Sunucuda bir çok kişiyi kandırıp Kendni Merve Diye tanıtan (Eray) 2 gün önce Raadol Karakterimi çalmıştır. Yanına Kar kalıcagını Sandı sanırım.Umarım iyi bi ders almıştır artık.Karakterımı geri istemıyorum şuan ıçım çok rahat sunucumuz bır pislikten kurtuldu..
Oyuna RaadoLII karakterıyle devam edeceğim Raadol ıle artık bır alakam yoktur
Artık Çok rahatım.Kardeşim in başına böle bısey gelmesı üzücüydü ama Şuan çok rahatladım. Papatyamm ın sunucuda çoğu kışıye verdıgı Rahatsızlık artık son buldu..hepsinin içi rahatlasın bir nebze.Karakter kesin olarak silinmiştir.Bu fırsatı verdıgı için Eraya teşkkur etmeden geçemıycem keşke Raadol u çalmak gıbı bı dengesizlik yapmasaydı.
Gökhan Kardeşimizin Loncamızda ki uyelıgı RaadoLII karakterıyle devam edecektır..
En son TarKk tarafından 14 Ağu 2011 06:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Üzülmee Gökhanım Sana RaadoLII Karekterin iLe Sunucumuzda BaşarıLar. Papatyaam Konusunda da Dogru oLanı yapTık Benimde içim Çok Rahat. FaLcoN oLarak Sonuna Kadar Arkandayız.
Çok sevindim bu duruma .Ama Powerxtürk çarı benim bildiğim kadarıyla murat Powerxtürkk Büyücüxzombiye ağittir .
Keşke silmeden once sorsaydın akce yükleyip çarını tekrar alabilirdi . :?
DoSTa DoST DüŞMaNa DüŞMaN ..
19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN
Sunucuda bir çok kişiyi kandırıp Kendni Merve Diye tanıtan (Eray) 2 gün önce Raadol Karakterimi çalmıştır. Yanına Kar kalıcagını Sandı sanırım.Umarım iyi bi ders almıştır artık.Karakterımı geri istemıyorum şuan ıçım çok rahat sunucumuz bır pislikten kurtuldu..
Oyuna RaadoLII karakterıyle devam edeceğim Raadol ıle artık bır alakam yoktur
Powerxtürk de benim çalınan karakterimdi keşke silmeden önce bekleseydin neyse h.olsun en azından bir hırsızın elinde değil artık karakterim
oYUN İÇİNDE EN UFAK GÖREVDE, MEVZUDA MADDİ MANEVİ HER TÜRLÜ YARDIMDA BULUNACAĞIZ GÖKHAN. EN UFAK Bİ DURUM DA SUCU LARDAN AÇIK OLAN HERKEZDEN YARDIM İSTEYEBİLİRSİN KARDEŞİM.