ANTİBİYOTİK HELAL GÜZEL VURGUN YAPTIN
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ANTİBİYOTİK HELAL GÜZEL VURGUN YAPTIN
bir insanda önce vicdan olcak güzel kadırdın bizleri ejder ürettik ashap ürettik karşılıgı buydu sanırım sebepsiz yere cıktın loncadan ve senden son cıkarken lonca kurallarını uymanı bekliyor carları silmeni bekliyoruz ama nerde birde utanmadan 5gün önce 2gün icinde şifa 49lv yapıp ashap verdik aspiriniye carı şimdi utanmadan carları silmiyorsun utanma olsa zaten yapmazsın resmen bu yaptna hırsızlık denir ama bunu bil sana bu serverde huzur yok
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Luxury Exclusive
Re: ANTİBİYOTİK HELAL GÜZEL VURGUN YAPTIN
Lonca Kuralında Loncadan Çıktıgı Taktirde Anlaşma Yapılmışsa Ve O Kişi Loncadan Çıkmışsa Arkadaş Haklı O Çar Silinmek Zorunda Belki Bilinmedik Bi Lonca Ama Adamlar Emek Sarf Etmişler Gece Gündüz Maden Çekmişler O Ashapla Ejderi Ürete Bilmek İçin Sana..Senin Onlara Tercih Ettigin Lonca'da da Hata Var..Aksi Taktirde Hırsızlık Oluyor Yaptıgın..Yanlışsam Düzeltsin Birisi :arrow:
- IIYaKaRGeCeRiMII
- İri Fare Avcısı
Çok haklısın çarı alıp kaçmak ,bi yandan da hırsızlıktır .Ya o çarı geri ahmet abimize vericek ,yada o çar la Klandan RoA diye bağırmıyacak .ECHO yazdı:Adamlar Emek Sarf Etmişler Gece Gündüz Maden Çekmişler O Ashapla Ejderi Ürete Bilmek İçin Sana..Senin Onlara Tercih Ettigin Lonca'da da Hata Var..Aksi Taktirde Hırsızlık Oluyor Yaptıgın..Yanlışsam Düzeltsin Birisi :arrow:
DoSTa DoST DüŞMaNa DüŞMaN ..

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN

19 YaŞındaYım eLimde EmaneT Cebimde 1 MiLyon Yok Bu Ne BiÇim AdaLeT !
SoSYeTe çoCukLaRI DisKoLaRDa BaRLaRda GezeRken Ben KenDimi UnuTTum ,Tribün KovaLaRkeN
- baddxdream
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ECHO yazdı:Lonca Kuralında Loncadan Çıktıgı Taktirde Anlaşma Yapılmışsa Ve O Kişi Loncadan Çıkmışsa Arkadaş Haklı O Çar Silinmek Zorunda Belki Bilinmedik Bi Lonca Ama Adamlar Emek Sarf Etmişler Gece Gündüz Maden Çekmişler O Ashapla Ejderi Ürete Bilmek İçin Sana..Senin Onlara Tercih Ettigin Lonca'da da Hata Var..Aksi Taktirde Hırsızlık Oluyor Yaptıgın..Yanlışsam Düzeltsin Birisi :arrow:
Söz konusu RoA ise onlar emek verenler olduklarından emegin ne demek oldugunu bilen insanlardır
Hırsız arkadaşı olan benim gözümde hırsızdan bir farkı yoktur
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
-
- Acemi Savaşçı
YAZIK :lol: