Merhaba ıIıHoLLyEoLoıIı ıle attıgımız car sılmesıne olan ws nın fotograflarını sızlere sunuyorum. ws de kaybetmesıne ragmen carını hala sılmeyen ıIıHoLLyEoLoıIı hala oyunda dolanabılıyor artık yorum sızlerın bzılarına hala carına ws teklıf edıyor
Tmm kabul ediyorum.Ws de itemsiz olduğum için kazandın.Ama çar silmesi,ne atmadın.Bunuda sen kabul et.Sen çar silmesine ws ye tmm demedin.O gün oyunda olanlar bilir.Çarına ws atsak sen bunuda foruma koyardın.Çarına kabul ettiğini.Çarına atmadık ws yi sen KABUL ETMEDİN.Adam ol doğru ları söyle.Ben 1 kere çarına ws attım Mecxaral la.Yenildim çarımı sildim tekrar kurtardım.
Çarına atsak ben çarımı silerim çar için yalan atmam rahat ol.
BİRDE ÇARINA WS Yİ KABUL ETTİĞİNİN FOTOSUNU KOY BAKALIM VAR MI ELİNDE.KOYABİLECEK MİSİN.(koyamassın çünkü kabul etmedin çarına dediğimde.)
Oh ne güzel değil mi hazan.Kesince çarınaatmıştık diyosun.Ama kesilseydin çarına değil dicektin. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: yanında kes şıunu filiz diye pm atan Gökxalone o ws attığımız gün İKSİR içip bana dalan adam.ALEXXİSİ de tek gördüğüm zaman kesmiştim.
HoLLyEoLo yazdı:Tmm kabul ediyorum.Ws de itemsiz olduğum için kazandın.Ama çar silmesi,ne atmadın.Bunuda sen kabul et.Sen çar silmesine ws ye tmm demedin.O gün oyunda olanlar bilir.Çarına ws atsak sen bunuda foruma koyardın.Çarına kabul ettiğini.Çarına atmadık ws yi sen KABUL ETMEDİN.Adam ol doğru ları söyle.Ben 1 kere çarına ws attım Mecxaral la.Yenildim çarımı sildim tekrar kurtardım.
Ben başkasıyla çarına ws attım sildim.Sen işine bak.Merak etme çarına ws atsak sana kesilmem ben.Bak bi iyi düşün.Adamla çarına ws attım yenildim sildim.Peki senle ATTIYSAK neden silmedim.?Benim için çar önemli değil.İşine bak.