Roa eylem programımız.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Roa eylem programımız.

Mesaj gönderen brkcm »

Herkez elinde güç varsa kullanır yasal veya illegal bunu kabullenmek zorundayız malesef. RoA ya arkadaş referansı çar satın alma vb. Yollarla girip savaşçım çalınmadan önce peşimde abi para ver diye gezip nasıl bir gücü arkalarına aldıkları için burunlarını uzaya döndürüp verdiğimiz selamı almayanlar var. Evet birçok gm RoA mensubu veya mensubuydu. Evet roada çok samimi dostlarınız olucak ve evetki onlara yardım ediceksiniz. Ama sağır sultanın duyduğu şeyleride bizden gizlemeyin. Eskiden RoA mensubu olmayan dostlarımada ufak bi mesaj kaynatıyım arada. Güç yanınızdaysa güçlü olun kişiliğinizi bozmayın.
Ve şöyle bir şey var gmlerin itemi kodla çıkarma yetkileri var ama başka üyeliğe gönderme gibi bir yetkileri yok. O yüzden şaheserleri çıkartıp şıp diye al sana alternator diyemezler. Nerden biliyorsun diyeceksiniz 3 farklı online oyunda gmlik yaptım. Az çok kalan bilgim var :)
Şu paramızı ve zamanımızı harcadığımız oyunda hepinize kolay gelsin.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
pariiii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen pariiii »

biz ROA öyle veya byle iftira atıp karalamadık bu bir( Brkcm:) forma yazdıklarımız iyi oku bizim amacımız lonca carlarımz silincek tam 3car kastık ful dizik karşılıgı bumudur fatihle tartıştı 2gün başka loncaya gitti bu sebep zaten degil bunun altın resmen kafasına koymuş bir planla cıktı carlarımız alnınana kadar veya silinene kadar bizm antibiyotikle işimiz bitmicek kalkıpta ROA desteklemesi bizim canımızı skıyor nedne ROA demiyor o carla loncamızda gezme acıklama yapmıyorlar işlerine geldigi gibi davranıp susyorlar nede olsa DEVA carları dizdi sescıkarırlarmı aklı başında bir lonca olsa zaten DEVAnın dizgi bir carı loncasına almaz başka hesapla alırdı bunu aklına sok antibiyotik ocarı silncek
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GoodfatheR »

Selamlar ,

Bence olay fazla büyümüş durumda oyunu bıraktığım için arada sırada foruma göz atıyorum ancak Kuklacı Genel Sohbet Bölümününde sürekli bu sorunla alakalı konular yer kaplıyor. Sizler zamanında bu arkadaşa yardım etmişsiniz oda sonrada RoA ya geçmiş anlaşılan herkesin kendi hür iradesi vardır arkadaşlar karakterleri sizlerin dizdiğini söylüyorsunuz eğer ki bu dediğiniz gerçek ise o ayıp o kişinin ayıbıdır kendisini oyuna fazla kaptırmış birisi olarak yorumlanabilir 8-) Diğer bir olay yani '' RoA'nın size sormadan o kişi alması '' sizin tabirinizle eğer ki o kişi kendini sizin loncanızdan ayrılmış olarak tanıttıysa RoA'ya bir kusur bulmak saçma eğer ki RoA Loncası o kişinin sizin loncanıza üye olduğunu bildiği halde loncaya aldılarsa buda sizlere yapılmış bir ayıptır . Ama bence en fazla kusuru RoA'da değil ortalığı karıştıran o arkadaşta aramak lazım .

Konunun büyüdüğünü görünce bende fikirlerimi paylaşmak istedim. Bana kalırsa olay fazla büyütüldü en kısa sürede çözersiniz inş :roll:
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brkcm »

pariiii yazdı:biz ROA öyle veya byle iftira atıp karalamadık bu bir( Brkcm:) forma yazdıklarımız iyi oku bizim amacımız lonca carlarımz silincek tam 3car kastık ful dizik karşılıgı bumudur fatihle tartıştı 2gün başka loncaya gitti bu sebep zaten degil bunun altın resmen kafasına koymuş bir planla cıktı carlarımız alnınana kadar veya silinene kadar bizm antibiyotikle işimiz bitmicek kalkıpta ROA desteklemesi bizim canımızı skıyor nedne ROA demiyor o carla loncamızda gezme acıklama yapmıyorlar işlerine geldigi gibi davranıp susyorlar nede olsa DEVA carları dizdi sescıkarırlarmı aklı başında bir lonca olsa zaten DEVAnın dizgi bir carı loncasına almaz başka hesapla alırdı bunu aklına sok antibiyotik ocarı silncek
Sizin gibi büyük bir lonca olma yolunda atım atan kişilerin 1 ashabı 1 ejderi sorun yapmamaları gerekir.Evet loncanızdan çıkan arkadaşın RoA ya girdiğinde size misilleme yapması ayıp ve kabul edilemez. Bu duruma karşı her dakika RoA şöyle yapsın RoA böyle yapsın gibi RoA'nın üstüne çullanmak onlarında sinirlerini zorlayıp iki lonca içinde hayırlı olucak kararın (o kişiliği bozuk arkadaşın atılmasının) gecikmesine sebeb olucakdır. Şöyle izah ediyim birine borç verdiniz ; 1. defa hatırlatırsınız vermez ; 2. defa hatırlatırsınız yine vermez ; 3. defa hatırlatırsınız yine vermez yine vermez. 3. den sonra bırakın Allah'a havale edin. ''O'' gereğinin ne olduğunu elbet bizden daha iyi bilir.
Saygılarımla; Powerxtürkk
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ibrahimking »

XDEVAX yazdı:
LASTDRAGON yazdı:Bana kalırsa siz bu işi hakkınızı armaktan ziyade reklam yapmak amaclı konuları acıyorsunuz. Anlatmak istediginizi anlattınız çogu arkadaşımız hakda verdi bunları gördükten sonra daha böyle konu acmanız saçma geldi bana Tabi bu benim düşüncem

Sevgiler saygılar

Reklama Hicbirzaman Ihtiyacimiz Olmadi
afedersın ama saat de bır klana 150 tane RoA yazan biz deiliz.

tüm lonca üyeleriniz şaheserlı olabılır belkı 50 tane uyenızde olabılır,ama sureklı aynı konuyu açmanız sizin sempatı kaybetmenıze sebep olacaktır.
haklı olsanız bıle haksız duruma gelıyorsunuz.forumu bi açıyorum 10 tane roa konusu kilitlenmiş aynı konu tekrar açılmış.
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

GoodfatheR yazdı:Selamlar ,

Bence olay fazla büyümüş durumda oyunu bıraktığım için arada sırada foruma göz atıyorum ancak Kuklacı Genel Sohbet Bölümününde sürekli bu sorunla alakalı konular yer kaplıyor. Sizler zamanında bu arkadaşa yardım etmişsiniz oda sonrada RoA ya geçmiş anlaşılan herkesin kendi hür iradesi vardır arkadaşlar karakterleri sizlerin dizdiğini söylüyorsunuz eğer ki bu dediğiniz gerçek ise o ayıp o kişinin ayıbıdır kendisini oyuna fazla kaptırmış birisi olarak yorumlanabilir 8-) Diğer bir olay yani '' RoA'nın size sormadan o kişi alması '' sizin tabirinizle eğer ki o kişi kendini sizin loncanızdan ayrılmış olarak tanıttıysa RoA'ya bir kusur bulmak saçma eğer ki RoA Loncası o kişinin sizin loncanıza üye olduğunu bildiği halde loncaya aldılarsa buda sizlere yapılmış bir ayıptır . Ama bence en fazla kusuru RoA'da değil ortalığı karıştıran o arkadaşta aramak lazım .

Konunun büyüdüğünü görünce bende fikirlerimi paylaşmak istedim. Bana kalırsa olay fazla büyütüldü en kısa sürede çözersiniz inş :roll:

Olayın çözümü basit RoA kimseye saygı duymazken nasıl saygı görcek ? Olay böyleyken üyesinin karakterini siler videosunu koyar foruma başka bir arkadaştan şifacı almış bu kişi ve bunu ona zorla vermemişlerdir kendisi kabul etmiştir kendi kabul etmese nasıl alcak :) Karakteri siler aldıgı karakteri iade eder olur biter . Ama onlar saygılı insanlar dolandırıcı ve hırsız isen RoA nın kapıları sana daima açık . üyesinin itemini çalıp satan adamı RoA ya aldı bunlar bu kişi dolandırıcılık yapmış çokmu yaw :D

Yav adınız kötülenmesin daha fazla silin charıda kasın yeni bi karakter söz ben sponsor olacam o kişiye maden para herneyse RoA adı kötülenmesin yinede cigerim dayanmadı :D
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brkcm »

Bu sorunun çözülmesi için gereken şeyler o kişiliği bozuk arkadaşın karakterleri silmesi ve o ismin RoA dan atılması gibi ufak bir şeyken RoA gibi içini pek bilmesemde dışardan büyük bir oluşum gibi gözüken bu yapının böyle isimleri aralarında bulundurmaması gerekir. Takıo (serhat) abim inşallah dediklerimi okursun ve bu kişiyi olaylar büyümeden loncandan def edersin, he çok yakınınsada Deva loncası üzerinden geçinen karakterini değil kendine açtığı yeni bir karakteri al loncana.

Saygılarımla; Powerxtürkk
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

deva loncası diye loncamı var siz kimsinizki görev itemleriyle roa ya kafa tutuosunuz
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Batu konuştu dagılın !
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
XDEVAX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen XDEVAX »

Burayada kilit
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

Resim

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."

“Genel Sohbet” sayfasına dön