ByKiNg yazdı:mükemmel moral verdin saolseagle yazdı:5 menekşe piyasa değeri 200 m Hayırlı olsun![]()
Moral vermekte üstüme yoktur
ByKiNg yazdı:mükemmel moral verdin saolseagle yazdı:5 menekşe piyasa değeri 200 m Hayırlı olsun![]()
Ne yapalım kısmet ama ben satın almıyacamki fiyatı önemli değil ben topluyacam...seagle yazdı:ByKiNg yazdı:mükemmel moral verdin saolseagle yazdı:5 menekşe piyasa değeri 200 m Hayırlı olsun![]()
ve GİTTİKÇE artıyor sana demiştim
menekşeyi satıp topazları alma demiştim
topaz 2 m menekşe 40 m
![]()
Moral vermekte üstüme yoktur:mrgreen:
ByKiNg yazdı:Ne yapalım kısmet ama ben satın almıyacamki fiyatı önemli değil ben topluyacam...seagle yazdı:ByKiNg yazdı:mükemmel moral verdin saolseagle yazdı:5 menekşe piyasa değeri 200 m Hayırlı olsun![]()
ve GİTTİKÇE artıyor sana demiştim
menekşeyi satıp topazları alma demiştim
topaz 2 m menekşe 40 m
![]()
Moral vermekte üstüme yoktur:mrgreen:
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
Sağolasın HakanizbIRakanLaR yazdı:İyi Günler Arkadaşlar ... K.bakmayın Kendi LoncamızLa ilgilenmekten Sizin Foruma Yazamadım Bişee ...
Loncanız Tüm Köşk'e Hayırlı Olması Dileğimle ...
Lan Olum Çar susuturulma Yedi LanFighter yazdı:Wolf karekterını beyazkoske tasısana ejderlı charım var dıyorsun sureklı grup bolgelerı atarız ve emreyıde basska sunuculara cekme Olum.Loncadakı adamı calıon sen :lol:
5000 akçe bulun aktarayım ?Fighter yazdı:Wolf karekterını beyazkoske tasısana ejderlı charım var dıyorsun sureklı grup bolgelerı atarız ve emreyıde basska sunuculara cekme Olum.Loncadakı adamı calıon sen :lol:
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf