KAZANILAN ÖLÜM OYUNU - ALINAMAYAN AKÇE
KAZANILAN ÖLÜM OYUNU - ALINAMAYAN AKÇE
Öncelikle Herkese Selamlar . Ben JuDaS . Dün gece EGEMENxHealer çarımla ölüm oyununukazandım fakat kazandıktan sonra internet gitti döndüğümde yönetici oyundan ayrılmıstı. Kazandığım akçeyi nasıl alabilirim ?[img]EKRAN_08-12-11_22.14.211024x700[/img]
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KAZANILAN ÖLÜM OYUNU - ALINAMAYAN AKÇE
Yöneticiler ismini almıştır.Birkaç gün içinde akçeleriniz hesabınıza yüklenir.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
özgün sende sans yok laXJUDASX yazdı:Öncelikle Herkese Selamlar . Ben JuDaS . Dün gece EGEMENxHealer çarımla ölüm oyununukazandım fakat kazandıktan sonra internet gitti döndüğümde yönetici oyundan ayrılmıstı. Kazandığım akçeyi nasıl alabilirim ?[img]EKRAN_08-12-11_22.14.211024x700[/img]
Kayserilixbaşqan
XJUDASX yazdı:Öncelikle Herkese Selamlar . Ben JuDaS . Dün gece EGEMENxHealer çarımla ölüm oyununukazandım fakat kazandıktan sonra internet gitti döndüğümde yönetici oyundan ayrılmıstı. Kazandığım akçeyi nasıl alabilirim ?[img]EKRAN_08-12-11_22.14.211024x700[/img]
1024 x 700 çözünürlük ilginç

- xxKaNSeRoJeNxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
xFirelifex yazdı:Yöneticiler ismini almıştır.Birkaç gün içinde akçeleriniz hesabınıza yüklenir.
:arrow: :arrow:
PaRDuSKaNSeRoJeN (49) PaRDuSxKnSrJn (49) PaRDuSxASİLZADE (49)
Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

Pardus Pantera Lonca Forum Sözcüsü ve Üye Alım Sorumlusu

xxKaNSeRoJeNxx yazdı:xFirelifex yazdı:Yöneticiler ismini almıştır.Birkaç gün içinde akçeleriniz hesabınıza yüklenir.
:arrow: :arrow: