Junonu şifasız kesmek mümkün
Junonu şifasız kesmek mümkün
Arkadaşlar eğer 1 tank 1 savaş 3 büyü 1 şifa girerseniz we junonda şifa olmazsa kesmek mumkun!.Eğer can ixriniz warsa tabi we şifa direnc acıp dusduyse D Şifa Sadece junonda hp basıo savaşcılar dinozor iççek bu akdar basit tankı yollarsa ofansiv kendine alcak

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ
Re: Junonu şifasız kesmek mümkün
şifacısız gb düşünülemez 
- xHOZANx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Mekanik
Boş konularla uğraşmayın savaşçıyı dışlamanız yetmedı mı
Değerli bir insan öldüğünde ona üzülmeyin, onu kaybeden topluma üzülün.
DEFDERiKEBİR(Anka)
İBNiŞİFA(Teşkilat)
VıNDeX(Teşkilat)
DEFDERiKEBİR(Anka)
İBNiŞİFA(Teşkilat)
VıNDeX(Teşkilat)
3 tank 3 buyu kesılebılıyor dırenclere fazla gerek kalmıyor zaten
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: T C
Şifacının mühim olan direnci zaten junon'un yapmış olduğu saldırı 1500 civarı sağlam tank 5 büyü ile kesim yaparsa 1,2 tane can iksiriyle götürür işi yalnız direnç önemli bi husus.. direnci ben binledim şifacı direnç açmadan zırhım düşük oldu hem zırhı hem direnci fullemek 3.derece şaheserler dahil imkansız..
Konuda şifasız kesmek mümkün demişsin şifa direnç açtıktan sonra diye acıklama yapmışsın oda ayrı bi saçmalık
Konuda şifasız kesmek mümkün demişsin şifa direnç açtıktan sonra diye acıklama yapmışsın oda ayrı bi saçmalık

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
- jigsawII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Rock N RoLL
Fantaziye ne gerek var al 1 şifacı grp'a git kes çık.
JiGyII IıIJiGyIıI JIGYs
JIGY JIGYII JiGy [BANNED]
se vuoi la pace, prepara la guerra^
JIGY JIGYII JiGy [BANNED]
se vuoi la pace, prepara la guerra^
dırencı bınlemene gerek yok 900 lerde bırakxReNaRDox yazdı:Şifacının mühim olan direnci zaten junon'un yapmış olduğu saldırı 1500 civarı sağlam tank 5 büyü ile kesim yaparsa 1,2 tane can iksiriyle götürür işi yalnız direnç önemli bi husus.. direnci ben binledim şifacı direnç açmadan zırhım düşük oldu hem zırhı hem direnci fullemek 3.derece şaheserler dahil imkansız..
handanın ölümü
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Anladığım kadarıyla hep Klasik bir yöntem olan 1 tank 2 şifa 3 büyü ile migrata giren bir nesil var size söyleyeceğim ufak tefek sırlar var 1-Eğer migrata 2 tank 3 ejderli 1 şifacı girerseniz muazzam bir hızda junon'a gelebilir ve yaklaşık 35dk junon'u kesebilirsiniz.Yada 2-Şifacısız Migratta ilerlenmez diyenler için 3 tank 3 büyü grubunu öneririm ki böyle bir grupla muhtemelen 50dk'da junon'a varırsınız.Kesip kesmemek tecrübe işi..Sadece tank başı 2*3 Dinazor iksiriniz gider o kadar...
Karaköy
Ultron
Megatron
2 tank hiç girmedim ama tazılar çok ii olur wallaha Dmelihbey yazdı:Anladığım kadarıyla hep Klasik bir yöntem olan 1 tank 2 şifa 3 büyü ile migrata giren bir nesil var size söyleyeceğim ufak tefek sırlar var 1-Eğer migrata 2 tank 3 ejderli 1 şifacı girerseniz muazzam bir hızda junon'a gelebilir ve yaklaşık 35dk junon'u kesebilirsiniz.Yada 2-Şifacısız Migratta ilerlenmez diyenler için 3 tank 3 büyü grubunu öneririm ki böyle bir grupla muhtemelen 50dk'da junon'a varırsınız.Kesip kesmemek tecrübe işi..Sadece tank başı 2*3 Dinazor iksiriniz gider o kadar...![]()
![]()

Kurtlarxmagician(49) Lastxhealer(49)
Bu hayatta en fazla azraile güveneceksin,en azından amacı bellİ