Mürsel KUZU
**EXKALLİBRE VEDA**
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
**EXKALLİBRE VEDA**
5 gün susturmaya itiraz ettiğim için karakterlerim 999 gün BAN yemiştir. İKV yönetim ekibi sonunda bunuda yaptı. Ceza İtiraz hakkı veriyorlar ve karakterlerimi 999 gün BANlıyorlar. Artık birşey soylemeyeceğim yolun sonu buraya kadarmış ALLAH BELANIZI VERSİN. Geride kalanlar hakkını helal etsın benden yana helal olsun üzdüğüm arkadaşlar olduysa özür dilerim her başlangıcın bır sonu oldugu gıbı benım oyun serüvenimde buraya kadarmış KENDİNİZE İYİ BAKIN....
Re: **EXKALLİBRE VEDA**
Mürsel ciddi olamazsın , bi yanlışlık vardır.Karakterini aktarmayı denedinmi ? Orada ne zamana kadar bloklu olduğun yazıyor ?

( ByAttack )( THexNeFes )( SHooT )
> ! EMiN ! <[/center]
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Karakter aktarmayı dene aynen .

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
Aktarmak istediğiniz karakter 13.08.2014 19.19 tarihine kadar yasaklı durumdadır.
Bu kadarda saçmalık olmaz hiç takmıyorum ama haketmediği cezayı yiyince üzülüyor insan
Bu kadarda saçmalık olmaz hiç takmıyorum ama haketmediği cezayı yiyince üzülüyor insan
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
panpa 1.5 yıl gibi düşün 2012 de ölcez zaten takmaZonguldakli yazdı:Aktarmak istediğiniz karakter 13.08.2014 19.19 tarihine kadar yasaklı durumdadır.
Bu kadarda saçmalık olmaz hiç takmıyorum ama haketmediği cezayı yiyince üzülüyor insan![]()

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
dalga geçilecek konu değil. ! Arkadaşım bi daha mesaj at sen yaf ikv ye belki düzeltirler.
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
Atıyorum eğer düzelmesse zaten emin olsunlarki bu oyunun çöküşe geçmesi için elimden geçeni yaparım ......
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı
Geçmiş olsun . > Adem Kılıç oturup ağladım ikv sobee binası basında :evil:
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer 
Saçmalıktan başka bir şey değil
Allah'a emanet ol kardeş reelde başarılar
Allah'a emanet ol kardeş reelde başarılar
Can çok yanlış söylüyorsun Allah'tan başka kimse kıyametın ne zman olcağını bilmiyor Sadece mayalıların takvimindeki son gün Bence inanma MayalılaraCanceazi yazdı:panpa 1.5 yıl gibi düşün 2012 de ölcez zaten takmaZonguldakli yazdı:Aktarmak istediğiniz karakter 13.08.2014 19.19 tarihine kadar yasaklı durumdadır.
Bu kadarda saçmalık olmaz hiç takmıyorum ama haketmediği cezayı yiyince üzülüyor insan![]()
Uzman ÜyePost Kasma Uzmanı ve Forum Sözcüsü
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
imaMayaFarkXTeaM yazdı:Saçmalıktan başka bir şey değil
Allah'a emanet ol kardeş reelde başarılarCan çok yanlış söylüyorsun Allah'tan başka kimse kıyametın ne zman olcağını bilmiyor Sadece mayalıların takvimindeki son gün Bence inanma MayalılaraCanceazi yazdı:panpa 1.5 yıl gibi düşün 2012 de ölcez zaten takmaZonguldakli yazdı:Aktarmak istediğiniz karakter 13.08.2014 19.19 tarihine kadar yasaklı durumdadır.