direk konuya giriyorum ikv yöetimi bu günkü yama neydi öyle 4 saat maden çekim ve sadece 1 tane 2. saf çıktı ssat 1ile 5 arası ama tıng yoktu ve 30 dk önce arkadaşlar konuşurken kimse soracam bu madenler 25dkde çıkıyor +50 şans arttırıcı değil -50 1. saflar sadece çıkıyor dendi ve ikv bizi çok yoruyor dendi ve 7 tane arkadaşım bu gün ikv yi bırakmaya karar verdiler sadece bir maden yüzünden ...
ikv siz neden akçe yöntemine sadece gereksiz zor bir sürecten geçtikten sonra olacakşeyleri koydunuz bu günkü konuşmalarda sadece 3. saflar ikv dükkanda satılsa oyunu bırakmam çok strastli dendi başka konu yoktu + neden bizim dediklerimiz dikkate alınmıyor.
ikv yi kurtarmak için 4 çözüm var.
1.ikv dükkanda 3. saflar satılabilir.
2.ikv dükkanda görev itemleri satılabir.
3.ikv dükkanda şaheser satılabilir.
4.ikv de maden süreleri azaltılıp madenler de azaltılıp şansları %30 yükseltilebilir.
bu kadar ve her forum konusunda paylaşacam + desteğe yolluycam sizdende bekliyorum.
İKV Batıyor.
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: İKV Batıyor.
İKV neye göre kime göre batıyor sana göre mi??? grup bölgelerine gidip item düşürmek zoruna gidiyor değil mi?? emek harcamak zorunuza gidiyor?? Eskiden madenler 3.5 4 dk ara ile çıktıklarında ben 16 saat bi madenin başında bekledim 7 adet sinek mantarı ve 200 küsür kadar da mantar çıktı 1 adet gano çıkmadı ama hiçde ikv şöyle böyle ben oyunu bırakıyorum demedim emekle yapılan şey her zaman çok güzeldir sizler istiyorsunuz ki hemen item düzeyim hemen şunu yapayım bunu yapayım tabii canım nerde o bolluk.
İşte asıl İKV bu herkes item düzüp ws at kazan adamın üzerinde tek item yücelenle yenen kişiler vardı ki artık şükür yeni bölgeler yeni zırhlar itemlerle güçlü olduk ezik ezik kaldı güçlü daha da güçlendi basit oyuncular emek harcamadan bi yere gelmeey çalışanlar ezilecek daha da beter olun diyorum istersen küfür et gerçeklerden kaçarsan küfür edersin
İşte asıl İKV bu herkes item düzüp ws at kazan adamın üzerinde tek item yücelenle yenen kişiler vardı ki artık şükür yeni bölgeler yeni zırhlar itemlerle güçlü olduk ezik ezik kaldı güçlü daha da güçlendi basit oyuncular emek harcamadan bi yere gelmeey çalışanlar ezilecek daha da beter olun diyorum istersen küfür et gerçeklerden kaçarsan küfür edersin
- Lucagox
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ya şu şans işini bir türlü anlayamadı bu oyuncular. Elmas madeninden menekşe çıkma ihtimali %4 . Şanslar bunu arttırıyor kimisi ilk çekişte çeker kimisi hiç çekemez tamamen şans işi. Ama 1 saat madende bekleyip yok efendim çıkmıyor yok efendim olmuyor yazmakla da olacak iş değil. Giden gider , gidene kapı açık tutan yok .
Bir başka konu 3.saf madenlerin İKV Dükkan da satılması. Bence İKV bunu düşünüyor belki kısa süre içerisinde olmasada sonunda hayata geçirilecek gibi görünüyor. Fakat bu olay birçok oyuncunun tepkisine ve oyuncu kaybına neden olacağı aşikar. Emek parayla satılmış olur.
Bir başka konu 3.saf madenlerin İKV Dükkan da satılması. Bence İKV bunu düşünüyor belki kısa süre içerisinde olmasada sonunda hayata geçirilecek gibi görünüyor. Fakat bu olay birçok oyuncunun tepkisine ve oyuncu kaybına neden olacağı aşikar. Emek parayla satılmış olur.

* HuNxLuCaGo(49) [(^) Ejder Asa]
* Lucagox(49)
* Neira(49)
* Hunxlucagox(49)
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE
İlaç Teknisyenliği 2.Sınıf Öğrencisi
İKV asıl dükkanda o dediklerin satılırsa batar. Şans artırıcı falan fiyat bakımından cazip, getirisi güzel, başlarda eleştirenlerdendim ama şimdi güzel olduğunu söyleyebilirim. Ancak İKV dükkanda eşya, maden vb. bir şey satılacak olursa o gün bu oyunun tüm değerini kaybettiği gün olur.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
ben eşya değil sadece 6 tane 3. maden dedim ... (ganomedra,iridyum,şelit,4 yaraklı yonca,menekşe elmas,sibilyalı,akik)
- Notvalid
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Saltanat
Bu dediklerini İkv Yapsa Senin Gİbiler Oyunu oynar Sadece
- AmisoSxxClaRenCe
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Nemesis
Madenlerin ikv dükkanda satılması saçma olur arkadaşımızın dediği gibi emek para ile satılmış olur.
Ayrıca diyelimki ikv dükkanda saf madenler satılmaya başladı bir menekşeye 50 tl dese ne yaparsın :?:
Ayrıca diyelimki ikv dükkanda saf madenler satılmaya başladı bir menekşeye 50 tl dese ne yaparsın :?:
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
menekşe 50 tl olamaz aslında biliyormusunuz bir şans arttırıcı için oyunun güncellenmesi lazım saat 6 da etkileşime giriyor neden mi oyundaki datalar 1 kişi için değişiyor ve bu adamlara para kaybı menekşenin çıkması bile para kaybı. admalar sadece para kaybının biraz üstüne satabilirler 7 tanesi 1000 akçe gibi.
- CelalYILMAZ
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Arkadaşım sana samimi olarak söylüyorum ;benzombi01 yazdı:menekşe 50 tl olamaz aslında biliyormusunuz bir şans arttırıcı için oyunun güncellenmesi lazım saat 6 da etkileşime giriyor neden mi oyundaki datalar 1 kişi için değişiyor ve bu adamlara para kaybı menekşenin çıkması bile para kaybı. admalar sadece para kaybının biraz üstüne satabilirler 7 tanesi 1000 akçe gibi.
Ne içiyorsan söyle, lütfen...
.
.
.
Aha sıçtık şimdi D
Para mı araklıyacam lan ben bunlar olursa
Afrikaya göndereyim vea fakire fukuraya veriyim hayır duası kazanıyım daha ii
Para mı araklıyacam lan ben bunlar olursa
Afrikaya göndereyim vea fakire fukuraya veriyim hayır duası kazanıyım daha ii

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ