Ne İlgisi var diyeceksiniz? Bncede ne ilgisi var Oyunda Caminin yanı sıra Masonik Sembollerde Var Eski Mısırla ilgili diyeceksiniz Meran yerine başka bir bölgede olabilirdi
Asagıda gördüğünüz Göz İŞareti nedir ?
Masonların dünyayı yönettiklerini veya “Yeni Dünya Düzeni” ni dünyaya dayattıklarını gösteren şeytani bir işarettir.
Mevlüt Beyin World Of Warcraft Hayranlıgını Bİliyoruz ki WOW Denilen oyun Bu Sembollerin 2 Adımda bir görebileceginiz Bir Oyundur Bolca Şeytani Sembol Masonik Simgeler Pentagramlar Doludur .
Son Resim KraLex İsimli Arkadasa Aittir Sagoist bana Aittir.
Tangriss Girişi Gezgin şehire Acılan Kapı "Herşeyi Gören Göz" adlı Masonik SEmbol.
Piramit İçinde Yine Aynı SEmbol Herşeyi gören göz Bir Çok Kez Çizilmiş
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
bbsnake yazdı:Ne İlgisi var diyeceksiniz? Bncede ne ilgisi var Oyunda Caminin yanı sıra Masonik Sembollerde Var Eski Mısırla ilgili diyeceksiniz Meran yerine başka bir bölgede olabilirdi
Asagıda gördüğünüz Göz İŞareti nedir ?
Masonların dünyayı yönettiklerini veya “Yeni Dünya Düzeni” ni dünyaya dayattıklarını gösteren şeytani bir işarettir.
Mevlüt Beyin World Of Warcraft Hayranlıgını Bİliyoruz ki WOW Denilen oyun Bu Sembollerin 2 Adımda bir görebileceginiz Bir Oyundur Bolca Şeytani Sembol Masonik Simgeler Pentagramlar Doludur .
Son Resim KraLex İsimli Arkadasa Aittir Sagoist bana Aittir.
Tangriss Girişi Gezgin şehire Acılan Kapı "Herşeyi Gören Göz" adlı Masonik SEmbol.
Piramit İçinde Yine Aynı SEmbol Herşeyi gören göz Bir Çok Kez Çizilmiş
Bir DEV BİR Gm Bu Durumu Acıklayabilirmi Oyun Hevesım Kilitlendi Hadi Eski Mısır Falan Diyeceğimde Eski Mısırda Tonlarca Simge var Onca Simge arasından bu İşaret Nedir. Amaç Ne .
Az önce karakterimle iflisss'in oralarda dolaşırken gong'un bulunduğu beyaz odaya gireyim dedim ve gongun üstünde gene Masonların göz işaretinin olduğunu keşfettim Cent'in arkasındaki göz işaretine çok benziyor ve etrafında şah kobranın orada bulunan tapınaktaki işaretlere benzeyen işaretler var.
İşte Fotoğrafı:
Sanırım oyunda ilerleyen maceralarda bizlerin aklına gelemeyecek dolaplar dönecek
Biz oyunun Kuklacı veya Philotheos üzerine kurulu olduğunu düşünürken acaba bir yandan Masonlarla mı irtibat içine geçeceğiz? :shock:
KRaLeX yazdı:Az önce karakterimle iflisss'in oralarda dolaşırken gong'un bulunduğu beyaz odaya gireyim dedim ve gongun üstünde gene Masonların göz işaretinin olduğunu keşfettim Cent'in arkasındaki göz işaretine çok benziyor ve etrafında şah kobranın orada bulunan tapınaktaki işaretlere benzeyen işaretler var.
İşte Fotoğrafı:
Sanırım oyunda ilerleyen maceralarda bizlerin aklına gelemeyecek dolaplar dönecek
Biz oyunun Kuklacı veya Philotheos üzerine kurulu olduğunu düşünürken acaba bir yandan Masonlarla mı irtibat içine geçeceğiz? :shock:
Tebrik ediyorum kardeşim güzel bir foto daha . Umarım Böyle bir şey olmaz Mevlüt Abi İnançlı biriydi en son gördüğümde. Her oyunda masonluga dair bir şeyler var İnşallah İKV de yoktur Bir GM Bu Konuya Mesaj Atsın Acıklasın Lütfen.
KRaLeX yazdı:Az önce karakterimle iflisss'in oralarda dolaşırken gong'un bulunduğu beyaz odaya gireyim dedim ve gongun üstünde gene Masonların göz işaretinin olduğunu keşfettim Cent'in arkasındaki göz işaretine çok benziyor ve etrafında şah kobranın orada bulunan tapınaktaki işaretlere benzeyen işaretler var.
İşte Fotoğrafı:
Tebrik ediyorum kardeşim güzel bir foto daha . Umarım Böyle bir şey olmaz Mevlüt Abi İnançlı biriydi en son gördüğümde. Her oyunda masonluga dair bir şeyler var İnşallah İKV de yoktur Bir GM Bu Konuya Mesaj Atsın Acıklasın Lütfen.