GizliHaber yazdı:Öncelikle kuklacıpensinin kasasına daha sonra benimkine bakmanızı istiyorum...
Arkadaşlar yoğun istek üzerine kasamın son halini koyuyorum...
BUYRUN
KASA 4,5 yıllıktır...
***EMEĞE SAYGI*** Öncelikle birkaç şey yazmak istiyorum...
BURDAN Kuklacıprensine seslenmek istiyorum HEY;
Kuklacıprensi kasa öylemi olurmuş bence utanmalısın kendinden 4 yıllık kasaymış tırt... HEY ATABEY! diyordun ya, kendine güvenen varsa buyursun foruma koysun kasasını
AL sana KASA...
Eğer diyorsanız ilk kasa beni tatmin etmedi 2. kasayıda yoğun istek üzerine koyabilirim.
NOT:Arkadaşlar sığınak, migrat, çemberli ve benzeri gibi yerlerden bunalıp kavgalarımızdan arınıp sıkılmanız yerine; birazda olsa sizlerin yüzünü gülümsetebildiysem ne mutlu bana...
Saygılar,
NOT:Arkadaşlar sığınak, migrat, çemberli ve benzeri gibi yerlerden bunalıp kavgalarımızdan arınıp sıkılmanız yerine; birazda olsa sizlerin yüzünü gülümsetebildiysem ne mutlu bana...
Saygılar,
TEŞEKKÜRLER ama uzun düşündüm ve kasayı beğendim 2. kasayı yollarsan sevinirim
TOLGARDA yazdı:NOT:Arkadaşlar sığınak, migrat, çemberli ve benzeri gibi yerlerden bunalıp kavgalarımızdan arınıp sıkılmanız yerine; birazda olsa sizlerin yüzünü gülümsetebildiysem ne mutlu bana...
Saygılar,
Uzun bir aradan sonra selamlar olsun...
Konunun bu kadar ilgi göreceğini bilmiyordum forumda ilk sayfalarda gezinirken konunun güncel durduğunu görünce 2. kasamı paylaşmak istedim.
BUYRUN 2. KASA
KASA 4,5 YILLIKTIR.
Yüzü olmadığı için cevap yazamayan ATABEYDEN Hala Cevap bekliyorum !!... :shock:
GizliHaber Studios
!...__Bizi İzlemeye Devam Edin__...!
Ya arkdaşım snnki kasa deil kuklacininprensi sürekli alıyor birilerinden felan.Bu arada o adam o kadar parayı nerden buluyor ki ya ??
İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamış olmasıdır . . . ! Eğer ... İlerde birgün KEŞKE demek istemiyorsan , 3 şeyi doğru seç ! EŞİNİ,,,İŞİNİ.,,ARKADAŞINI ...
malama35 yazdı:Ben olayı çözemedim Şimdi kuklacınınprensi adli arkadaşın kasası ile kendi kasanı bir tutman imkansız çünkü kasanda ben kayda değer birşey göremiyorum
Adamın yazısının aldındaki notu oku belki sana yardımcı olur
TOLGARDA yazdı:NOT:Arkadaşlar sığınak, migrat, çemberli ve benzeri gibi yerlerden bunalıp kavgalarımızdan arınıp sıkılmanız yerine; birazda olsa sizlerin yüzünü gülümsetebildiysem ne mutlu bana...
Saygılar,
Uzun bir aradan sonra selamlar olsun...
Konunun bu kadar ilgi göreceğini bilmiyordum forumda ilk sayfalarda gezinirken konunun güncel durduğunu görünce 2. kasamı paylaşmak istedim.
BUYRUN 2. KASA
KASA 4,5 YILLIKTIR.
Yüzü olmadığı için cevap yazamayan ATABEYDEN Hala Cevap bekliyorum !!... :shock:
GizliHaber Studios
!...__Bizi İzlemeye Devam Edin__...!
Fato bu senin kasansa menekşelerden 5-6 tane çıkarıyorsun bana