İkv de Hile
İkv de Hile
İkv Tutmursunuz hile yok diye bu oyunda bu oyunun hala bir çok açığı..Ve Hile Yapmakta Çok Kolay Bir Hacker İçin Bu Oyunda Ama Hiç Bir Hacker Bu Oyunla Uğraşmıyor Çünkü satması çok zor ve bu yüzden hile yaptıklarına değmez..anlıcanız hilesiz hiç bir oyun yoktur ...
Ölmek İçin Savaş Hayatta Kalmak İçin Öldür...
Re: İkv de Hile
ikv de de hile vardır ama oyunun kodlamaları sayesinde yapılan hileler ertesi gününe bulunur açık da kapatılır
standart oyunlarda yapılan çoğu hilenin burda işe yaramadığını görürsün.
mesela ben hızlı gitme hack i kullansam sadece bana hızlı gidiyormuşum gibi gözükür ama sunucuda normal hızımdayımdır.
bu olay denendiğinde mesela madenin yanına tıkladın hemen oraya gittin ama sağ tıkladığında etkileşmek için uzak mesafedesiniz der
mesela ben hızlı gitme hack i kullansam sadece bana hızlı gidiyormuşum gibi gözükür ama sunucuda normal hızımdayımdır.
bu olay denendiğinde mesela madenin yanına tıkladın hemen oraya gittin ama sağ tıkladığında etkileşmek için uzak mesafedesiniz der
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
bı sonrakı gunun sabahına kadar adam oyunun .. amaWizards yazdı:ikv de de hile vardır ama oyunun kodlamaları sayesinde yapılan hileler ertesi gününe bulunur açık da kapatılır
auril & DoubleLift
bı sonrakı gunun sabahına kadar adam oyunun .. ama
[/quote]
Adam Köşeyi Dönüyor Gözlük Satanlar Ne İş Her Türlü Gözlük Var ...
Adam Köşeyi Dönüyor Gözlük Satanlar Ne İş Her Türlü Gözlük Var ...
Söyle Liselihasaannnnnnn yazdı:4N4NNNNNNNNNNNNN ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
İstanbul Kıyamet Vakti' nin kullanılan herhangi bir hilesi yoktur. Herhangi bir hile, oyun açığı vb. bir durum tespit edilmesi durumunda İKV Destek Takımı ile iletişime geçilmelidir. Hile adı altında hazırlanan her türlü dosya vb. gibi oluşum hesaplarınızı çalmak için hazırlanmış sahte programdan ibarettir. Sahte giriş sayfalarına, hile denilen fakat aslı olmayan programlara, videolara kanmamanız konusunda İKV Destek Takımı olarak sizleri uyarıyoruz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!