Karakter : İzBıRaKaNLaR 49 Seviye Arz
Loncaya El Koydum ! Dağılın
VaMoSBieN yazdı:İsim : Mustafa Reyiz
Karakter : İzBıRaKaNLaR 49 Seviye Arz
Loncaya El Koydum ! Dağılın![]()
Ancyra'ya dayazmışsınkaloka123 yazdı:İLK ÖNCE LONCANIZ HAYIRLI OLSUN ÇOK GÜZEL GİDİYO .. BEN LONCAYA KATILMAK İSTİYORUM ADIM KANUNSUZXPUATT ' TIR.. 49 LWL SAVAŞÇIYIM .. EZİK SAYILMAM GAYET TE GÜÇLÜYÜM .. BİLGİNİZE .. İYİ OYUNLAR
nicx yazdı:Ancyra'ya dayazmışsınkaloka123 yazdı:İLK ÖNCE LONCANIZ HAYIRLI OLSUN ÇOK GÜZEL GİDİYO .. BEN LONCAYA KATILMAK İSTİYORUM ADIM KANUNSUZXPUATT ' TIR.. 49 LWL SAVAŞÇIYIM .. EZİK SAYILMAM GAYET TE GÜÇLÜYÜM .. BİLGİNİZE .. İYİ OYUNLAR
ortalık mal doluizbIRakanLaR yazdı:nicx yazdı:Ancyra'ya dayazmışsınkaloka123 yazdı:İLK ÖNCE LONCANIZ HAYIRLI OLSUN ÇOK GÜZEL GİDİYO .. BEN LONCAYA KATILMAK İSTİYORUM ADIM KANUNSUZXPUATT ' TIR.. 49 LWL SAVAŞÇIYIM .. EZİK SAYILMAM GAYET TE GÜÇLÜYÜM .. BİLGİNİZE .. İYİ OYUNLAR
Hahahaha Kankamm Ajan'm Sın eyw ..:D
Cigerim Senin Adın nedir Soyadın nedir neyin Nesisin ?armagan0052 yazdı:ARKADAŞLAR BENDE LONCANIZA KATILMAK İSTİYORUM. EJDERLİ^^ ÜSTÜ FULL AZAT CARI ARKADAŞTAN ALIDIM İSİM DEĞİŞTİRME ALICAĞIM ÇOK ACİL CEVAP BEKLİYORUM
kanka boşver bu malda gene ancrya ya yazmıs aynısınıizbIRakanLaR yazdı:[/color]Cigerim Senin Adın nedir Soyadın nedir neyin Nesisin ?armagan0052 yazdı:ARKADAŞLAR BENDE LONCANIZA KATILMAK İSTİYORUM. EJDERLİ^^ ÜSTÜ FULL AZAT CARI ARKADAŞTAN ALIDIM İSİM DEĞİŞTİRME ALICAĞIM ÇOK ACİL CEVAP BEKLİYORUMçarının olması önemli değil yeterki adam gibi adam olsun ...
Ne Mallar Varmış Demek Kankanicx yazdı:kanka boşver bu malda gene ancrya ya yazmıs aynısınıizbIRakanLaR yazdı:[/color]Cigerim Senin Adın nedir Soyadın nedir neyin Nesisin ?armagan0052 yazdı:ARKADAŞLAR BENDE LONCANIZA KATILMAK İSTİYORUM. EJDERLİ^^ ÜSTÜ FULL AZAT CARI ARKADAŞTAN ALIDIM İSİM DEĞİŞTİRME ALICAĞIM ÇOK ACİL CEVAP BEKLİYORUMçarının olması önemli değil yeterki adam gibi adam olsun ...