Güzel Bir Olay =)
- XxxXberkxxx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Güzel Bir Olay =)
ıstatıstık yapıcaktım karıstı ortalık forumda sımdı en yuksek ıletı kımde var :d
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
morduman büyük bi ihtimalXxxXberkxxx yazdı:ıstatıstık yapıcaktım karıstı ortalık forumda sımdı en yuksek ıletı kımde var :d
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Lonca: #direngezi
benim daha fazla fatihhaydegidelum yazdı:morduman büyük bi ihtimalXxxXberkxxx yazdı:ıstatıstık yapıcaktım karıstı ortalık forumda sımdı en yuksek ıletı kımde var :d

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
kusra bakma şampiyon ! bi hata yaptığımn farkına vardıydımdı ..Canceazi yazdı:benim daha fazla fatihhaydegidelum yazdı:morduman büyük bi ihtimalXxxXberkxxx yazdı:ıstatıstık yapıcaktım karıstı ortalık forumda sımdı en yuksek ıletı kımde var :d
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Birinci ben miyim şimdihaydegidelum yazdı:kusra bakma şampiyon ! bi hata yaptığımn farkına vardıydımdı ..Canceazi yazdı:benim daha fazla fatihhaydegidelum yazdı:morduman büyük bi ihtimalXxxXberkxxx yazdı:ıstatıstık yapıcaktım karıstı ortalık forumda sımdı en yuksek ıletı kımde var :d

- XxxXberkxxx
- İri Fare Avcısı
:dd onlar kume dusuruldu dıye dusun :dCanceazi yazdı:Birinci ben miyim şimdihaydegidelum yazdı:kusra bakma şampiyon ! bi hata yaptığımn farkına vardıydımdı ..Canceazi yazdı:benim daha fazla fatihhaydegidelum yazdı:morduman büyük bi ihtimalXxxXberkxxx yazdı:ıstatıstık yapıcaktım karıstı ortalık forumda sımdı en yuksek ıletı kımde var :dForumdaki tek amacımdı. vandervaart ve tatangaxberk'in ana hesaplarını ekarte edip birinci mi oldum
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
şike vardı demek ki :roll:XxxXberkxxx yazdı:Canceazi yazdı::dd onlar kume dusuruldu dıye dusun :dhaydegidelum yazdı:Birinci ben miyim şimdiCanceazi yazdı:kusra bakma şampiyon ! bi hata yaptığımn farkına vardıydımdı ..haydegidelum yazdı:
benim daha fazla fatihForumdaki tek amacımdı. vandervaart ve tatangaxberk'in ana hesaplarını ekarte edip birinci mi oldum

- XxxXberkxxx
- İri Fare Avcısı
ya gerı gelırlerse :dd gelırse sence hangısı gelır vede hangısının gelmesını ıstersın suan lıder sensın sana soruyorum :dd
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
ahahaha gelecekleri varsa şey pardon gelemezler ki :roll:

- XxxXberkxxx
- İri Fare Avcısı
kazayla gelırlerse :ddCanceazi yazdı:ahahaha gelecekleri varsa şey pardon gelemezler ki :roll: