Xsessizlik Yalancısı
- Therockulaa
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Xsessizlik Yalancısı
Xsessizlik adisi antrepo arkasında karizma satıyordu.Bende antrepo arkasına gittim bi lodos vardı savaşçı onu kesiyordum.Oyuna girdi Xsessizlik denen yalancı ve bana daldı bende onu öldürdüm bölgeden hemen atıp tutmaya basladı Therockulaa karizma satan adamı kesecek kadar adidir diye.Yani ne diyim orda karisma alan Prens vardı o gördü ilk onun daldığını.Bölgeden böyle yazması beni deli etti.BEnde sizin bu yalancıdan haberiniz olsun diye foruma taşıdım iyi eğlenceler.
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Re: Xsessizlik Yalancısı
Konu dışı ama merak ettim.
- Therockulaa
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
[quote="lBlackDeathl"]Avatarındaki kim?
Konu dışı ama merak ettim.[/quo
Ne biliyim ya koydum işte güzelD
Ne biliyim ya koydum işte güzelD
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Devmagic [49]
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Akıl bedava!hasaannnnnnn yazdı:ANAN ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDlBlackDeathl yazdı:Avatarındaki kim?Konu dışı ama merak ettim.