pasaforum yazdı:Selamunaleyküm teşkilat halkı.Uzun zamandır adımızı lekelemek veya kötü amaçlar için açılan birçok karakter ile karşı karşıyayız.Loncamıza üye olarak kabul etmediğimiz kişilerin Paşax... karakter açması bizi gerçekten üzmektedir.Bu sebeplerden dolayı sizleri bilgilendirmek istedik.Aşağıda ismi geçen arkadaşlarımız dışında lonca üyemiz bulunmamaktadır ve yeni bir üye loncamıza katılırsa sizi bu konu dahilinde bilgilendireceğiz.Bu isimler dışında başka herhangi bir karakter bizimle alakalı değildir.Hiçbir şekilde bu isimler dışında sorumluluk kabul etmiyoruz.Bilgilerinize ARZ edilir.
Liste Güncellenmiştir.. Adı Geçen Lonca Üyeleri Dışında Yapılan Alışverişlerden Sorumlu Değiliz... Aramıza Katılan Her Yeni Üye İçin Bilgilendirme Yapılacaktır... İyi Forumlar..
Forumda istek yapılınca ilk sayfadaki konuyu güncelleme yapma imkanımız yok mu ebuz.Onu bi araştıralım ve ilk sayfayı temizleyelim yenisini ekleyelim. Ayrıca tekin in çarlarını da eklyelim.Dün gece oyundaydı kerata
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
pasaforum yazdı:Forumda istek yapılınca ilk sayfadaki konuyu güncelleme yapma imkanımız yok mu ebuz.Onu bi araştıralım ve ilk sayfayı temizleyelim yenisini ekleyelim. Ayrıca tekin in çarlarını da eklyelim.Dün gece oyundaydı kerata
Ona Bakarız Toprak Beraber Tekin Meseline Gelince Ben Bugün Onunla Konuşayımda Belli Planları Vardı Ona Göre Ayar Çekeyim
sonzoll yazdı:Ebuzum Benı Unutmaz Umutcum
Tabi Ya Ne Sandın Anılcım
CaMeL yazdı:Kanka benim Paşaxnoncom'u ufuk devir aLdı ya benden onu silip Paşaxufuq yazarsan sevinirim.
Serkan Sayfayı Güncelledim Tekrar Güncellemek Saçma Olur Tek Çar için Sadece Onu Yazarız O Zaman
pasaforum yazdı:Forumda istek yapılınca ilk sayfadaki konuyu güncelleme yapma imkanımız yok mu ebuz.Onu bi araştıralım ve ilk sayfayı temizleyelim yenisini ekleyelim. Ayrıca tekin in çarlarını da eklyelim.Dün gece oyundaydı kerata
evet kanka dediğin gibi oluyo sanırım. Tekrardan aramıza katılan ark.lara h.geldinizi diyorum.Ebuz seninde eline sağlık kanka bilgilendirmelerin için sağol
"Biz savaşa gittiğimizde ölmekten değil, onursuzca öldürmekten korkarız. Cesaret dolu bir bozgun öyküsü, kahpece kazanılan zaferden yeğdir..."
Ona Bakarız Toprak Beraber Tekin Meseline Gelince Ben Bugün Onunla Konuşayımda Belli Planları Vardı Ona Göre Ayar Çekeyim
sonzoll yazdı:Ebuzum Benı Unutmaz Umutcum
Tabi Ya Ne Sandın Anılcım
CaMeL yazdı:Kanka benim Paşaxnoncom'u ufuk devir aLdı ya benden onu silip Paşaxufuq yazarsan sevinirim.
Serkan Sayfayı Güncelledim Tekrar Güncellemek Saçma Olur Tek Çar için Sadece Onu Yazarız O Zaman