Vs lerde yapılan saçmalıklar !
Vs lerde yapılan saçmalıklar !
Arkadaşlar hemen hemen her server da oynadım.Ben ya da bi arkadaşaım vs yapıyor kanatma atıyor.Adam diyor ooo kanatma attın sayılmaz.Bunun mantığını açıklar msnz? Adamın yeteneği sanki hile açtık.Bilen birisi yazarsa sevinirim.
- rockipsiz19
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Vs lerde yapılan saçmalıklar !
galiba şundan dolayı diolar:
kanatma atınca kudret gidebilio o yüzden olabilir ama bende tam olarak bilmiorum
kanatma atınca kudret gidebilio o yüzden olabilir ama bende tam olarak bilmiorum
ĎãŁıмıžı ĸıяάηıñ, ąģäćıńı кōЌτєл ќεsęяîź ...
Meran Savaşçısı Rockipsiz
Meran Savaşçısı Rockipsiz
kudret gidince yenileceğini anlıyolar kanatmasız diolar ozaman sende sertvuruş atma 
#DirenİKV
Bence kanatma kullanılmamalı: Nedeni:.... Bir savaşçı para harcayıp ok iyi bir sete 180 m civarı bir fiyata sahip oluyor.. diğer savaşçı 30 m e bir sete sahip oluyor. 30 luk olan şanslıysa kanatmada kudret yior ve vs yi kazanıyor. adilmi? deil. buyüzden kanatma kullanılmamalı.. oyunda denge kalmıyor herkes eşit olucaksa oynamanın anlamı nedir?
Sacmalık neymis kanatma kullanmılmamalı...Bole bir yetenek koyuLmussa bir nedeni vardır yetenek kuLLanmak serbestir. 
Extremexcyrstal-Extremexzombie
itemler kadar yeneteklerde onemlidir sen istersen 300mluk item diz
ama kanatma kudreti götürünce fos
işte oyunun eylencesi bu 
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Kanatma Atılınca Kudreti Giderse Kabul Etmez WS'yi Ama Kudreti Gitmezse Kabul Eder Bu da Ezikliğin Belgesidir.
Kanatmayı WS'de Atamazsınız Diyenler Tamamıyla Eziklerdir Çünkü Kudreti Giderse Bir Halta Yaramayacağını Bilirler.
Oysa ki Ben Full Büyük Sahra Bir kaç da Büyük Sahra Ardenneler İtemle 0 Kudretle Full Kudreti Olan Adamı Yendim.
Tamamiyle İtem ve Oynama İşi
Kanatmayı WS'de Atamazsınız Diyenler Tamamıyla Eziklerdir Çünkü Kudreti Giderse Bir Halta Yaramayacağını Bilirler.
Oysa ki Ben Full Büyük Sahra Bir kaç da Büyük Sahra Ardenneler İtemle 0 Kudretle Full Kudreti Olan Adamı Yendim.
Tamamiyle İtem ve Oynama İşi
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
sacmalığa bak ozaman o adamda kullansın bizde olan yetenek onda yok sanki
- Sevimsiz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
Eskiden full element conk adama kanatma atınca tınlamazdı karşıdaki ezikse kanatmasıda ezik olurdu şimdi değişmiş heralde
. Full element saldırı ve full element conk adamlar ya kanatmadan çok az etkilenir ya da karşıdakinn kudretini sıfırlar bu iş o kadar şansla alakalı değil. Eskiden böyleydi şimdi farklı olsa bile kanatma yeteneği varsa adamın kimse vs de kullanma diyemez. Böyle saçmalık mı olur o zaman buyuculerede büyü atmak yasak olsun :mrgreen:
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
şifacı ck açmasın
büyücü zihin atmasın
iflis fareler gibi ölün demesn

büyücü zihin atmasın
iflis fareler gibi ölün demesn
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda