Merhabalar.Erkek şifacıya 28-40 lvl; Max-büyü hasarı zehir ve iyileştirme büyüleri itemler alıncaktır. İlgilenebilicek arkadaşların itemin cinsini ve biçtikleri değeri yazmaları yeterli olacaktır. Saat 21:00- 05:00 arası oyunda olacağım.
Oyundan ulaşmak isteyenler YoRgUnKrAl ---- IxYORGUNKRALxI ve Ixzanlıxl fısıldadayabilirler.
Forumdan item gösterecek arkadaşlar oyunda ulaşabiliceğim nicklerini yazabilirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Erkek şifacı itemler alıncakatır...
Re: Erkek şifacı itemler alıncakatır...
Maksimum Hasar; 41 Seviye Urban Ayakkabı, 41 Seviye Urban Bardini Baş Ağrısı satılıktır.
2009-2013
- UucandepiIk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Alman ceketim var satılık.
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . !
Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
Kezzaplı eldiven:250 bin
Urban kral hint sopası(41lvl):1.5m
Yücelen kolye:500bin
Urban yüzük:250bin
Borgia ruh çalan baş ağrısı(45 lvl büyü zehir+büyükritik):500 bin
ve düşünen adamdan düşen şifacı ceketim var teklifleri alıyorum yukardakiler erkek şifacı içindir.oyundan veya buradan ulaşabilirsin /fDismotixfiremann Dismotixfireman
Urban kral hint sopası(41lvl):1.5m
Yücelen kolye:500bin
Urban yüzük:250bin
Borgia ruh çalan baş ağrısı(45 lvl büyü zehir+büyükritik):500 bin
ve düşünen adamdan düşen şifacı ceketim var teklifleri alıyorum yukardakiler erkek şifacı içindir.oyundan veya buradan ulaşabilirsin /fDismotixfiremann Dismotixfireman
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]