Erdemmm yazdı:Kimler bu işe reklam diyorsa hata yapıyor. Sürekli söylerim ben,bu ve benzeri oyunlara gelip te sesini yükseltmeyenler yüzünden,bugun forumda bu tür tartışmalar hemen kilitleniyor.Karşı çıkanların çoğu da kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ediyor. Elde edeceğiniz ne ? Bazı Cihan-ı Hükümran üyeleri DEVA loncasının açtıgı konulara karşı eylemlerde bulunuyor. Peki soruyorum sizlere. GALLARDO karekterinin sahibi olan Ömer in üzerindeki itemleri düzmeye yardımcı olan sizin özellikle üç üyeniz değil mi ? Öz kuzenimi ÖMer adlı şahıs,e-pin satıyorum diyererek dolandırdı.Bizim o olayda GALLARDO'ya aldanmamıza neden olan da Cihanı- Hükümran üyesi olan Kingofdarqnes değilmiydi. Haykırıyordu: Ömer sağlamdır ondan e-pinleri biz alıyoruz. Güvenin !!! Güvendik te ne oldu ? Mezarlıkta ve labirentte paraları paylaşıyordu. Peki RoA ? 3 ay önce bölgeden tartışması çıktı. TaLa hırsızdır dedim yapmadıgınız bırakmadınız.RoA nın içinde car satışları bile gerçektleştirenler tespit edildi de ne oldu ? Sizler değilmisiniz TELİF hakkı var,oyun içerisnde satış yapmayın.Alttan da kendime e-pin ararken siz kefil oluyordunuz şu isimde arkadaşımız satıyor diyeYaptıgınız tüm eylemlerde arkanızda Yönetici dostlarınız varken tabi susturuluz,tabi konular kilitlenir,tabi üyelik hesabımız dondurulur. Gel gelelim son günlerdeki gözle görülen ayrımcılıklara. Tam 1.5 aydır ben ve 5 dostum bekliyoruz etkinlik alanına alınalım diye. Aldınız RoA nın tüm üyelerini facebbok sayfanızda iftiharla fotorgraflar yayımladınız. Daha dün ki Etkinlikte,geçen haftaki etkinlikte Tüm ŞAH loncasını almadınız mı içeriye ? Dönünün bir bakın ey kuklacı ahalisiİ Son çemberlitaşta düşen şaheser setleri hangi loncalarda ve kimlerde var ? Siz girmediniz demeyin,defalarca madalyadan başka bir şey elde etmedik.Tekrar söylüyorum artık bırakın insaları aldatmayı. Sesimizi yükselttiğimizde konularımıza kilit atmayın. Bir önceki konuyu da sırf bir RoA üyesi rica etti diye kilitlemediniz mi ? Sizler alışkınsınız zaten,İKV buluşmalarında sizi pohpohlayan,boy boy resimler çektiren yağmacıları yüceltmeye. Umarım konuları kilitlemeye devam etmezsiniz...
Butun Bunları Yazmakta Curetkar Olan Bu Arkadas Dıyeyım
Insan Sıfatına Naıl Olamasada
Insanları Karalamak Iftıra Atmak
Calıp Bocalayıp Baskalarının Ustune Çamur Atmakta Ustune Tanımamanız Gereken
Su Oyundakı 3 5 Yağmacı Tayfası Dıye Adlandırdıgımız Baska Sıfatlara Inmeyelım Detaylar Şaşmasın Dıye
Belırtmekte Fayda Oldugunu Dusundum...
Konuyu Saptırmasın Dıye Ekleme Yapmak Geregını Duydum
Bu MÜPTEZEL Vatandaşın Notu Bu
Gıdenler Gıtsın Kalanlar Bızımledır Derler
Sen Verdıgınle Kal
Alanda Aldıgıyla Kalsın
Burda Bunları Konusmanın Anlamı Yok, Çünki
Erkek Olsa Amenna Bayana Ne Dıye Bılırsın
Brak Ne Halı Varsa Görsun Demısler
Takı O Senden Bela Aramaya Yeltenmedıkce