direk konuya giriyorum ikv yöetimi bu günkü yama neydi öyle 4 saat maden çekim ve sadece 1 tane 2. saf çıktı ssat 1ile 5 arası ama tıng yoktu ve 30 dk önce arkadaşlar konuşurken kimse soracam bu madenler 25dkde çıkıyor +50 şans arttırıcı değil -50 1. saflar sadece çıkıyor dendi ve ikv bizi çok yoruyor dendi ve 7 tane arkadaşım bu gün ikv yi bırakmaya karar verdiler sadece bir maden yüzünden ...
ikv siz neden akçe yöntemine sadece gereksiz zor bir sürecten geçtikten sonra olacakşeyleri koydunuz bu günkü konuşmalarda sadece 3. saflar ikv dükkanda satılsa oyunu bırakmam çok strastli dendi başka konu yoktu + neden bizim dediklerimiz dikkate alınmıyor.
ikv yi kurtarmak için 4 çözüm var.
1.ikv dükkanda 3. saflar satılabilir.
2.ikv dükkanda görev itemleri satılabir.
3.ikv dükkanda şaheser satılabilir.
4.ikv de maden süreleri azaltılıp madenler de azaltılıp şansları %30 yükseltilebilir.
bu kadar ve her forum konusunda paylaşacam + desteğe yolluycam sizdende bekliyorum.
İKV Batıyor.
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: İKV Batıyor.
benzombi01 yazdı:direk konuya giriyorum ikv yöetimi bu günkü yama neydi öyle 4 saat maden çekim ve sadece 1 tane 2. saf çıktı ssat 1ile 5 arası ama tıng yoktu ve 30 dk önce arkadaşlar konuşurken kimse soracam bu madenler 25dkde çıkıyor +50 şans arttırıcı değil -50 1. saflar sadece çıkıyor dendi ve ikv bizi çok yoruyor dendi ve 7 tane arkadaşım bu gün ikv yi bırakmaya karar verdiler sadece bir maden yüzünden ...
ikv siz neden akçe yöntemine sadece gereksiz zor bir sürecten geçtikten sonra olacakşeyleri koydunuz bu günkü konuşmalarda sadece 3. saflar ikv dükkanda satılsa oyunu bırakmam çok strastli dendi başka konu yoktu + neden bizim dediklerimiz dikkate alınmıyor.
4.ikv de maden süreleri azaltılıp madenler de azaltılıp şansları %30 yükseltilebilir.
bu kadar ve her forum konusunda paylaşacam + desteğe yolluycam sizdende bekliyorum.
Kardes Doru dıosun Madenler konusunda haklısın ama saheser gorev ıtemlerı 3.saflar fln da dukkanda satılmaya baslarsa oyunu sadece parası olan oynamak zorunda kalırhe paran vardır alırsın alamayanda vardır zaten onmlı oln kendın bısıler yapıp o saheserı uretmek para verıp aldıktan sonra bı kıymetı kalmaz onun bnce ble bıse yapılması bnm ıcın doru bıse deıl hc yapılmasın daha ıyı ama maden surelerı kısaltma ısı saf cıkma sansı konusunda hklısın
## Powerefsane ##
## Powerxefsane ## [ ^EjDeR aSa ]
## Powerxefsane ## [ ^EjDeR aSa ]
1 Lwl Car Acarım Bos Zamanlarımda Farelere gider hem Fare seslerini hemde eminönünün Sessizliğini dinlerim Sırf Eski Günleri Hatırlamak için..
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Therockulaa
- İskele Babası
Arzlar bankayı basınca büyü sesleri falan çekilmez sizin için Dbbsnake yazdı:1 Lwl Car Acarım Bos Zamanlarımda Farelere gider hem Fare seslerini hemde eminönünün Sessizliğini dinlerim Sırf Eski Günleri Hatırlamak için..
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.
Devmagic [49]
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım vardır. Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adamı mı diye.
- Therockulaa
- İskele Babası
Arzlar bankayı basınca büyü sesleri falan çekilmez sizin için Dbbsnake yazdı:1 Lwl Car Acarım Bos Zamanlarımda Farelere gider hem Fare seslerini hemde eminönünün Sessizliğini dinlerim Sırf Eski Günleri Hatırlamak için..
Therockulaa[49]
Devmagic [49]
Devmagic [49]
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
İkv'yi kurtarmaya çalışmana gerek yok. Akçe sistemi kalksa plus paraları 10 lira arttırılsa ikv gene kurtulur zaten. Senin önerine gelecek olursak sen oyunu direk paraya çeviriyorsun bu da sadece bu oyuna girebilecek kadar bütçesi olan insanların kalplerini kırar ezik hissettirir. Ah eski günler ah. 39 level zamanı ne kadar güzeldi bu oyun. Şimdi çevresi olan item kasıyor. Olmayan çöpçü gibi ortalarda. Kimsenin kimseyi taktığı yok.benzombi01 yazdı:direk konuya giriyorum ikv yöetimi bu günkü yama neydi öyle 4 saat maden çekim ve sadece 1 tane 2. saf çıktı ssat 1ile 5 arası ama tıng yoktu ve 30 dk önce arkadaşlar konuşurken kimse soracam bu madenler 25dkde çıkıyor +50 şans arttırıcı değil -50 1. saflar sadece çıkıyor dendi ve ikv bizi çok yoruyor dendi ve 7 tane arkadaşım bu gün ikv yi bırakmaya karar verdiler sadece bir maden yüzünden ...

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
bakın yine söylüyorum bu iş bir hesap makinesi gibi paran varsa alırsın yoksa hesaplarsın bakın 1745119-18456 felan çıkartın normal bir şekilde 3 4 dk sürer ama hespa makinesi ile 10 saniye işte benim çözümümde o ikv de menekşe 150 akçeye satılsa menekşe oyunda 30m olur yine ama daha iyi olur.
- RockbaLboA
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KASIRGA
Kardeş oyunu kurtardığınımı sanıyorsun ! Herkesin dediği gibi oyunu paraya döktün İKV yönetimden daha beter çıktın . :evil:
Durun!, Kapatmayın Pencerelerimi . Beton Çok Soğuk Üşüyorum.
Menekşe 150 akçe olsa kudret iksiri fiyatına düşer tanesi 1m xDbenzombi01 yazdı:bakın yine söylüyorum bu iş bir hesap makinesi gibi paran varsa alırsın yoksa hesaplarsın bakın 1745119-18456 felan çıkartın normal bir şekilde 3 4 dk sürer ama hespa makinesi ile 10 saniye işte benim çözümümde o ikv de menekşe 150 akçeye satılsa menekşe oyunda 30m olur yine ama daha iyi olur.
Delikanlı Pokemon toptan çıkmaz.
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
Hayvanları çok seviyorum,özellikle kızarmış tavuğu !
İçerken araba kullanmayın. Bir yere çarparsanız biranız dökülür, ziyan olur...
Alayına Şifaaa!.....
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
GarGaMeL yazdı:Menekşe 150 akçe olsa kudret iksiri fiyatına düşer tanesi 1m xDbenzombi01 yazdı:bakın yine söylüyorum bu iş bir hesap makinesi gibi paran varsa alırsın yoksa hesaplarsın bakın 1745119-18456 felan çıkartın normal bir şekilde 3 4 dk sürer ama hespa makinesi ile 10 saniye işte benim çözümümde o ikv de menekşe 150 akçeye satılsa menekşe oyunda 30m olur yine ama daha iyi olur.
Katılıyorum
Şovalyexemre(49) Büyü Ejder Asa(^)
Şovalyexemrex(49) Savaş
Şovalyexxemre(49) Şifa **Allah İçin Ölmekse Kaderim...Kaderimin Ellerinden Öperim!
Şovalyexemrex(49) Savaş
Şovalyexxemre(49) Şifa **Allah İçin Ölmekse Kaderim...Kaderimin Ellerinden Öperim!