Evet baya iyidin o sırada :roll:mazidenbiri000 yazdı:konuyu basit polemiklerle saptırmayın basit bir oyun hatası oldugunu bende biliyorum daha önce karşılaşan varmı peki ?? çok basit ya herkez karşılaşırben ilk olduğunu sanıyorum ve paylaştım.
can sana gelincee kimseden gizlim saklım yok soylemedıgımı hatırlaıyorum yada iyiymdir anladın mı :lol:bizde yanlış olmaz olursada yanlışlıkla olmuştur :roll:
Grup sınırı kendini aştı
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Grup sınırı kendini aştı

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- mazidenbiri000
- İskele Babası

saat 03.30 da ınternette olCanceazi yazdı:Evet baya iyidin o sırada :roll:mazidenbiri000 yazdı:konuyu basit polemiklerle saptırmayın basit bir oyun hatası oldugunu bende biliyorum daha önce karşılaşan varmı peki ?? çok basit ya herkez karşılaşırben ilk olduğunu sanıyorum ve paylaştım.
can sana gelincee kimseden gizlim saklım yok soylemedıgımı hatırlaıyorum yada iyiymdir anladın mı :lol:bizde yanlış olmaz olursada yanlışlıkla olmuştur :roll:
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Mecburen ya doğum günüm yarın geceden kutlamalar başlıyor facebookta :roll:mazidenbiri000 yazdı:saat 03.30 da ınternette olCanceazi yazdı:Evet baya iyidin o sırada :roll:mazidenbiri000 yazdı:konuyu basit polemiklerle saptırmayın basit bir oyun hatası oldugunu bende biliyorum daha önce karşılaşan varmı peki ?? çok basit ya herkez karşılaşırben ilk olduğunu sanıyorum ve paylaştım.
![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Konu içerisinde çıkan tartışmalar nedeniyle Forum kurallarının 2. maddesi gereğince konu kilitlenmiştir.
Devamında cezai işlem uygulanacaktır.
Devamında cezai işlem uygulanacaktır.