MiraZade yazdı:Arkadaşlar ben server işleri ile uğraşıyorum ikvnin pvp serverini açmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ve oyun yapımcıları sorun çıkarırmı bence çok ilgi görür gibi sizlerinde fikrini almak istedim
Bu yapacağınız ikv telif haklarına aykırı bir durum olacağından imkansızdır ve yapıldığı taktirde mahkemeye düşebileceğiniz bir durumdur.
İstanbul Kıyamet Vakti diğer oyunlara benzememekle birlikte , içinde hile ve ya pvp bulundurmayan çok az Türk oyunundan biridir.
TILSIM
KUŞADASI Ozaxien Cappadocia
ADAKAÇKINI xCaraMiOx ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI) RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008. Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Sen İKV PvP yap heryerde paralı reklam yapmazsam adam değilim.
>> Süper bir işlemci
>> En az 8 gb ram
>> 500 gb hard disk en az
>> Yüksek trafik (MBİT)
>> İp adresi
Bu işleri biliyorsan bunları gözden çıkarmış olman gerekir ayrıca E-PİN gibi bir sistem kurman gerekir ki bu sistem de ne satıcaksın PvP (OkO) demek sürekli ws demektir. Yani Şaheserlerini vb herşeyi npclerde satacaksın. Plus paket bedava olacak. Yağma, Şans artırıcı gereği olmayacak. Maden vs. npclerde satılacak. İksirler npclerde satılacak. Hergün saat gece 03.00 gibi reboot atman gerekir. Bunları yapmak tek kişiyle olmaz kardeşim ha şunu dersen "VPS, VDS KİRALARIM" kiralarsında oyunun dosyalarını o kiraladığın şirket alacak ve onlarda kurmaya başlayıp heryer " METİN2, KNIGHT ONLİNE" oyunlarda olduğu gibi İKV OkO Dolacak. Bunları düşün sonra böyle bir konu aç önerim böyle.
hukumdargame yazdı:Sen İKV PvP yap heryerde paralı reklam yapmazsam adam değilim.
>> Süper bir işlemci
>> En az 8 gb ram
>> Yüksek trafik (MBİT)
>> İp adresi
Bu işleri biliyorsan bunları gözden çıkarmış olman gerekir ayrıca E-PİN gibi bir sistem kurman gerekir ki bu sistem de ne satıcaksın PvP (OkO) demek sürekli ws demektir. Yani Şaheserlerini vb herşeyi npclerde satacaksın. Plus paket bedava olacak. Yağma, Şans artırıcı gereği olmayacak. Maden vs. npclerde satılacak. İksirler npclerde satılacak. Hergün saat gece 03.00 gibi reboot atman gerekir. Bunları yapmak tek kişiyle olmaz kardeşim ha şunu dersen "VPS, VDS KİRALARIM" kiralarsında oyunun dosyalarını o kiraladığın şirket alacak ve onlarda kurmaya başlayıp heryer " METİN2, KNIGHT ONLİNE" oyunlarda olduğu gibi İKV OkO Dolacak. Bunları düşün sonra böyle bir konu aç önerim böyle.
Server Files Bulmadan Neyi Açıyor Kardeşim İKV Server Files'ini Satarsa Böyle Bir Şey Mümkün..
hukumdargame yazdı:Sen İKV PvP yap heryerde paralı reklam yapmazsam adam değilim.
>> Süper bir işlemci
>> En az 8 gb ram
>> Yüksek trafik (MBİT)
>> İp adresi
Server Files Bulmadan Neyi Açıyor Kardeşim İKV Server Files'ini Satarsa Böyle Bir Şey Mümkün..
Kardeşim bunları bir bulsunda İKV Server Files' i öyle düşünsün.
Yönetim bunu kendiside denemişti zaten hatırlarsınızTest sunucusunda yapılmıştı ve her 1 yaratık kesince 1 lwl atlıyoduk klana girince 999 milyon kp geliyodu direk. Böyle bi düşünceleri var bence.
BEYAZATLI yazdı:Yönetim bunu kendiside denemişti zaten hatırlarsınızTest sunucusunda yapılmıştı ve her 1 yaratık kesince 1 lwl atlıyoduk klana girince 999 milyon kp geliyodu direk. Böyle bi düşünceleri var bence.
İKV nin kendi pvp serverini kurması bence çok güzel olur. Müthiş derecede yükseliş gösterir. 1 sunucu eklenebilir mesela..!
Eminönü
Teşkilat
Beyaz Köşk
Kuklacı
Meran
Tılsım
Sancak
Anka(Plus) İstanbul(OkO)
MiraZade yazdı:Arkadaşlar ben server işleri ile uğraşıyorum ikvnin pvp serverini açmayı düşünüyorum sizce nasıl olur ve oyun yapımcıları sorun çıkarırmı bence çok ilgi görür gibi sizlerinde fikrini almak istedim
Bu yapacağınız ikv telif haklarına aykırı bir durum olacağından imkansızdır ve yapıldığı taktirde mahkemeye düşebileceğiniz bir durumdur.
İstanbul Kıyamet Vakti diğer oyunlara benzememekle birlikte , içinde hile ve ya pvp bulundurmayan çok az Türk oyunundan biridir.
adını değişir izbandud kıyamet vakti yapar balıkçı idris yerine balıkçı ramazan agah efendi yerine asaf efendi gaffar bey yerinede gazanfer bey oldu bu iş
Server sorunum yok arkadaşlar ben satıyorum zaten server özelligi 26 çekirdek 64 gb ram 10 gbt hat her türlü pack oko item shop hepsi ayarlı olucak bildiginiz ikv olucak ama kolay ve herşeyi içinde olacak ikvnin para ile sattıkları itemleri hariç istisna olabilir belki pvp açılmasına yapımcılar izin verirse. diger online oyunlarında pvp sinin çıkarılması yasak ama her oyunun pvp si var sorun olucagını zannetmiyorum
MiraZade yazdı:Server sorunum yok arkadaşlar ben satıyorum zaten server özelligi 26 çekirdek 64 gb ram 10 gbt hat her türlü pack oko item shop hepsi ayarlı olucak bildiginiz ikv olucak ama kolay ve herşeyi içinde olacak ikvnin para ile sattıkları itemleri hariç istisna olabilir belki pvp açılmasına yapımcılar izin verirse. diger online oyunlarında pvp sinin çıkarılması yasak ama her oyunun pvp si var sorun olucagını zannetmiyorum
O oyunların sana hizmet binalarını sayayım.
Metin2/Almanya/Çin/Japonya
Knıght Online/İngiltere/ABD/Fransa
Karahan Online/İngiltere/Japonya
Silkroad Online/Japonya/Fransa/Almanya
Wolfteam/İngiltere/Almanya/Türkiye (Bu oyunun hizmet binasının çoğu Türkiye de olduğu için PVP si kurulamadı )
Bu oyunların server fileslerinin Almanya/İngiltere/Japonya sattığı için PvP leri kuruldu. Ya satmasalardı ? Neden mi sattılar..! Çünkü çok para verildi 5 yıllık kazançlarından bile fazla para..!
Bu oyunları oynayan ve para yatıranlar nerelere harcadıklarını ve hangi ülkelere para kazandırdıklarının farkındadır umarım..!
En son hukumdargame tarafından 12 Ağu 2011 15:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Selamlar,
Çok uzun zaman önce bir arkadaşım files'e girmeye çalışması, araklamaya çalışması sonucu bilgisayarı bir daha açamamıştı, virüs yemişti.Güzelim Türk oyunumuzu basit yönlere çekmeye çalışmayın.