o leptobu yükseltiyemiyceğin için maalesef lag olarak oynuycaksın yapman gereken c doyyasını boşaltmak yani cyi azalt.
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

benzombi01 yazdı:leptobunun GHz si 2.27 ondan biraz yavaş olur o yavaş olsa bile 64 bit olsaydı daha hızlanırdı benin uyduruk pc im bile dahah iyi sen o leptobu yükseltiyemiyceğin için maalesef lag olarak oynuycaksın yapman gereken c doyyasını boşaltmak yani cyi azalt.
Yardım istedim eyvallah fakat senin bu yazdıklarının tamamen yanlış :) GHz kaç olacak acaba ? 2.27 ye yavaş diyorsunda zaten rekor Ghz 3.5 degil mi :) ? Veya seninki kaç GHz ? onu geçtim, 64 bit olsaydı daha hızlanırdı demişsin. 64 Bit pc de kaçtane online oyun çalıştırabilirsin? Cs ,M2 , belki İKV bile çalışmayacak ve şöyle bir durum var ; 64 Bit pcde 16 bitlik 32 bitlik oyunu oynarsan işlemci gereğinden fazla yorulur ;) ve 32 bit in tek eksi yönü var onuda söyleyım en fazla 4 gb ram a kadar sıkıntısız çalışıyor,şunuda belirtmek isterim günümüzde 4 gb ram Hangi oyuna , programa yetmiyor? Affedersin fazla geliyor galiba ;) Daha teknik bilgilerle yardımcı olabilecek varsa sevinirim.Bilen kişiler lütfen.
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Daha ciddi bi görüş ararsan, bilgisayarının hava kanalları tıkanmış olabilir bilgisayarın yeterince soğumuyor olabilir, bunu dahada fazla böyle kullanma hasar bile verebilir bilgisayarına.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen benzombi01 »

abimin pc si 64 bit 2.27 ama açıyor ikv yi rahatca c dosyasında 1 Gb boş alan varken pc donuyor ama 15 Gb yer açıldı şimdi donmuyor sana tavsiyem c dosyasını biraz temizlemen + benim pc 32 bit 3.2 Ghz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön