oyunda char calma girişi mi şugünlerde arttı .biri size pm atıyor ve senn kankan varmı diye soruyor ve onun nikinde bi char acıp sizden sifre istiyor "kanka senin kullanıcı adı şife neydi ya" diye soruyor bu hırsızlara dikkat edin
burdan "Ogul" seni uyarıyorum banada (Dangerousss) (Oğuzhannn) ada pm atmayı bırak bizden şifre yi alamassın
<<<Tüm İKV halkının dikkatine >>>>>
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
<<<Tüm İKV halkının dikkatine >>>>>

-Arz !

-Keseriz anam

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: <<<Tüm İKV halkının dikkatine >>>>>
uyarı içn teşekkürler
- IITHEMUROII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Ne yazıkkı hala böyle hatalara düşenler var :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
since 2007
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
evet böle hatalara düşüyolar kankalarınızla aranızda herkes için ayrı bi kod parola mesela kardeşinizin adını söyleyin doğruysa para item vs alış verişinizi gercekleştirin Ogul nickli kişi yaptı buna bana ve Oğuzhannn'a Tourquise charıyla senn kankan varmı die sordu Oğuzhannn demiştim daha sonra analadım bunun Ogul olduğunu sordum ve bana ben Ogul dedi benzer nickte char acmayı akıl ettin ama Oğul olduğunu kendi parmaklarınla yastın bana xD cok fazla okşadıkta(kestik) Ogulu gıcık oldu bize 

-Arz !

-Keseriz anam

- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
KatıLıorum . Gerçek oLup oLmadığını kontroL etmek için arkadaşLara ekLeyin eğer doğruysa ...IITHEMUROII yazdı:Ne yazıkkı hala böyle hatalara düşenler var :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:![]()
![]()
![]()
![]()
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
saqol kardeş bizim ark' a da atıldı böle pm dikkatli olsun herkes
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
AynenPjsko yazdı:saqol kardeş bizim ark' a da atıldı böle pm dikkatli olsun herkes
Delixrealist
Evet kardeşim aynısı bnmde başıma geldi kandırmaya çalışıyor aklı sıraca adam beni ama yemedim birde beni kandırmaya çalıştığı esnada ben emdeydi öle isime filan dikkat etmedim.Ortağımın (kuzenimin) çarının adını ona karizma sattığımda görmüştü işte başka çar açıp kul adı ve şifre ne dedi ben kul adını verdim bu sefer dedi şifre ne dedi dedim ki kardeşimin doğpum tarihi ki ortağım hepsini bilir.BU sefer bu uyanık bana diorki kardeşinin doğum tarihi neydi dience bnm jeton düştü hmn baktım arkadaşlara bnm ortak ( kuzenim) oyunda değil sonra bana pm atanının ismine baktım tek 1 harf dolayısıla gidiordu hmn yasaklılara ekledim zaten .
ŞİMDİDE O ADAMIN İSMİNİ VERİORUM DİKKATLİ OLUN ADAMIN ADI ; Stonecold
dur. BU ADAMA DİKKAT EDİN BEYLER. VE SAKIN HA BU ADAMLA NE ALIŞ VERİŞ NE MUHABBET FİLAN ETMEYİN ADAM HMN KNKA AYAGINA YATIOR

ŞİMDİDE O ADAMIN İSMİNİ VERİORUM DİKKATLİ OLUN ADAMIN ADI ; Stonecold
dur. BU ADAMA DİKKAT EDİN BEYLER. VE SAKIN HA BU ADAMLA NE ALIŞ VERİŞ NE MUHABBET FİLAN ETMEYİN ADAM HMN KNKA AYAGINA YATIOR