Şans arttırıcılar hakkında...
Şans arttırıcılar hakkında...
Bu şans arttırıcılar soyut birşey ve ikv yönetimi soyut birşey üzerinden para kazanıyor biz nerden öğrenicez saf maden düşme ihtimalimizin arttığını? Şimdi çıkıp birileri diyecekki saf maden değil çift poşet düşürmeyi arttırıyor. Onada cevabım dükkanda %60 SARRAF ŞANS ARTTIRICI diye geçiyor %60 ÇİFT POŞET İHTİMALİ ARTTIRICI demiyor... Söylendiğine göre her 2 poşetten %120 saf maden alma hakkımız var. Ama hala düşen birşey yok... 534 elmas oldu menekşe yok... Ne diyeyim daha ??

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Re: Şans arttırıcılar hakkında...
Katılıyorum. Cidden soyut birşey. 
Brz beynini çalıştır evladım %60 2 torba cıkması %60 oranda daha fazla çekebilirsin demek daha fazla çekincede gelir sana yani 2 ker eçekiceğine %60 olasılıkla 1 kere cekceksin soyut deil somut

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
valla bende ınanmazdım ama arkadas gozumun onunde 1 saat te 3 akık 2 menekse cektı artık bende alıcam 
not:sancakta menekse 40m
not:sancakta menekse 40m
auril & DoubleLift
Canım kardeşim biraz daha düşün öyle atlama hemen kafanı çalıştır yazdığımı tekrar tekrar oku ben çalıştıramıyorsam sen ilk okumada anlamıyorsun sendede problem var demektirThEmperor yazdı:Brz beynini çalıştır evladım %60 2 torba cıkması %60 oranda daha fazla çekebilirsin demek daha fazla çekincede gelir sana yani 2 ker eçekiceğine %60 olasılıkla 1 kere cekceksin soyut deil somut

IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary