Başbakanımız Sayın R.Tayıp Erdoganın BaşLattı SomaLi ve Afrikada yasıyan aç cocuklar ıcın İKV olarak bır yardım gonderemezmıyız ? Pekı nedır bu Yardım İkv de 500 akce bıLdınız Gıbı 5 TL 500 akce aLmayın bı kereLıne Aşşadakı Numaralara Sms atın bızımde İKV oLarak bi Katkımız oLsun ..!
AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay)
ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu?)
AFRİKA yaz 5601 - (Diyanet)
SomaLiye [500 Akce ] Yardım !
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
SomaLiye [500 Akce ] Yardım !
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Re: SomaLiye [500 Akce ] Yardım !
ajda pekkan da konser gelırının tumunu somalıye yollıyacakmıs
auril & DoubleLift
Aslında şakaya gelmicek bi konu bu.
Senden başka kimse şakaya almıyor dikkat ettiysenxPrince yazdı:Aslında şakaya gelmicek bi konu bu.
Arkadaşımız gayet doğru bir bilgi vermiş.Auril yazdı:ajda pekkan da konser gelırının tumunu somalıye yollıyacakmıs
Söylenen sözleri Doğru taraf olan Göz'ünüzden anlayın lütfen.
Yanlış taraftan anlayınca senin gibi şaklabanlar da çıkıyor.
Konuya TAM DESTEK veriyorum.
Bilgilendirme için teşekkürler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Yani bu konuyu ciddiye alalım ordaki insanları düşünelim şakaya almıyalım demek istiyorum, niye art niyetli düşünme çabasına giriyosunki.
Bende Sana diyorumki zaten kimse konuyu şakaya almıyor.xPrince yazdı:Yani bu konuyu ciddiye alalım ordaki insanları düşünelim şakaya almıyalım demek istiyorum, niye art niyetli düşünme çabasına giriyosunki.
eğer konuyu şakaya alan insan varsa,
İnsan demek hata oldu pardon
Az İ.K.V' yi Bırakıp , real hayata dönmemiz herkes açısından daha sağlıklı olacaktır.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
arkadaşlar amacımız beLkide Binlerce Akce harcadımız Sanal Bır Oyundan Biraz Kısıp Ordakı Aç Susuz Cocuklara yardım yoLLamak ornek verıorum, 500 akcemı alıcan alma oraya 5 tl bagıs yap 1000 akcemı alacan alma 10 TL oraya yardım et.
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Sizinle aynı fikirde değilim Önce kendi içimizdeki sorunları çözelim daha sonrasında oraya göndeririz . Kaç kişi sokaklarda yaşayan vatandaşa yardım eli uzatmıştır kimbilir .
- DavutVideo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
Somaliye yardım gönderen Kimse Yokmu derneği samanyolunda yayınladığı programda sunucu şunu söylemiştiBoMPoW yazdı:Sizinle aynı fikirde değilim Önce kendi içimizdeki sorunları çözelim daha sonrasında oraya göndeririz . Kaç kişi sokaklarda yaşayan vatandaşa yardım eli uzatmıştır kimbilir .
"İçlerinizden ülkemizdekileri doyurmadan oradakileri doyurmak ne kadar doğru diye düşünenler!!! Ülkemizdeki en fakir insaların hayatı Somali'deki insanların hayali olmuş durumda!!!"
Bende şunu eklemek istiyorum ülkemizdeki yoksullar ne olacak diyenler neden 5 lirayı çok görüp somaliyede göndermiyor yada kaç Türkiye vatandaşlarımızdan yoksullarına yardımda bulunmuş özelliklede ikv oynayıpta akçe alanların bunu demeye hakları yoktur bana göre
Bu bir vicdandır iyiliği içinden yapan orası yada burası demez eşit miktarda verip oda insan buda insan der.

Ҩİstanbul Kıyamet VaktiҨ
֝Sunucu ANKA֙
"""""""""""""
╬ Null ↔ Null ↔ Null ↔ Null ╬
cok haklısın kardeşim hep bu paragöz insanlara para yedırecegımıze birde hayır işlesek günahmı ?LeoNaRR yazdı:Başbakanımız Sayın R.Tayıp Erdoganın BaşLattı SomaLi ve Afrikada yasıyan aç cocuklar ıcın İKV olarak bır yardım gonderemezmıyız ? Pekı nedır bu Yardım İkv de 500 akce bıLdınız Gıbı 5 TL 500 akce aLmayın bı kereLıne Aşşadakı Numaralara Sms atın bızımde İKV oLarak bi Katkımız oLsun ..!
AFRİKA yaz 2868 - (Kızılay)
ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu?)
AFRİKA yaz 5601 - (Diyanet)