Merhaba arkadaşlar,
Oyunun gerçekliğine bir şeyler katması amacıyla başlıktaki fikiri ortaya süreceğim. Nede olsa gerçekte o camiide ezan okunuyor ve bence oyundada okunması lazım. Çünkü oyun orayı tasvir ediyor ve o düşünülerek yapılmış dış görünüşü, içi vb. Desteklerinizi, iyi-kötü fikirlerinizi ve eleştrilerinizi bekliyorum.
Yok bide içinde namaz kılsaydık gibi acizce ve terbiyesizce söylenen lafları ve dalga geçenleri dikkate almayacağım.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Eminönü Yeni Camii'nde Ezan Okunmalı...[Öneri]
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Eminönü Yeni Camii'nde Ezan Okunmalı...[Öneri]
BEYAZATLI
SINCE BETA
- QuickDeath
- Cin Avcısı

Re: Eminönü Yeni Camii'nde Ezan Okunmalı...[Öneri]
Güzel düşünce ama ezanın oyuna konulması şahsen ben istemem.
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı

Emre'm bu öneri defalarca dile getirildi de reddedildi. Ben de bunu istemem. Neden dersen oyuna bir dini karıştırmak ne kadar mantıklı ki?
Öte yandan ezan okunurken bir diğer kişinin -şaka amaçlı da olsa- bir başkasına küfrettiğini düşünsene, bence pek doğru değil.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı

İyi-kötü fikirlere açığım cevapladığın için teşekkür ederim.QuickDeath yazdı:Güzel düşünce ama ezanın oyuna konulması şahsen ben istemem.
BEYAZATLI
SINCE BETA
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı

Doğru diyosunda ses efektlerinde kısabilirsin mesela o okununca o zaman duymazsın duymak istemeyenler olacaktır mutlaka o yolla sesi kapatabilir ve de camiiye yaklaşınca ses gelmeye başlar aynı bankada cami önünde domuzun bölgesinde bulunan hoparlörler gibi. Ki zaten cami çevresinde pek insan bulunmuyor normaldede.xxxTaTaNgAxxx yazdı:Emre'm bu öneri defalarca dile getirildi de reddedildi. Ben de bunu istemem. Neden dersen oyuna bir dini karıştırmak ne kadar mantıklı ki?Öte yandan ezan okunurken bir diğer kişinin -şaka amaçlı da olsa- bir başkasına küfrettiğini düşünsene, bence pek doğru değil.
BEYAZATLI
SINCE BETA
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı

Emre git uyu yav.BEYAZATLI yazdı:Doğru diyosunda ses efektlerinde kısabilirsin mesela o okununca o zaman duymazsın duymak istemeyenler olacaktır mutlaka o yolla sesi kapatabilir ve de camiiye yaklaşınca ses gelmeye başlar aynı bankada cami önünde domuzun bölgesinde bulunan hoparlörler gibi. Ki zaten cami çevresinde pek insan bulunmuyor normaldede.xxxTaTaNgAxxx yazdı:Emre'm bu öneri defalarca dile getirildi de reddedildi. Ben de bunu istemem. Neden dersen oyuna bir dini karıştırmak ne kadar mantıklı ki?Öte yandan ezan okunurken bir diğer kişinin -şaka amaçlı da olsa- bir başkasına küfrettiğini düşünsene, bence pek doğru değil.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı

Sus berk dükkanın önünü kapatma hadixxxTaTaNgAxxx yazdı:Emre git uyu yav.BEYAZATLI yazdı:Doğru diyosunda ses efektlerinde kısabilirsin mesela o okununca o zaman duymazsın duymak istemeyenler olacaktır mutlaka o yolla sesi kapatabilir ve de camiiye yaklaşınca ses gelmeye başlar aynı bankada cami önünde domuzun bölgesinde bulunan hoparlörler gibi. Ki zaten cami çevresinde pek insan bulunmuyor normaldede.xxxTaTaNgAxxx yazdı:Emre'm bu öneri defalarca dile getirildi de reddedildi. Ben de bunu istemem. Neden dersen oyuna bir dini karıştırmak ne kadar mantıklı ki?Öte yandan ezan okunurken bir diğer kişinin -şaka amaçlı da olsa- bir başkasına küfrettiğini düşünsene, bence pek doğru değil.
![]()
BEYAZATLI
SINCE BETA
Simgesel olarak ezanın bir kısmı konular bilir belki ama o da yarım olacağı için hoş olmaz.

- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Dostum biraz fazla aştın gibime geliyo ama yinede düşünceye herzaman saygı :!:
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı

Crack yazdı:Simgesel olarak ezanın bir kısmı konular bilir belki ama o da yarım olacağı için hoş olmaz.
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar fakat neyi aştığımı sorabilir miyim ?GoodfatheR yazdı:Dostum biraz fazla aştın gibime geliyo ama yinede düşünceye herzaman saygı :!:
BEYAZATLI
SINCE BETA