Düz mantık dur düşünüyüm biraz büyücü yakındanmı savaşir uzaktanmı bunun cevabını inşallah biliyosundur o grupta 3 büycüydük savaşçılara siz savaşmayın bize zihin atın dediğimiz için toplu olmasada olur bunu bir kere öğren büyücüler zaten toplu halde olursa o em biter her bir büyücünün farklı bir yerde durması lazım ve karşı tarafı çember içine almak lazım bu şekilde ise tam bir büyücü emi olur.Ceviz yazdı:Değişik birşey göremedim? Düzmantıktan kurtulundu sanmıştım ama olmamış yine . Em de kişinin güçlülüğü değil , takımın güçlülüğü ön plandadır , yoksa sizin tüm taktikleriniz 1v1 mi? Neyse.
Kont-makine^^EM MANZARALARI
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kont-makine^^EM MANZARALARI
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Düz mantık o değil . Devam edin siz.melodrama44 yazdı:Düz mantık dur düşünüyüm biraz büyücü yakındanmı savaşir uzaktanmı bunun cevabını inşallah biliyosundur o grupta 3 büycüydük savaşçılara siz savaşmayın bize zihin atın dediğimiz için toplu olmasada olur bunu bir kere öğren büyücüler zaten toplu halde olursa o em biter her bir büyücünün farklı bir yerde durması lazım ve karşı tarafı çember içine almak lazım bu şekilde ise tam bir büyücü emi olur.Ceviz yazdı:Değişik birşey göremedim? Düzmantıktan kurtulundu sanmıştım ama olmamış yine . Em de kişinin güçlülüğü değil , takımın güçlülüğü ön plandadır , yoksa sizin tüm taktikleriniz 1v1 mi? Neyse.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Ceviz yazdı:Düz mantık o değil . Devam edin siz.melodrama44 yazdı:Düz mantık dur düşünüyüm biraz büyücü yakındanmı savaşir uzaktanmı bunun cevabını inşallah biliyosundur o grupta 3 büycüydük savaşçılara siz savaşmayın bize zihin atın dediğimiz için toplu olmasada olur bunu bir kere öğren büyücüler zaten toplu halde olursa o em biter her bir büyücünün farklı bir yerde durması lazım ve karşı tarafı çember içine almak lazım bu şekilde ise tam bir büyücü emi olur.Ceviz yazdı:Değişik birşey göremedim? Düzmantıktan kurtulundu sanmıştım ama olmamış yine . Em de kişinin güçlülüğü değil , takımın güçlülüğü ön plandadır , yoksa sizin tüm taktikleriniz 1v1 mi? Neyse.
Bak çok dikkatimi çekti eski forumda kont ve ben takılıyorduk yavaş yavaş orda yeni mesajın olduğunu görenler geldi.Şimdi yeni forumda artık takılmıyorum tek tük bazen bakıyorum kendi kral zanneden her şeyi bilen! çok kişi ortaya çıkmış ve hep aynı şeyleri yazıyorlar foruma girip bunu gördükçe güülüyorum daha ne diyelimki.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Kim ortaya çıkmış?melodrama44 yazdı:Ceviz yazdı:Düz mantık o değil . Devam edin siz.melodrama44 yazdı:Düz mantık dur düşünüyüm biraz büyücü yakındanmı savaşir uzaktanmı bunun cevabını inşallah biliyosundur o grupta 3 büycüydük savaşçılara siz savaşmayın bize zihin atın dediğimiz için toplu olmasada olur bunu bir kere öğren büyücüler zaten toplu halde olursa o em biter her bir büyücünün farklı bir yerde durması lazım ve karşı tarafı çember içine almak lazım bu şekilde ise tam bir büyücü emi olur.Ceviz yazdı:Değişik birşey göremedim? Düzmantıktan kurtulundu sanmıştım ama olmamış yine . Em de kişinin güçlülüğü değil , takımın güçlülüğü ön plandadır , yoksa sizin tüm taktikleriniz 1v1 mi? Neyse.
Bak çok dikkatimi çekti eski forumda kont ve ben takılıyorduk yavaş yavaş orda yeni mesajın olduğunu görenler geldi.Şimdi yeni forumda artık takılmıyorum tek tük bazen bakıyorum kendi kral zanneden her şeyi bilen! çok kişi ortaya çıkmış ve hep aynı şeyleri yazıyorlar foruma girip bunu gördükçe güülüyorum daha ne diyelimki.
Sizden çok daha önce giriyorduk biz forumda asıl ortaya çıkan kont ondan sonra da sensin.Bu lafı dese dese Ancyraxorhann diyebilir ilk o davranmıştı ki siz de o değilsiniz.Dolayısıyla kendinizi anlatan sözcükleri başkalarına sarfetmeyin.
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 407.0.htmlmelodrama44 yazdı:Ceviz yazdı:Düz mantık o değil . Devam edin siz.melodrama44 yazdı:Düz mantık dur düşünüyüm biraz büyücü yakındanmı savaşir uzaktanmı bunun cevabını inşallah biliyosundur o grupta 3 büycüydük savaşçılara siz savaşmayın bize zihin atın dediğimiz için toplu olmasada olur bunu bir kere öğren büyücüler zaten toplu halde olursa o em biter her bir büyücünün farklı bir yerde durması lazım ve karşı tarafı çember içine almak lazım bu şekilde ise tam bir büyücü emi olur.Ceviz yazdı:Değişik birşey göremedim? Düzmantıktan kurtulundu sanmıştım ama olmamış yine . Em de kişinin güçlülüğü değil , takımın güçlülüğü ön plandadır , yoksa sizin tüm taktikleriniz 1v1 mi? Neyse.
Örnek vereyim dedim , tarihe bakabilirsin. Pardon , siz ozaman daha yoktunuz
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
bizden önce giriyordunPetcarar yazdı:Kim ortaya çıkmış?melodrama44 yazdı:Ceviz yazdı:Düz mantık o değil . Devam edin siz.melodrama44 yazdı:Düz mantık dur düşünüyüm biraz büyücü yakındanmı savaşir uzaktanmı bunun cevabını inşallah biliyosundur o grupta 3 büycüydük savaşçılara siz savaşmayın bize zihin atın dediğimiz için toplu olmasada olur bunu bir kere öğren büyücüler zaten toplu halde olursa o em biter her bir büyücünün farklı bir yerde durması lazım ve karşı tarafı çember içine almak lazım bu şekilde ise tam bir büyücü emi olur.Ceviz yazdı:Değişik birşey göremedim? Düzmantıktan kurtulundu sanmıştım ama olmamış yine . Em de kişinin güçlülüğü değil , takımın güçlülüğü ön plandadır , yoksa sizin tüm taktikleriniz 1v1 mi? Neyse.
Sizden çok daha önce giriyorduk biz forumda asıl ortaya çıkan kont ondan sonra da sensin.Bu lafı dese dese Ancyraxorhann diyebilir ilk o davranmıştı ki siz de o değilsiniz.Dolayısıyla kendinizi anlatan sözcükleri başkalarına sarfetmeyin.
o zaman ne mutlu sana başın göğe erdimi acaba:)
kadir duydunmu bızden once foruma giriyormuş:D:D
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
O değilde , işin garibi , hiç taktik yazmadığım halde fason büyücülerin ortaya çıkması , garip.kontforum62 yazdı:[bizden önce giriyordun
- gkhnsckn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Güzel bi em olmus ama Kont hep kameraya oynamıssın orda savascı gelioken makıneyle poz vermeler falan 
JacksoN [(^)Ejder Asa]
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Ceviz yazdı:O değilde , işin garibi , hiç taktik yazmadığım halde fason büyücülerin ortaya çıkması , garip.kontforum62 yazdı:[bizden önce giriyordun
Fason büyücü allah allah bana ne zamandan beri büyücü oynadığını söylermisin.Tarihe bakalım kim fasaon kim değil makıne adlı büyücüm 6 Nisan 2007 tarihinde yani Teşkilat sunucusunun ilk açıldığı gün açılmıştır.Tarihi verde bakalım kim fason kim değill.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Petcarar yazdı:Kim ortaya çıkmış?melodrama44 yazdı:Ceviz yazdı:Düz mantık o değil . Devam edin siz.melodrama44 yazdı:Düz mantık dur düşünüyüm biraz büyücü yakındanmı savaşir uzaktanmı bunun cevabını inşallah biliyosundur o grupta 3 büycüydük savaşçılara siz savaşmayın bize zihin atın dediğimiz için toplu olmasada olur bunu bir kere öğren büyücüler zaten toplu halde olursa o em biter her bir büyücünün farklı bir yerde durması lazım ve karşı tarafı çember içine almak lazım bu şekilde ise tam bir büyücü emi olur.Ceviz yazdı:Değişik birşey göremedim? Düzmantıktan kurtulundu sanmıştım ama olmamış yine . Em de kişinin güçlülüğü değil , takımın güçlülüğü ön plandadır , yoksa sizin tüm taktikleriniz 1v1 mi? Neyse.
Ben forum hesaplarımı 6-7 kere değiştirdim eğer foruma ilk biz girdik diyorsanız size ilk forum hesabımın tarihini veriyorum sizde verinde bakalım.
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... ile;u=7700
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.