DavutVideo yazdı:genel etkileşime açmanız bence yeterli biz zaten burada stuartı kesiyoruz. Genel etkileşimdende herkes bilgilenebilir.
Kardes Sız kesebılıyorsunuz pekı Stuartı hıc kesemeyen veya yanına yaklasaman arkadaslara Kımler klavuzluk edecek_?
Bız burda Vıdeo cekıp hava atma cabasında degılız Sadece Arkadaslarımıza yardım amaclııı Olsun dıye Buralara vıdeomuz koyduk ısteyen ızler ıstemeyende ızlemez ona kalmıs bız Elımızden gelen rehberlıgı ettık ..
hadı hayırlı oyunlar
Çakii Bakma qq
IISaMeDSeDiRIIIISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
bilgilendirmek güzeldir fakat gerçekten bilgilendirmek istesen bize karşı tavrın bu şekilde olmazdı sana anlatmak istediğimiz anka sunucusu diğer sunuculardan kötü değildir aksine kat kat iyidir çoğu sunucu yol kesemezken biz x i daha az kudretle nasıl keseriz diye düşünüyorduk o yüzden sadece genel etkileşime aç öğrenmek isteyen oradan öğrensin
DavutVideo yazdı:bilgilendirmek güzeldir fakat gerçekten bilgilendirmek istesen bize karşı tavrın bu şekilde olmazdı sana anlatmak istediğimiz anka sunucusu diğer sunuculardan kötü değildir aksine kat kat iyidir çoğu sunucu yol kesemezken biz x i daha az kudretle nasıl keseriz diye düşünüyorduk o yüzden sadece genel etkileşime aç öğrenmek isteyen oradan öğrensin
Pff kardes bız hava atsakk dıyorum Sana skıllerımız saklarız foruma kespp vıdeo atma zahmetınde bulunmayız sadece Bı yol gosterıcı olsn dıye buraya koydum ben ısteyen ızler ıstemeyen ızlemez Okadar basıt hayırlı oyunlar
Çakii Bakma qq
IISaMeDSeDiRIIIISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.